30 Μαΐου 2014

Ο πρώτος ικανοποιημένος "υγιής" επιχειρηματίας από τον ΣΥΡΙΖΑ


Γήπεδο ΑΕΚ: Τα βρήκε με ΣΥΡΙΖΑ ο Μελισσανίδης και πάει Βουλή
Πηγή: sport-fm.gr

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν διανύσει πολύ δρόμο για το θέμα του νέου γηπέδου της ομάδας για να το αφήσουν στη… μοίρα του. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και με ενέργειες προσπαθούν να εξασφαλίσουν ότι η "Αγιά-Σοφιά" θα κατασκευαστεί.

Μετά την πολύ θετική εξέλιξη της συνάντησης με τον ΣΥΡΙΖΑ και της συμφωνίας που υπήρξε για το έργο με τις δύο πλευρές να βρίσκουν τη χρυσή τομή σε κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις του σχεδίου που αφορούν το ύψος του έργου, τον αριθμό θέσεων πάρκινγκ και τη σχέση γηπέδου-άλσους, η ψήφιση του ρυθμιστικού νομοσχεδίου από τη Βουλή είναι θέμα ημερών και αυτή θα ανοίξει το δρόμο για να εκδοθεί η οικοδομική άδεια και να μπουν οι μπουλντόζες στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η πρώτη από τις τέσσερις συνεδριάσεις που απαιτούνται στη Βουλή έγινε την Πέμπτη, η δεύτερη θα ακολουθήσει τη Δευτέρα και σε αυτή ή κάποια από τις επόμενες θα δώσει το "παρών" ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αφού το σχετικό αίτημα που κατατέθηκε από τους κιτρινόμαυρους έγινε δεκτό. Εκεί το αφεντικό της ΑΕΚ μαζί με τον πρότζεκτ μάνατζερ Δημήτρη Ανδριόπουλο θα αναλύσει το σχέδιο για να λυθεί κάθε απορία για το πλάνο και να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για τη νομιμότητά του.


Στο μεταξύ, την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Aegean στον Πειραιά σύσκεψη κορυφής των ανθρώπων της "Δικέφαλος 1924 ΑΕ" για το θέμα του γηπέδου και όλα όσα το αφορούν. Σε αυτή τη συνάντηση αναμένεται να δώσει το «παρών» και ο νέος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου.

Μαύρες μέρες αναβιώνουν στη Νέα Φιλαδέλφεια ...
(30/5/2014) Email από την Πρωτοβουλία Κατοίκων Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

Σκηνές από εποχές παρακράτους φέρνουν στη μνήμη τα όσα συνέβησαν την Πέμπτη 29 Mαΐου στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Φιλαδέλφειας. Την ώρα που η Πρωτοβουλία Κατοίκων Ν.Φ. – Ν.Χ. είχε καλέσει σε ανοιχτή συζήτηση γύρω απ’ το «Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας», το οποίο την ίδια μέρα ξεκίνησε να συζητιέται στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, και ενώ ο κόσμος είχε αρχίσει ήδη να συγκεντρώνεται για τη συζήτηση, εμφανίστηκαν στο χώρο μερικές δεκάδες οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, με εμφανώς απειλητικές διαθέσεις. Τραμπουκίζοντας, βρίζοντας και απειλώντας, προσπάθησαν να τρομοκρατήσουν όσους βρίσκονταν στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου, δημιουργώντας παράλληλα τέτοιες συνθήκες που κατέστησαν αδύνατη τη συνέχιση της εκδήλωσης.

Φαίνεται πως το αντικείμενο της συζήτησης δεν άρεσε στο μεγαλοεπιχειρηματία Δ. Μελισσανίδη και αποφάσισε, στέλνοντας το στρατό του, να τη ματαιώσει. Από πότε όμως καθορίζουν οι ορέξεις των εκάστοτε επιχειρηματιών το τι συζητιέται και τι όχι; Από πότε μπορεί ο στρατός του κάθε επιχειρηματία να επιβάλλει το αν θα συγκεντρώνονται ή όχι οι κάτοικοι μιας περιοχής; Από πότε, σε τελευταία ανάλυση, στην αστική δημοκρατία της Ελλάδας του 2014, καταστρατηγούνται με τη βία βασικά συνταγματικά δικαιώματα, όπως το δικαίωμα του «συνέρχεσθαι» (άρθρο 11 του Συντάγματος);

Οι τρομοκρατικές αυτές τακτικές και οι φασίζουσες πρακτικές, οι απειλές του τύπου «ξέρουμε τα σπίτια σας», «αν ξανασχοληθείτε με την ΑΕΚ θα σας κάψουμε» κτλ, για ανθρώπους σαν τον Δ. Μελισσανίδη δεν είναι πρωτόγνωρες.

Στο εξής λοιπόν, τον θεωρούμε υπεύθυνο για ό,τι συμβεί σε οποιονδήποτε κάτοικο της πόλης

4 σχόλια:

  1. Για να δούμε. Θα πει τίποτα τώρα το κατα τα αλλα λαλίστατο Unfollow;

    Βάνδαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτος ο δαιμονιος δημοσιογραφος του Unfollow ο Χαραλαμποπουλος που ειχε γραψει ολοκληρη εκθεση-οχετο επειδη το κκε δεχτηκε 1500 ευρω που προσφερε ο Μελισανιδης στο ριζο στη μνημη του πατερα του , που εχει χαθει τωρα;;
      Καραγκιοζηδες συριζαιοι δεν εχετε ιερο και οσιο

      Διαγραφή
  2. http://youtu.be/weoK8Sy0_sE
    αυτά δήλωνε πριν από τις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4.48 Δεν ειναι σωστο να βριζεις τον καραγκιοζη και να τον λες συριζαιο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.