25 Μαΐου 2010

Η νέα έκδοση της Monopoly


Φυσικά και δεν είναι το ΠΑΣΟΚ, το οποίο καθορίζει τους όρους τόσο της Παγκόσμιας, όσο και της εγχώριας Monopoly, που έχει στηθεί στις πλάτες των λαών, αλλά απλά παίζει τον διαχειριστή της, εν Ελλάδι, με αρκετά πετυχημένο τρόπο θα έλεγα, όπως άλλωστε θα το έκανε το οποιοδήποτε αστικό κόμμα !!! Αν δηλαδή στην θέση του ΠΑΣΟΚ βάλετε την αστική δημοκρατία και τον Καπιταλισμό στο σύνολό του, το παραπάνω σκίτσο θα ήταν πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα !!! Έχω αναρτήσει και ένα παλαιότερο για την Monopoly, εδώ.

3 σχόλια:

 1. ένας ένας σύντροφε! Τώρα το ΠΑΣΟΚ, αύριο ο επόμενος και ου τω καθ' εξής. Προφανώς και θα ταίριαζε ένας τίτλος τύπου "Καπιταλισμός", αλλά δεν έκανα το σχέδιο με γνώμωνα γενικές ιδεολογικές θέσεις. Το σχέδιο στοχεύει σε πραγματικές καταστάσεις που βιώνουμε στην συγκεκριμένη συγκιρία. Άλλωστε ο τίτλος "Καπιταλισμός Μονόπολη" είναι πλεονασμός. Αυτό είναι το νόημα του παιχνιδιού ούτως ή άλλως!!! Δεν είναι φοτοσόπισμα ή σάτιρα. Είναι το ίδιο το παιχνίδι! (όπως λες και στο κειμενάκι σου για τη Μονόπολη)...

  Υ.Γ. Ευχαριστώ και για την διαφήμιση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έχεις δίκιο φίλε μου... ;-)

  Aπλώς σκέφτηκα πως πρέπει να κάνω μια διευκρίνηση για όσους στόχευαν να εκμεταλλευτούν το παραπάνω σκίτσο για φτηνά μικροπολιτικά παίγνια !!!

  Σε αυτά που λες, δεν έχεις άδικο !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τέλειο !
  Δεν ... παίζεται !

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.