31 Μαΐου 2010

ΚΚΕ : Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την βάρβαρη δολοφονική επίθεση του Ισραηλινού στρατού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΚΝΕ στην Ισραηλινή Πρεσβεία

Καταγγέλλουμε τη βάρβαρη δολοφονική επίθεση του ισραηλινού στρατού ενάντια στη νηοπομπή αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό. Είναι έγκλημα που αποτελεί συνέχεια της πολιτικής της ισραηλινής κυβέρνησης ενάντια στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού, η οποία στηρίζεται από τις ΗΠΑ, την ΕΕ και τους άλλους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς. Είναι εξέλιξη που αποτυπώνει την αύξηση της ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας που αυξάνεται και στρέφεται εναντίον των λαών της περιοχής. Οι ελληνικές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν βαριές ευθύνες, έχουν βάλει την υπογραφή τους σε κοινές συμφωνίες και κοινά στρατιωτικά γυμνάσια.

Καλούμε τη νεολαία, τους νέους εργαζόμενους, τους μαθητές, τους φοιτητές και σπουδαστές να δυναμώσουν και να εκφράσουν την αντιιμπεριαλιστική αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης. Να σταματήσει ο δολοφονικός αποκλεισμός της Γάζας.

Η ΚΝΕ καλεί σήμερα Δευτέρα 31/5/10 σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ισραηλινή Πρεσβεία (19:00) με προσυγκέντρωση στον σταθμό Πανόρμου του Μετρό στις 17:30.

Το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ

Εξέλιξη αυτην την στιγμή πορεία του ΠΑΜΕ στην Θεσσαλονίκη προς την αμερικάνικο προξενείο (καθώς έληξε η κατάληψη του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης)  και το απόγευμα στις 19:00 πορεία θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα με συγκέντρωση στην πλατεία τριών Συμμάχων !Πορείες θα πραγματοποιηθούν και στις υπολοιπες μεγάλες ελληνικές πόλεις !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.