11 Μαΐου 2010

Ο Δασκαλόπουλος στον γνωστό ρόλο του και η απάντηση του ΚΚΕ !


Ως άξιος αντιπρόσωπος της τάξης του και εκπρόσωπος των εγχώριων καπιταλιστικών παράσιτων, ο πρόεδρος του Σύνδεσμου Ελλήνων Βιομηχάνων , Δ.Δασκαλόπουλος κατά την σημερινή επανεκλογή του, δήλωσε αναφερόμενος στην Αριστερά και κυρίως προς το ΚΚΕ, πως «μια μικρή μειοψηφία του πολιτικού συστήματος επιχειρεί, να χειραγωγήσει το λαϊκό θυμικό, προσφεύγοντας σε ακραίες κραυγές και εκδηλώσεις...... Η ανεδαφική εξαλλοσύνη των κομμάτων αυτών, ο αναχρονιστικός χαρακτήρας της «επανάστασής» τους, η τυφλή βία που υποθάλπουν, τα εκθέτει, τα απομονώνει και εν τέλει θα τα περιθωριοποιήσει στην κοινή γνώμη. Θα έχουν απώλειες αντί για τα οφέλη που προσδοκούν»........




Ο κόσμος βέβαια δεν ανήκει μονάχα στο ΚΚΕ, ή μονάχα στην Αριστερά, αλλά όπως γράφει και στο Βαθύ Κόκκινο (από εκεί πήραμε και το βιντεάκι) , "τον βολεύει να χρεώνει όλο τον κόσμο που διαδήλωσε στο ΚΚΕ, πιστεύοντας ότι έτσι ενεργοποιεί τα συντηρητικά ανακλαστικά κάποιου κόσμου."

Το ΚΚΕ φυσικά και δεν άφησε την λάσπη του Δασκαλόπουλο ασχολίαστη, και απάντησε με ανακοίνωσή του λίγο αργότερα , στην οποία κάνει λόγο για συκοφαντίες περί εξαλλοσύνης και υπόθαλψης της τυφλής βίας από πλευράς του κ. Δασκαλόπουλου, υποστηρίζοντας πως «αποκάλυψε το μεγάλο μίσος που τρέφουν οι μεγαλοβιομήχανοι - μεγαλοεκμεταλλευτές κατά του ΚΚΕ, του εργατικού - λαϊκού κινήματος που δεν σκύβει το κεφάλι». Επίσης το ΚΚΕ κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΕΒ «να δίνει εντολές σ’ αυτούς που θεωρούν "εθνικό συμφέρον" την προστασία των υπερκερδών της πλουτοκρατίας».
και πρόσθεσε πως «για το ΚΚΕ αποκλειστικός οδηγός για τη δράση και τις θέσεις του είναι το δίκιο και τα δικαιώματα των εργαζομένων, του λαού, δηλαδή αυτούς που ο ΣΕΒ τσαλαπατά» καθώς και πως «ούτε οι συκοφαντίες, ούτε οι απειλές πιάνουν».

1 σχόλιο:

  1. ela einai eleeinos kai vromiaris! ti perimeneis kommati tou sistimatos einai autes tis paparies tha leei! re tremoun ta kektimena tous kai exei parei o kolos tous fotia!!tha mas milisei kai gia prostasia kai asfaleia tou ergazomenou, o anegkefalos pou den exei doulepsei pote sti zoi tou, opos kai polloi alloi alloste!! e re giaro kai makroniso pou theloune na spane petres apo to proi mexri to vradi, ta zoa..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.