18 Μαΐου 2014

Καταγγελίες του ΚΚΕ για την εκλογική διαδικασία σε Ξάνθη και Εύβοια


Η Τομεακή Επιτροπή Ξάνθης του ΚΚΕ καταγγέλλει την προσπάθεια τρομοκράτησης, εκφοβισμού, το μηχανισμό διακίνησης ψηφοδελτίων έξω από τα εκλογικά τμήματα της Ξάνθης, του Ευμοίρου, των Κιμμερίων, της Γενισέας, την έξοδο σφραγισμένου φακέλου από εκλογικό τμήμα στο 2ο Δημοτικό Ξάνθης. Επίσης, καταδικάζει την προσπάθεια υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στο Δροσερό, για να εξασφαλίσουν την ψήφο των κατοίκων, όπως μας καταγγέλθηκε, που από τα ξημερώματα έχουν αρπάξει τις ταυτότητές τους, εκβιάζοντας και εκφοβίζοντάς τους.

Στην καταγγελία της, η ΤΕ Ξάνθης του ΚΚΕ σημειώνει:

«Το ΚΚΕ καλεί τον Ξανθιώτικο λαό να βγάλει συμπεράσματα, ποιοι τους θέλουν στο περιθώριο, όλοι αυτοί που το προηγούμενο διάστημα, με την πολιτική που εφάρμοσαν στην τοπική διοίκηση σαν "μακρύ" χέρι των γαλαζοπράσινων κυβερνήσεων, συγκυβερνήσεων, της ΕΕ, τους εξαθλίωσαν, τους άφησαν χωρίς δουλειά, χωρίς ασφάλιση, χωρίς ρεύμα, και τώρα τους τρομοκρατούν για να τους ξαναπάρουν την ψήφο για να συνεχίσουν την ίδια τακτική, την ίδια πολιτική.


Το ΚΚΕ καλεί τον Ξανθιώτικο λαό να προσπεράσει την τρομοκρατία, τους εκβιασμούς, να κάνει στην "άκρη" ό,τι τους "μαύρισε" και συνεχίζει να τους "μαυρίζει" τη ζωή, να στηρίξει μαζικά τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε Δήμους και Περιφέρεια».


Η Τομεακή Επιτροπή Χαλκίδας – Θήβας του ΚΚΕ καταγγέλλει σοβαρό κρούσμα προσπάθειας αλλοίωσης της εκλογικής διαδικασίας στην περιοχή του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων.

Σε εκλογικό τμήμα της περιοχής των Ψαχνών, εκλογικοί αντιπρόσωποι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» απέτρεψαν προσπάθεια ψηφοφόρου να χρησιμοποιήσει εκλογικό φάκελο που έφερε τη σφραγίδα του εν λόγω εκλογικού τμήματος πριν του παραδοθεί από την εφορευτική επιτροπή.

Στην καταγγελία της, η ΤΕ Χαλκίδας - Θήβας του ΚΚΕ σημειώνει: «Καλούμε το λαό του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων, άλλα και συνολικότερα το λαό της Ευβοίας, σε επαγρύπνηση. Με αφορμή και τα παραπάνω γεγονότα, ακόμη πιο αποφασιστικά και δυναμικά να στηρίξει τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές. Να μην υποκύψει σε πιέσεις, εκβιασμούς, σε παιχνίδια και μηχανορραφίες στελεχών που στηρίζονται από τα κόμματα του ευρωμονόδρομου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.