20 Μαΐου 2014

Την Παρασκευή 23 Μαΐου, συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαϊδαρίου στο Παλατάκι

10 σχόλια:

  1. Καλή δύναμη σε όλους σύντοφοι. Η βδομάδα θα είναι πολύ μεγάλη και οι πιέσεις απίστευτες από όλες τις πάντες.

    Ένα σχόλιο επειδή μου έχουν σπάσει τα αρχ#$% να το βλέπω και να το ακούω στα αστικά ΜΜΕ. Τα ασπόνδυλα Δ Ε Ν ήταν τρίτο κόμμα στις εκλογές της Κυριακής. Τρίτο κόμμα σε αυτές τις εκλογές ήταν το Κ Κ Ε και η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.
    Και για του λόγου το αληθές:

    Επικράτεια περιφερειακές:
    ΛΑΣΥ (ΚΚΕ) 498473 8.81% / Ασπόνδυλα (ΧΑ) 457839 8.09%

    Το ΚΚΕ είναι πάνω από τη ΧΑ σε 8 περιφέρειες ενώ υπολείπεται σε 5.

    Εξέλεξε 29 περιφερ. συμβούλους ενώ τα εξώγαμα του Χίτλερ 24. Εδώ να πούμε ότι τα φασιστάκια δεν κατάφεραν μέσα σε 250000 (ναι,1/4 του εκατομμυρίου κόσμος) εγγεγραμμένους στο Βόρειο Αιγαίο να βρουν ένα άνθρωπο να κατεβάσουν (όχι οτι στις άλλες περιφέρειες κατέβασαν ανθρώπους). Τιμή και δόξα στους ΒορειοΑιγαιώτες.

    Κατέβηκε σε 263 δήμους και εξέλεξε 349 εώς τώρα δημοτικούς συμβούλους όντας στον δεύτερο γύρο σε 4 δήμους που σημαίνει ότι θα φτάσει τους 370 με 400. Τα φασισταριά κατέβηκαν σε 8 δήμους και πήραν τα δεκαΤΡΙΑ τους...

    Και τέλος, εμείς τους κάναμε αυτό και ακόμα το θυμούνται:
    http://www.google.co.uk/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&docid=g9jevtmrjo4LQM&tbnid=pKSfuB-k1AnxsM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.902.gr%2Feidisi%2Fistoria-ideologia%2F15875%2Fsan-simera-30-aprili&ei=Olh7U-zHNITsPLSCgNAF&bvm=bv.67229260,d.ZGU&psig=AFQjCNFIdifnj8dULkmK17VBfgTaL8XPwg&ust=1400678840899037

    Άντε γιατι βγήκαν να τους σπρώξουν όλοι οι καλοθελητάδες και να δηλώσουν πως η ΧΑ "παγιώνει την τρίτη θέση". Από τον Βενιζέλο μέχρι την Καθημερινή και τον κάθε τελευταίο τηλεδημοσιογράφο...

    Ούτε λεπτό χαμένο!!!!!!!!!!!!!! Καλή δύναμη σε όλους

    Ιάκωβος Δανηιλίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ή Ιάκωβος Δανιηλίδης :-)

      Διαγραφή
    2. Ιάκωβε,
      πριν λίγο τελειώσαμε με το Μπρεζνιεφικό Απολίθωμα την εκπομπή για τις εκλογές (και την οποία θα την δημοσιεύσουμε αύριο), στην οποία λέω ακριβώς τα παραπάνω.

      8,8% πανελλαδικά εμείς, 8,1% η Χρυσή Αυγή.

      Διαγραφή
  2. Κατ'εμέ αυτό πρέπει να μας προβληματίσει και όχι να το παραθέτουμε σαν θετικό.πως φτάσαμε να συγκρίνουμε τα ποσοστά μας με τους φασίστες..ναι ξέρω κάθε μέρα αναλύσεις γι αυτό το θέμα κάνουμε απλά το παραθέτω καλοπροαίρετα και στην λογική του πως ο λαός τους δίνει ακόμη ένα τέτοιο ποσοστό..
    όσο για τον Μιχάλη στο Χαϊδάρι όσα πέτυχε με τους άλλους συντρόφους είναι ένας άθλος με το όλο κλίμα (λέγε με χαλκιά) που υπήρχε και ένα μεγάλο περαστικά στον ίδιο το Μιχάλη που λίγο πριν την μάχη πέρασε πολλά προβλήματα υγείας.
    prohja

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @prohja:

