3 Μαΐου 2010

Στέφανος Τζουμάκας : Την εξουσία την έχει η ολιγαρχία και οι ιδιοκτήτες των media !!

Σήμερα το πρωί ο Στέφανος Τζουμάκας μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο 105,5" και μεταξύ άλλων, επισήμανε μετά την ερώτηση του δημοσιογράφου : 
- Η κυβέρνηση έχει την εμπιστοσύνη σας;
"Η κυβέρνηση έχει την εμπιστοσύνη μας εκτός από την οικονομική πολιτική. Την εξουσία την έχει η ολιγαρχία και οι ιδιοκτήτες των media. Εγώ κάποιους κυβερνώντες μετά το '99 τους έλεγα τροχονόμους. Έχουμε νεοαποικιακές πολιτικές. Η Γερμανία θα ήθελε να κάνει την Ελλάδα και άλλες 5-6 χώρες, γερμανικές επαρχίες. Έχουμε σύγκρουση συμφερόντων."
"Το οικονομικό επιτελείο βρίσκεται σε δύο πόδια. Το ένα πόδι είναι ο μονόδρομος που φτιάχτηκε από πολλούς προβοκάτορες όπως ο Αλμούνια, ο Γιουνκέρ και ο Τρισέ, οι οποίοι σε συνεργασία με τα δελτία των οχτώ και κάποιους συναδέλφους σας "ταλιμπάν" απειλούσαν ότι η Ελλάδα θα φύγει από το ευρώ. Η αδυναμία της κυβέρνησης λοιπόν είναι το αποτέλεσμα και όχι το αίτιο. Ήταν επόμενο, αφού η κυβέρνηση ανέχτηκε τη μη μεταφορά πλούτου στο χρέος και στο έλλειμμα και το κλείσιμο επιχειρήσεων, .........
Ο κοσμάκης νομίζει ότι αν βάλουν πέντε λαμόγια στη φυλακή θα λυθεί το πρόβλημα. Αυτό είναι θέατρο μπροστά στον υπόλοιπο πλούτο. Είναι μια επιφανειακή ανάλυση για όποιον θέλει να λύσει το πρόβλημα, Ούτε γάτα ούτε ζημιά. Η ολιγαρχία θα εδραιωθεί καλύτερα τώρα. "
" Η χώρα θα μπει σε ύφεση, θα κλείσουν επιχειρήσεις και θα χαθούν θέσεις εργασίας. Θα έχουμε νέα φτώχεια, παλαιόπτωχους και νεόπτωχους. Ποιος θα οδηγήσει την κούρσα; Έγινε μια βίαιη αναδιανομή πλούτου και υπήρξε πολιτική ανοχή"»
Τα ηχητικά αποσπάσματα των συνεντεύξεων μπορείτε να τα βρείτε και στον ιστότοπο του σταθμού: "Στο Κόκκινο 105,5"


Γεια σου ρε Τζουμάκα επαναστάτη, που προσπαθείς να γλυτώσεις τον εαυτό σου απο την οργή του λαού που θα ξεσπάσει ..... Βέβαια η ολιγαρχία κατα τον Τζουμάκα είναι ο Τρισέ και ο Αλμούνια...... και κάποιοι άλλοι..... αόριστα πάντα !!! Προσεκτικά , ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ αποφεύγει να επιρρίψει την οποιαδήποτε ευθύνη στο κοινωνικό σύστημα και την αστική τάξη και μεταθέτει τις ευθύνες αποκλειστικά στην ΕΕ και την Γερμανία !!!

1 σχόλιο:

  1. KAΠΟΙΟΣ, ΚΑΠΟΥ , ΚΑΠΟΤΕ,....ΤΟ 1996!!!
    ΩΡΑΙΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΑΙΝΙΑΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΩΜΩΔΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ! GUEST STAR ¨ΛΙΓΑ" ΤΡΑΚΤΕΡ!!!

    ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΕ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑΝ ΑΚΟΜΑ...ΑΔΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.