8 Δεκεμβρίου 2013

Σήμερα η μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση της ΚΟ Αττικής για τα 95 χρόνια ΚΚΕ

 
«95 χρόνια ΚΚΕ, 1918 - 2013, Εμπνεόμαστε - Διδασκόμαστε - Συνεχίζουμε» είναι ο τίτλος της μεγάλης πολιτικής και πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει σήμερα Κυριακή, στις 6.30 μ.μ., στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ για να τιμήσει τα 95χρονα του Κόμματος. Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Θα ακολουθήσει συναυλία με έργα του Μίκη Θεοδωράκη που θα ερμηνεύσουν οι Μαρία Φαραντούρη, Μανώλης Μητσιάς, Βασίλης Λέκκας. Στη μουσική εκτέλεση η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου της Αθήνας υπό τη διεύθυνση του Λευτέρη Καλκάνη, η Χορωδία του Δήμου της Αθήνας υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Μπερή, το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη». Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Μανώλης Ανδρουλιδάκης. Απαγγελία σε ποίηση Γιάννη Ρίτσου θα κάνει ο Βασίλης Κολοβός. 

Η είσοδος θα γίνεται με προσκλήσεις που θα διατίθενται από τις Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ. 

Η ομιλία του Δ. Κουτσούμπα θα μεταδοθεί απευθείας μέσω του "902.gr".

Η Κομματική Οργάνωση Αττικής δρομολογεί πούλμαν από διάφορες περιοχές για την εκδήλωση (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ να δείτε αναλυτικά τις περιοχές και τις ώρες).

Πηγή : 902.gr 

2 σχόλια:

  1. Ως φίλος του ΚΚΕ εύχομαι η σημερινή πολιτική-πιλιτιστική εκδήλωση να βάλει ένα ακόμη λιθαράκι για την αποφασιστική αγωνιστική ανάταση και εμψύχωση των στελεχών, μελών, φίλων του Κόμματος και ευρύτερα των εργατικολαϊκών μαζών.

    Υ. Γ.: Σύμφωνα με το πρόγραμμα της «Δ»Τ θα μεταδοθεί ΜΟΝΟ η ομιλία του ΓΓ και αυτή ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ!!! Βέβαια δεν είχα ούτε έχω αυταπάτες για τον ρόλο της κρατικής τηλεόρασης που δεν είναι άλλος από φορέας της αστικής ιδεολογίας και άρα αντικομμουνισμού. Ελπίζω τις επόμενες ημέρες, και αφού ασκηθεί κάποια πίεση από την πλευρά του Κόμματος, να μεταδώσουν κάποιο αφιέρωμα για να σώσουν τα προσχήματα περί δυνατότητας ύπαρξης «αντικειμενικής» ενημέρωσης στα πλαίσια της αστικής δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.