9 Μαΐου 2014

Θρασύδειλη επίθεση χρυσαυγιτών εναντίον του ΚΚΕ στο Καματερό

Θρασύδειλοι φασίστες της Χρυσής Αυγής, χτες το απόγευμα, κατέστρεψαν μαζικά προεκλογικό υλικό του ΚΚΕ στο κέντρο του Καματερού. Δεν δίστασαν, μάλιστα, να εκτοξεύσουν απειλές και ύβρεις εναντίον του υποψηφίου δημάρχου Αγίων Αναργύρων - Καματερού με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Δημήτρη Κατσαντώνη, όταν αντέδρασε στις ενέργειές τους.

Τη θρασύδειλη αντικομμουνιστική επίθεση καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οιΚομματικές Οργανώσεις Αγ. Αναργύρων - Καματερού του ΚΚΕ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση σημειώνει: «Καταγγέλλουμε τους θρασύδειλους φασίστες της Χρυσής Αυγής που το απόγευμα της Πέμπτης κατέστρεψαν μαζικά προεκλογικό υλικό του ΚΚΕ στο κέντρο του Καματερού. Δε δίστασαν μάλιστα να εκτοξεύσουν απειλές και ύβρεις εναντίον του υποψηφίου δημάρχου Αγίων Αναργύρων - Καματερού με τη "Λαϊκή Συσπείρωση", Δημήτρη Κατσαντώνη, όταν αντέδρασε έντονα στις ενέργειές τους.
Οι νοσταλγοί του Χίτλερ, τα τσιράκια των αφεντικών, είναι βαθιά γελασμένοι αν νομίζουν ότι με τέτοιες άθλιες πρακτικές θα τρομοκρατήσουν τους κομμουνιστές. Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ στην περιοχή έδωσαν άμεση απάντηση στη φασιστική επίθεση, με μαζική πανεξόρμηση, η οποία εξελίχθηκε σε πορεία στις γειτονιές του Καματερού.
Καλούμε το λαό των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού να απομονώσει τους χρυσαυγίτες, να ενισχύσει αποφασιστικά το ΚΚΕ παντού, στην ευρωβουλή, στην Περιφέρεια και το δήμο Αγ. Αναργύρων - Καματερού».

Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.