3 Μαΐου 2010

Το colpo grosso του "μηχανισμού στήριξης"

Ένα είναι το σίγουρο μετά την ενεργοποίηση του "μηχανισμού στήριξης" και της παροχής δανείων στο Ελληνικό δημόσιο, μέσω του ΔΝΤ και των κρατών της Ευρωζώνης !!!

Πως οι τοκογλυφικές Τράπεζες που δάνειζαν όλα αυτά τα χρόνια την Ελλάδα (είτε ευρωπαϊκές, είτε αμερικάνικες, είτε ελληνικές), θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω, ....... με τον πιστωτικό όγκο να βαραίνει πλέον (εκτός απο το ελληνικό δημόσιο και τον ελληνικό λαό στην ουσία) και το γερμανικό, το γαλλικό και το ιταλικό δημόσιο (μεσω της στήριξης των κρατών της Ευρωζώνης) αλλά και το αμερικάνικο και ιαπωνικό (μέσω του ΔΝΤ) !!!
Μην ξεχνάμε εξάλλου και τα 10 δις € που λαμβάνουν κατευθείαν οι ελληνικές Τράπεζες σε ζεστό χρήμα, το οποίο θα επιβαρυνθεί ξανά.... το δημόσιο.... εμείς δηλαδή, .... τα κορόιδα !!

Ένα εφυές σχέδιο θα μπορούσε να πει κανείς, εις βάρος των λαών..... Ναι φυσικά, μια χαρά τα κανόνισε (ξανά) η τραπεζική κλίκα, μαζί με τα φιλαράκια τους, τις ντόπιες κυβερνήσεις και τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ !!! Τα 110 δις € που θα δανειστεί η Ελλάδα μέσω του ΔΝΤ και της Ευρωζώνης,  την προσεχή τριετία, φτάνουν μόλις για να καλυφθούν τα ομόλογα που λήγουν !!!  

Πρακτικά το δάνειο θα πάει κατευθείαν στις τσέπες των Τραπεζιτών , για την αποπληρωμή  των παλαιών ομολογιακών υποχρεώσεων και δεν θα μείνει φράγκο για την ανάπτυξη της Ελλάδας, .....  Αντ' αυτού οι Έλληνες κερδίζουν ένα ταξίδι στην Κόλαση, με μερικά δισεκατομμύρια τόκους ΔΩΡΟ !!!

Αχτύπητος για άλλη μια φορά και ο ΓΑΠ : «Στο τέλος της θητείας μου, η Ελλάδα δεν θα είναι χρεοκοπημένη. Θα είναι αναγεννημένη» !!
 
Μάλλον δεν καταλαβαίνει ακόμα, πως όταν θα δραπετεύει απο τα νύχια του κόσμου με το ελικόπτερό του, η Ελλάδα που θα έχει αφήσει πίσω του θα μοιάζει με βομβαρδισμένη χώρα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.