5 Μαρτίου 2012

Ψήφισε για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ με 2 ευρώ



Την Κυριακή 18 Μαρτίου, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για την εκλογή νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Οι πολίτες που θα προσέλθουν θα καταβάλουν το ποσό των 2 ευρώ, ενώ σύμφωνα με τον γραμματέα του κόμματος Μιχάλη Καρχιμάκη, η διαδικασία θα διεξαχθεί σε επίπεδο Δημοτικών Ενοτήτων.......

Ο yiokyiok Δεν περιγραφει αλλο !

Πηγη

17 σχόλια:

  1. ΑΝ ΔΕΙΝΑΝΕ 2 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΤΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ ΣΟΒΑΡΑ Η ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ;

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζουμάκας δαγκωτό να σπάσουμε τα γκάλοπ και τον τσαμπουκά του Μπένι, όπως τότε το 2007. Τα 2€ όλο και κάποιο κίνημα πατάτας, ταραμά κλπ θα βρεθεί να συνδράμει.

    Πλάκα κάνω, αλλά μη δείτε τίποτες αποτελέσματα όπως της νδ το 2009 και τον χοντρό σε θέση ντόρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΧΑ

    ΑΠΙΣΤΥΕΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ. ΑΠΛΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΑΝ ΒΑΛΩ 4 ΕΥΡΩ ΨΗΦΙΖΩ 2 ΦΟΡΕΣ;

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν νομιζω...αλλα περιμενε λιγο, μπορει να βγαλουν δωροκαρτες. Τον 10 ευρω ας πουμε ή και τον 20, τις οποιες θα μπορεις να τις κανεις δωρο σε οικογενειες για να ψηφιζουν ολοι μαζι

      Διαγραφή
    2. Το καλύτερο είναι ότι κάποιοι θα σκάσουν τα δυο ευρώ και θα ρίξουν λευκό ή άκυρο! Γιατί, παρακαλώ; Με τον παρά μου γ.... και την κυρά μου!

      Τόση δημοκρατία δεν την αντέχω, μου κάθεται στο στομάχι!

      Πάντως, θα πάνε και θα ψηφίσουν περισσότεροι απ' όσους νομίζουμε, καθίστε και θα δείτε. Είναι βαθιά ριζωμένη στον Έλληνα, ειδικά σε δημόσιες υπηρεσίες και στα μικρομάγαζα, η αντίληψη "να λύσουμε το πρόβλημα με το μικρότερο κόστος". Τώρα, τι εννοεί ο καθένας ως λύση και τί κόστος, είναι άλλο θέμα...

      Ανώνυμη

      Διαγραφή
  5. Ούτε για γέλια δεν αξίζει. Και ποιος έχει όρεξη να ασχολείται μ' αυτά. Θα μου πεις, όλο και κάποιος μπορεί να τσιμπήσει στο πράσινο δόλωμα, όλο και κάποιος θα παρηγορηθεί με τα αλλότρια. Όσο μια αρμαθιά πολιτικάντες νομίζουν ακόμα ότι τους παίρνει να δουλεύουν τον κόσμο, ψιλό γαζί, κάτι μπορεί να γίνει.

    ο Βίντεο 1-3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φανταζεστε να πηγεναμε στις εσωκομματικες της νδ για χαβαλε και να βγαζαμε προεδρο ψωμιαδη???ε ρε γλεντια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένας ένας!
    Να μην σπρώχνονται όσοι θα κάνουν την αποκοτιά να πάνε στην πράσινη κάλπη του ήλιου που πραγματικά τα... ΚΑΙΕΙ ΟΛΑ.

    Όσο θα υπάρχουν ΡΑΓΙΑΔΕΣ στη ψυχή και στο μυαλό (και ας έχουν χάσει και το βρακί τους)...ο καπιταλισμός θα βασιλεύει.

