2 Μαΐου 2014

Oι υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ!

16 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ούτε και εμένα,
      ... αλλα o yiok yiok προσπαθεί να το κάνει viral.

      Διαγραφή
    2. μια χαρα ειναι, απλο και μεστο, 35000 vews σς 2 μερες δεν ειναι λιγο.....



      Ταξικος

      Διαγραφή
  2. Καλο και οτι πρεπει για κωλοπαιδα που βγαζαν και κουνουσαν το προγραμμα αντιπαλου κομματος διαστρεβλώνοντάς τo και ουσιαστικα απαιτώντας διασπαση και υποταγη του κομμουνιστικου κινηματος στην σοσιαλδημοκρατια - αριστερα δηλαδη στον ιδιο τον καπιταλισμο. Keep up the good work ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια σκέψη που έχω είναι να γίνει ένα βίντεο με μια ανθολογία τρολλοαναρτήσεων ενάντια στο ΚΚΕ από το 2010-11 μέχρι και σήμερα γιατί πολλοί θα το παίξουν θιγμένοι. Ας θυμηθούμε τις αμέτρητες φορές που έχει διαψεύσει το Κόμμα την ύπαρξει προφίλ της Αλέκας στο FB, τώρα συνεχίζει και για το Δ. Κουτσούμπα το ίδιο βιολί. Ακόμη τις βρωμιές στο twitter με τη "διχασμένη" ΚΕ στο θέμα συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ το 2012, τα όργια που έγραφαν για τον 902 τον Άυγουστο του '13, τη "σύσσωμη διαγραμμένη" ΚΟΒ Κόνιτσας στα φετινά,που αναπαρήγαγε δυστυχώς από τους πρώτους και το EPTopen, βάζουμε μέσα και τους εργατοαγωνιστονεοσπορίτες, τους τσακγιώργηδες, τα Ιντυμύδια κ.ά. κι ο κατάλογος μπορεί να γίνει πολύ μακρύς και το βίντεο ταινία σε διάρκεια πλάκα πλάκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τεμπέλικα δουλειά...ασε που τα ίδια γέλια κάνει και και η άρχουσα τάξη της ΕΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ἕνα χαριτωμένο βιντεάκι (ὄχι πὼς δὲν κρύβει καὶ μίαν ἀλήθεια, ἔ;), ἔτσι, νὰ ξεκουράζεται τὸ μυαλὸ χωρὶς ν' ἀποχαυνώνεται.
    Ἀργότερα, τὸ μωράκι, θὰ μάθει κι' αὐτό:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνος Χατζιδάκις, Τὸ Γκρίζο Γατί, Ἀλίκη Καγιαλόγλου , ==== https://www.youtube.com/watch?v=nnDu_612dvI
      Τζένη Βάνου, τὸ γκρίζο γατί, ==== https://www.youtube.com/watch?v=YjVqJit70Iw
      Ἀλίκη Βουγιουκλάκη, τὸ γκρίζο γατί, ==== https://www.youtube.com/watch?v=ZvpGULrIq7U

      Διαγραφή
  6. Quiz:
    Ποιος το ειπε αυτο;
    «Δεν είμαι Μπερλουσκόνι, θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o Μaρινακης ειπε οτι θα ψηφιζε τον Δριτσα του ΣΥΡΙΖΑ οχι τον ΣΥΡΙΖΑ.Ο Γκαιμπελισμος σας δεν εχει ορια πλεον.Αυτο το κανει διοτι εχει προβλημα με τον Μιχαλολιακο για τα επεδνδυτικα του σχεδια.
      Μηπως σιγα σιγα πρεπει να ασχοληθειται και με την ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κτλ
      γιατι με τον τροπο σας εχετε πεισει ολον τον κοσμο οτι το προβλημα ειναι η αριστερα στην Ελλαδα και γινεσται τσατσοι του συστηματος!
      ΚΟΥΚΛΟΣ

