21 Φεβρουαρίου 2012

Άνοιξαν κεφάλια τα ΜΑΤ στην παρέλαση στα Γιάννενα


Σύμφωνα με πληροφορίες , παραγωγοί - κτηνοτρόφοι και εργαζόμενοι της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ, που η κυβέρνηση μέσω της Αγροτικής Τράπεζας έβγαλε στο σφυρί, προσπάθησαν να προβούν σε μία πρωτότυπη διαμαρτυρία μοιράζοντας γάλα και γιαούρτια στα παιδιά, που τα συνόδευαν οι γονείς τους. Οι αστυνομικοί αρχικά με τις ασπίδες  απώθησαν τους εργαζόμενους και τους παραγωγούς επειδή φοβήθηκαν ότι τα γάλατα και τα γιαούρτια μπορεί να γίνονταν πολεμοφόδια στα χέρια των παιδιών κατά της εξέδρας των πολιτικών. Κι όταν ο κόσμος άρχισε να αντιδρά, η... δημοκρατία επεβλήθη με τα γκλομπ!

Στην περιοχή εμφανίσθηκαν και διαδηλωτές του ΠΑΜΕ, ενώ ταυτόχρονα έσπευσαν και γονείς που ανησύχησαν για τα παιδιά τους.


Αστυνομικοί άρχισαν να χτυπούν στο ψαχνό τους εργαζόμενους και παραγωγούς της ΔΩΔΩΝΗ, σωριάζοντας αιμόφυρτους τουλάχιστον δύο ανθρώπους. Ανάμεσά τους και ο πρόεδρος των εργαζομένων, Χρήστος Γεωργίου, του οποίου άνοιξαν το κεφάλι!

Να σημειώσουμε, ότι για πρώτη φορά, στην παρέλαση της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων δεν παρευρέθη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, παρότι γεννήθηκε στα Γιάννενα. Αντ' αυτού το παρών έδωσε ο γ.γ. του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, και πρώην αρχηγός ΕΛ.ΑΣ., Λευτέρης Οικονόμου.


Πληροφοριες για την γαλακτοβιομηχανια Δωδωνη και εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.