9 Μαΐου 2014

Από την μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πάτρα

Σε μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας μίλησε το βράδυ της Πέμπτης ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, στέλνοντας το μήνυμα «ΚΚΕ ισχυρό δύναμη για το λαό». Με τη συμμετοχή της νεολαίας να ξεχωρίζει και τις τοπικές οργανώσεις της ΚΝΕ να στέλνουν με το πανό τους το μήνυμα: «Από τον αγώνα για τη ζωή και το μέλλον μας δε θα απέχουμε».

Η συγκέντρωση άρχισε με χαιρετισμό της Αναστασίας Παναγιωτάρα, υποψήφιας ευρωβουλευτή - συνεργαζόμενης με το ΚΚΕ. Ο Στάθης Κεραμιδάς, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας σημείωσε πως οι χιλιάδες άνεργοι, οι νέοι που δε βρίσκουν δουλειά, οι αγρότες και οι αυτοαπασχολούμενοι τους πνίγουν τα χρέη, δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από την ανάπτυξη που διαφημίζουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου. Στη συμβολή που είχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ στην πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική αλλά και στις εξετάσεις που έδωσαν όλες οι άλλες δυνάμεις στην προώθησή της, αναφέρθηκε ο Κώστας Πελετίδης, υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων.

Την ομιλία του Δ. Κουτσούμπα μπορείτε να την διαβάσετε στο  902.gr

Ακολουθούν αποσπάσματα των ομιλιών Κουτσούμπα & Πελετίδη απο το patrastimes.gr και το thebest.gr





6 σχόλια:

  1. Τι έγινε ρε παίδες στην Πάτρα ;

    Φαίνεται ότι είχε ΠΟΛΥ κόσμο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, είχε αρκετό κόσμο, περισσότερο σίγουρα απο την προεκλογική ομιλία Κουτσούμπα το Μάιο του 2012 (βέβαια τότε δεν ήταν ακόμα γγ). Και με την ένταση που είχαν τα μεγάφωνα, την ομιλία την άκουσαν και όσοι δεν κατέβηκαν στην πλατεία Γεωργίου.

      Διαγραφή
    2. Εχει ελπίδες για το δεύτερο γύρο ο Πελετιδης;

      Διαγραφή
    3. Εκτός απροόπτου (και όταν λέω απρόοπτο, εννοώ επανάληψη του 1998) ο Πελετίδης θεωρώ πως είναι ήδη στον δεύτερο γύρο. Αυτό που μένει να μάθουμε, είναι εαν ο αντίπαλος θα είναι γαλάζιας, ροζ ή πρασινο-πορτοκαλο-ροζ απόχρωσης. Θα γράψω περισσότερα για την Πάτρα, τις επόμενες μέρες.

      Διαγραφή
  2. Η συγκέντρωση πράγματι είχε αρκετό κόσμο (για Πάτρα), αλλά περισσότερο είχε παλμό και δυναμισμό. Ο Πελετίδης σύμφωνα με τοπικές δημοσκοπίσεις, όσο αξιόπιστες μπορούν να χαρακτηριστούν αυτές, είναι πρώτος. Πριν από 1 μήνα δημοσκόπιση τον έδειχνε με 20% και ο δεύτερος στο 9,5%. Όμως η Πάτρα έχει παρακαλώ 12 υποψήφιους δημάρχους, με πλυθησμό 200000 κατοίκους! Η Αθήνα με 2000000 πλυθησμό έχει 7 υποψήφιους. Οπότε φαντάζεστε τι παιχνίδια παίζονται. RED

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7 υποψηφιους η Αθηνα?χαχα καλο...

      77 μπορει,7 σιγουρα οχι...νομιζω μια 15ρια κατεβαινουν.

      ζαμ

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.