    Όσοι τέτοιοι πάνε να ψηφίσουν,
    ...την άλλη μέρα να ταϊσουν τα παιδιά τους με "πατριωτισμό ολικής άλεσης" και πράσινο κουτόχόρτο που δεν παχαίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βασικα αμα ψηφισεις καποιον και δεν βγει
    μπορεις μετα να ζητησεις τα λεφτα σου πισω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νομίζω πως πρέπει να δώσεις 2 ευρώ για να τους βρίσεις. Φοροβρισίδι δλδ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η γελοιότητα δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Όταν αποχωρούσε πριν καμιά δεκαριά χρόνια ο Σημίτης από την ηγεσία δίνοντας το "δαχτυλίδι" στο George, αυτός εξήγγειλε τότε τη "συμμετοχική δημοκρατία" καλώντας όλο τον κόσμο(ΠΑΣΟΚους και μη) να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού όπου και ήταν ο μοναδικός υποψήφιος. Πάνω από ένα εκατομμύριο ταλαίπωροι ανέδειξαν το Γιωργάκη αρχηγό του "κινήματος".Εκείνη την περίοδο εγώ δούλευα στην επιχείρηση ενός άθλιου,τυπικού βρωμοπασόκου. Μετά από λίγες μέρες, όλοι οι εργαζόμενοι λάβαμε ευχαριστήριες προσωπικές επιστολές από τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ για τη συμμετοχή μας στην εκλογή του Γιωργάκη και την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης!!! Ο σιχαμένος πασοκορουφιάνος εργοδότης είχε χρησιμοποιήσει τα στοιχεία των εργαζομένων-εν αγνοία τους φυσικά-για να βοηθήσει κι αυτός στην επιτυχία του πρωτοποριακού,τότε,εγχειρήματος...Οι καταγγελίες στο Ριζοσπάστη και σε άλλες εφημερίδες της εποχής ήταν πολλές.Ψήφιζαν μέχρι και τα κατοικίδια των πασόκων...Και τότε και τώρα ζέχνουν βρώμα και στάζουν πύον,αλλά "ανησυχούν" για τις "αντιδημοκρατικές" διαδικασίες στα εσωοργανωτικά του ΚΚΕ...

      Διαγραφή
  10. Με 2 ευρώ θα ψηφίζεις και θα παίρνεις και 5 κιλά πατάτες. Περάστε κόσμε...στο καφενείον "Η ΕΛΛΑΣ"...ο σαλτιμπάγκος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τουλαχιστον θαχουμε μια πρωτη εικονα,ποσοι λοβοτομημεμοι υπαρχουν που θα ψηφισουν πασοκ,γιατι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως οσοι σκασουν τα 2 ευρω,θα πανε μετα κατευθειαν για πασοκαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγγνώμη , θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς 60 λεπτά να μου συμπληρώσει γιατί έχω 1,40 και θέλω να κατέβω στην πόλη να ψηφίσω. Το ξέρω δεν είμαι κουμμουνιστής αλλά θέλω να δείξετε λίγη αλληλεγγύη σε έναν ταπεινό ΠΑΣΟΚατζη. Ελπίζω ο ΓΑΠ να είναι στους υποψήφιους γιατί εγώ αυτόν θα ψηφίσω.Τον Βενιζέλο δεν τον χωνεύω καθόλου. Ο Πάγκαλος είναι ερεστικός.Μόνο ο Γιωργάκης αξίζει.

    ΠΑΣΟΚ μέχρι το κόκκαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. red1917 . θα παω να στειθω εξω απο το εκλογικο κεντρο για να δω πια ζωα θα πανε να ψηφισουνε ,και μια και η πολη ειναι μικρη(πτολεμαιδα) ολο και καπιουσ γνωστους θα δω για να σπασω πλακα ! λεω να παρω και ενα χαρτονι για να γραψω...θελω να ψηφισω αλλα δεν εχω δυο ε...βοηθηστε με !! βεβαια μια και με ξερουν θα πεσει η πολυ γελιο η πολυ ξυλο,αλλα δεν μασαω ουτε στο ενα ουτε στο αλλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.