7 Μαΐου 2014

Απατεώνες εν δράσει



Kαταγγελία της Τ.Ε Σάμου ΚΚΕ 
για την υποψήφια Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ

«Από πολλούς φίλους του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης" μας καταγγέλθηκε ότι η υποψήφια περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Α. Κυρίτση μαζί με την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Σάμου - Ικαρίας κ. Ε. Μαρώλια ισχυρίζονται όπου βρεθούν και σταθούν ότι είναι με το ΚΚΕ.

Ούτε το προ πολλών 10ετιών πέρασμα από κάποια Οργάνωση της ΚΝΕ, ούτε η συμμετοχή σε κάποιο ψηφοδέλτιο του ΠΑΜΕ, ούτε και η οικογενειακή αγωνιστική παράδοση, που επίσης προβάλλουν, δίνουν το δικαίωμα στην κυρία Κυρίτση και την κ. Μαρώλια να επικαλούνται το ΚΚΕ.

Η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ δηλώνει κατηγορηματικά ότι οι δύο κυρίες δεν έχουν καμία πολιτική, ιδεολογική, φιλική ή άλλη σχέση με το ΚΚΕ, για να το επικαλούνται στην προσπάθειά τους να επηρεάσουν ψηφοφόρους του Κόμματος.


Είναι επίλεκτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και το αντίστοιχο ήθος κουβαλούν.

Καλούμε το λαό των νησιών μας να καταδικάσει σαν επιεικώς απαράδεκτα αυτά τα "νέα ήθη" που θέλει να φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και να υπερψηφίσει και στις τρεις εκλογικές αναμετρήσεις το κόμμα που στηρίζει τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων: ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, "Λαϊκή Συσπείρωση" στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και στο Δήμο Σάμου».

Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ

Πηγή : Λαϊκή Συσπείρωση Βορείου Αιγαίου

Σχόλιο
Το παραπάνω για όσους δεν το γνωρίζουν, δεν αποτελεί και καμία πρωτοτυπία των συριζαίων στο Βόρειο Αιγαίο. Τέτοιου είδους βρωμιές, αντιγραφή στην ουσία των πασοκικών μεθόδων της δεκαετίας του 80, τις κάνουν σε ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνο σε απομονωμένα χωριά ή νησιά.

4 σχόλια:

  1. Η εν λογω κυρια, ειχε το θρασος να απαντησει στην παραπανω καταγγελια της επ. Σαμου που ξεσκεπασε τις πρακτικες της, κουνωντας μαλιστα το δαχτυλο, ανακραζοντας "Επιτέλους, λίγη τσίπα…".

    Η ενταξη στον συριζα φαινεται, εκτος απο τις κακες επιπτωσεις που εχει στη μνημη, επιρρεαζει και την ηθικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @γ.γ.:
      Δεν επηρεάζει η ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ την ηθική.
      Η ηθική εξαχρείωση είναι προϋπόθεση για την ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ...
      (και για την αποστασία βεβαίως-βεβαίως...)

      Διαγραφή
  2. Αλητεια σε ολο της το μεγαλειο μη σας φαινεται τιποτα παραξενο. ολοι οι απογονοι του ΚΟΥΤΣΟ ΓΙΩΡΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ειναι παρον στην οπορτουνιστικη συμμορια ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πρωτοτυπεί. Τόσα χρόνια το πασοκ δίδαξε. Οι πολιτικοί της ινστρούχτορες αφού δεν μπόρεσαν να διαλύσουν το κόμμα τους, κάνοντας ότι ζημιά μπόρεσαν έβαλαν την ουρά στα σκέλια, άλλαξαν πουκάμισο (ιδεολογία) και πήγαν για άλλα. Ακόμα αυτοδιαφημίζονται ότι πέρασαν από ένα κόμμα που μετά διαχρονικά φτύνουν. Με τέτοιους ανήθικους, τυχάρπαστους, απατεώνες θα φτιάξεις κάτι καλό για τον τόπο; για πάρτη σου μήπως; Καλέ μου γέροντα, το έζησες και αυτό. Παλιός πρών φίλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.