      Διαγραφή
    2. @ΚΟΥΚΛΟΣ:
      Ο τίτλος «Δεν είμαι Μπερλουσκόνι, θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ» είναι από το "κουτί της Πανδώρας" που όσο νά'ναι το τελευταίο που μπορείς να του καταλογίσεις είναι εμπάθεια εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, πολύ περισσότερο που δεν έχει διστάσει να γελοιοποιηθεί από την χοντροκομμένη συριζοπροπαγάνδα που κάνει.
      Οπότε ο "Γκεμπελισμός" στον οποίο αναφέρεσαι ανήκει σε δικό σας μέσο, και η αναφορά σε αυτόν σε στέλνει αυτόματα να του κάνεις παρέα στην γελοιότητα.

      http://www.koutipandoras.gr/article/113040/den-eimai-mperloyskoni-tha-psifiza-syriza

      Κατά τα λοιπά εφόσον το σύστημα είναι (προφανώς) οι εφοπλιστές, οι βιομήχανοι, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ, τσάτσοι του είναι οι τσάτσοι της "αριστεράς" (ξεφτιλίσατε και την λέξη θεομπαίχτες), πράγμα το οποίο και ποτέ δεν θα καταντήσουμε αφενός και ορθώς έχουμε διαχωριστεί απόλυτα από δαύτο αφεταίρου.

      Την επόμενη φορά βρες κάτι καλύτερο. Παραγίνατε εύκολοι...

      Υ.Γ.
      Εάν θες να επανέλθω με δηλώσεις του ΗΓΕΤΗ σας (η προσωπολατρεία σας έλειπε τρομάρα σας) περί εφοπλιστών, βιομηχάνων, ΝΑΤΟ, ΕΕ, Ευρώ, κλπ κλπ, εδώ είμαστε.
      Πολύτιμος σύμμαχος μου η Αυγή που μάλλον δεν παρακολουθείτε για να ξέρετε και το τι λέει το κόμμα που ψηφίζετε (υπεύθηνη πολιτική στάση :))

      Διαγραφή
    3. Το πρόβλημα φίλε μου είναι ο καπιταλιστικός τρόπος παραγωγής, στον οποίον τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν προσφέρει ψυχή και σώμα.

      Εσύ ο ίδιος το λες, πως ο Μαρινάκης θα ψήφιζε Δρίτσα, επειδή θεωρεί πως ο Δρίτσας τον βολεύει περισσότερο όσον αφορά τα "επενδυτικά" του σχέδια. Δηλαδή ο Μαρινάκης είναι ένας απο τους υγίεις επιχειρηματίες, που μας αναφέρει συνεχώς ο Τσίπρας, με τον οποίον ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ανάπτυξη στην Ελλάδα.

      Εμείς γινόμαστε δηλαδή τσάτσοι του συστήματος, διότι καταγγέλουμε τους τσάτσους του συστήματος ? Δεν μας τα λες καλά κούκλε ...

      Και αφήστε τον γενικόλογο, μη πολιτικό και προιστορικό για τα σημερινά δεδομένα, αυτοπροσδιορισμό σας ως αριστερά. Έλεος δηλαδή με την καπηλεία.

      Εμείς είμαστε κομμουνιστές. Εσείς σε ποιό φάσμα του αστικού τόξου αυτο-τοποθετείστε ? Στο σοδιαλδημοκρατικό, στο νεοφιλελεύθερο ή στο εθνικιστικό ? Διότι άλλα δεν υπάρχουν.

      Διαγραφή
  7. Πρέπει να δούμε και το ναζιστικής έμπνευσης βίντεο που ανήρτησε το βαθύ ¨κόκκινο΄σε απάντηση του βίντεο της ΚΝΕ.
    Ο γκεμπελισμός και χαφιεδισμός των αυτοπροσδιορισμένων αριστερών στο μεγαλείο του.
    Αυτοί είναι οπορτουνιστές ή απλά τσιράκια σε διατεταγμένη υπηρεσία?
    ιδού η απορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 85,000 views....μαλλον η καλυτερη δουλεια απο την ΚΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.