10 Δεκεμβρίου 2013

Όσο πιο πολύ μιλάνε τόσο περισσότερο αποκαλύπτονται

Του Μιλτιάδη Κόκκινου
Πηγή : 902.gr

Όλο και πυκνώνει η αντιΚΚΕ αρθρογραφία στην «Αυγή» που προκειμένου να ξεράσει τη χολή του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στο ΚΚΕ εκτίθεται όλο και περισσότερο. Σε σημερινό θέμα για τη συγκέντρωση για τα 95χρονα του ΚΚΕ που έγινε την περασμένη Κυριακή στο ΣΕΦ, η «Αυγή» έχει τίτλο: «Από το «τι λάχανα, τι μπρόκολα», στο «τι ΝΔ, τι ΣΥΡΙΖΑ».

Τη φράση «τι μπρόκολα, τι λάχανα» την είχε πει ο Χαρίλαος Φλωράκης σε συνέντευξη στο Λονδίνο το 1973 και αναφερόταν στη δήθεν μεταμφίεση του χουντικού καθεστώτος με τη λεγόμενη φιλελευθεροποίηση Μαρκεζίνη. Επιβεβαιώθηκε ο Χαρίλαος Φλωράκης και το ΚΚΕ τότε και αυτή η τοποθέτηση είναι ιστορικά δικαιωμένη. Ποιοι αποκαλύφθηκαν; Οι πολιτικοί πρόγονοι του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ, το λεγόμενο «ΚΚΕ εσωτερικού», που μάλιστα προετοιμαζόταν τότε να πάρει μέρος στις εκλογές που θα νομιμοποιούσαν το μασκάρεμα της χούντας!


Τι λέει σήμερα το ΚΚΕ – και ενοχλούνται η «Αυγή» και ο ΣΥΡΙΖΑ; Παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα από την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στην εκδήλωση για τα 95χρονα του ΚΚΕ:
«Σε όσους καλοπροαίρετα μας ρωτούν «Μα καλά, το ίδιο θα είναι μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με αυτή της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ;», απαντάμε: Ας μην τους μπερδεύουν οι επιμέρους διαφορές τους, γιατί τέτοιες υπάρχουν και προεκλογικά προβάλλονται ψεύτικα σαν αξεπέραστες, για να ξεχαστούν αμέσως μετά, στην αντιλαϊκή υλοποίηση βάρβαρων πολιτικών και στα αδιέξοδα του συστήματος που και οι δύο υπηρετούν! Χαρακτηριστικό παράδειγμα η νέα κυβέρνηση της Γερμανίας. Σε τελευταία ανάλυση, για το λαό ίδιο θα είναι το αποτέλεσμα, γιατί κι αυτή η κυβέρνηση θα πορεύεται στο δρόμο της καπιταλιστικής ανάπτυξης που τσακίζει το λαό για την κερδοφορία των μονοπωλίων. Γιατί κι αυτή η κυβέρνηση θα κινείται εντός των αντεργατικών τειχών της ΕΕ, θα αναλαμβάνει και θα υλοποιεί τις ίδιες καταστροφικές για το λαό δεσμεύσεις».
Αυτή είναι η πραγματικότητα. Επιβεβαιώνεται από τις διαρκείς μετακινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ προς το «ρεαλισμό» της πλουτοκρατίας με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της ΕΕ, της διαχείρισης τύπου Ομπάμα κλπ.

Αυτό που ενοχλεί τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι το ΚΚΕ δε θα τους κάνει τη χάρη να σωπάσει –όπως δε σώπασε ποτέ στην 95χρονη ιστορία του- αλλά θα συνεχίσει να ξεμπροστιάζει την αντιλαϊκή φύση της πολιτικής όλων των κομμάτων που κινούνται εντός των τειχών και δε θα σταματήσει να σαλπίζει το κάλεσμα σε λαϊκή συμμαχία και πάλη για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων. Η «Αυγή» όσο και να επιτίθεται στο ΚΚΕ, τα ίδια τα γεγονότα την αποκαλύπτουν.

Υ.Γ. Την περασμένη εβδομάδα η «Αυγή» δημοσίευσε έναν λίβελο ενάντια στο ΚΚΕ, όπου το κατηγορούσε ότι «αποκαθηλώνει» τον Χαρίλαο Φλωράκη. Σήμερα, η «Αυγή» επιτίθεται στο ΚΚΕ, κατηγορώντας το ότι συνεχίζει το δρόμο του Χαρίλαου Φλωράκη. Ας αποφασίσουν επιτέλους για ποιο λόγο κάνουν κριτική στο ΚΚΕ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.