      Δεν έκανα σύγκριση με τη λογική του να μετρήθούμε. Απλά απαντάω στη βρωμιά του κάθε δήθεν δημοκράτη που με τη λογική της αντίστροφης ψυχολογίας αβαντάρει τους φασίστες. Όσο για το πως φτάσαμε ο λαός(?) να τους δίνει τέτοιο ποσοστό χωράει πολύ κουβέντα αλλά εγώ θα μείνω στο εξής απλό. Οι αστοί χρειάζονται ένα μπαμπούλα και προσπαθούν να τους φέρουν στο φως όπως έκαναν και το '33 στη Γερμανία. Η αστική τάξη ως οικονομικά κυρίαρχη δεν θα μπορούσε παρά να είναι και ιδεολογικά κυρίαρχη. Επηρεάζει λοιπόν τον κόσμο με όσα μέσα έχει και προς όποια κατεύθυνση θέλει, είτε του αριστερού Αλέξη είτε του χρυσαυγητισμού... Μεγάλη κουβέντα, τέλος πάντων εγώ απλά ήθελα να δείξω πως τους σπρώχνουν οι δήθεν δημοκράτες και δημιουργούν κλίμα πριν τις ευρωεκλογές λέγοντας ακόμα και ψέματα.
      Η φώτο στο link δείχνει τον μόνο τρόπο που μπορούμε να συγκριθούμε με τους μονοκύτταρους οργανισμούς...

      Ιάκωβος Δανιηλίδης

      Διαγραφή
    2. Πολυ θετικο που πηγε με τον χαλκια και τον μποζικα δευτερο γυρο.Προσωπικη εκτιμηση (οχι οτι με ξερετε,ουτε κι εχω ξαναγραψει εδω για να μετραει δηλαδη,απλα μενω εκει) το χαιδαρι δεν χανεται.Θα το παρει και με διαφορα.

      χαιδαριωτης

      Διαγραφή
  3. συντροφια ενημερωστε με οποιος γνωριζει...ο 3ος (ντηνιακος η καπως ετσι) εδωσε γραμμη για στηριξη στη ΛΑ.ΣΥ ; Και αν ναι απο που προερχεται ο εν λογω ;


    Αιγαλεωτισσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ανεξάρτητος" προερχόμενος απο το ΠΑΣΟΚ είναι ο Ντηνιάκος.

      Επίσημα λέει στήριξε
      http://xaidarisimera.blogspot.gr/2014/05/blog-post_234.html

      Για περισσότερα,
      εαν μας παρακολουθεί κάποιος Χαιδαριώτης, ας μας διαφωτίσει.

      Διαγραφή
    2. Ελα ρε παιχτες,τι θελετε να μαθετε?

      Μποζικας-χαλκιας οι αντιπαλοι στο 2ο γυρο,πασοκοι και δεξιοι αχταρμα,τσιρακια του πρωην δημαρχου μαραβελια,διαπλεκομενα συμφεροντα,μικρη στηριξη απο την τοπικη κοινωνια (γι'αυτο και ενωθηκαν).

      Ντηνιακος γιος του πρωην ιστορικου πασοκοδημαρχου (ο μποζικας ειχε κανει και αντιδημαρχος του),εχει φημη πιο "καλου και τιμιου παιδιου" (οντως αποσο ξερω δεν ειναι κανας τσογλαναρας),τσακωμενοι φουλ με μποζικα και συν αυτω.Στηριζουν σελεκο για δυο λογους.Ενας οτι βλεπουν οτι μαλλον θα βγει και πανε με το νικητη,και δυο οτι μισουν τον μποζικα,τον χαλκια και τα στελεχη τους που κανανε κουμαντο στο δημο επι μια οχταετια μαραβελια (νδ).

      Παμε παρακατω.Συνασπισμενοι (σπηλιοπουλος και ασπρογερακας) στηριζουν σελεκο.

      Το μεγαλο τσιρκο εχει γινει με την παραταξη της καμπολη (νδ) η οποια βγηκε και στηριζει και αυτη τον σελεκο,ενω απο την τοπικη της νδ στελνουν sms για να ψηφισουν μποζικα.Εντελει η τοπικη της νδ το διεψευσε.Μυλος...

      Ο δρουλιας ειπε κατα συνειδηση (κλαιν μαιν),απο εκει κατι θα τσιμπησει λογικα ο μποζικας.

      Δεν γινεται να χαθει το χαιδαρι,μονο με νοθεια.

      ΛΣ

      Διαγραφή
    3. Αααα...εδω μιλαμε για ειλικρινεστατη στηριξη...εν πασει περιπτωση καλη δυναμη στους χαιδαριωτες και στις επομενες εκλογες να παρουμε και το μαχομενο αιγαλεω....απο τους βρωμο ψυριζαιους γιατι μαλλον Μπιρμπα θα βγαλουνε εδω....ειμαι ετοιμη για χοντρο δουλεμα για τα....εργα του

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.