14 Μαρτίου 2012

Ο Νίκος Μπογιόπουλος στον ΑΣΤΡΑ 92.8 της Κύπρου (15-2-2012)

9 σχόλια:

  1. Να αναφέρω (για λόγους αρχείου) πως η κυπριακή εφημερίδα Γνώμη, κυκλοφόρησε μπροσουρα με τις απαντήσεις του Νίκου Μπογιόπουλου στο κοινό κατα τη διαρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του στην Κύπρο.

    Οι απαντήσεις ήταν εξαιρετικές και τα ερωτήματα ήταν δύσκολα.

    Ήθελα να μεταφέρω κάποιες απ΄αυτές τις απαντήσεις στο μπλογκ μου αλλα δυστυχώς δε βοηθά παντα ο ελευθερος χρόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, ο Μπογιόπουλος ,μας "στήνει' μπροστά σε ένα υπολογιστή να τον ακούσουμε. Πολύ καλά έκανε και έδωσε συνέντευξη σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό στην Κύπρο. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερα ενημερωμένους δημοσιογράφους. Αν θέλετε, ακόμα και η συμμετοχή του στο ριζοσπάστη, έχει αναβαθμίσει την εφημερίδα. Τολμώ να πω, ότι, ριζοσπάστης χωρίς Μπογιόπουλο είναι σαν κατσαρόλα άδεια. Έχουμε "δόξα τον θεό" αρκετούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Αθήνα, γιατί χάθηκε από παντού. Τον χάσαμε ακόμα και από τον 902 που μας κρατούσε συντροφιά κάθε πρωί. Γιατί Νίκο; κουράστηκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενω ειναι ο καλύτερος - μακραν των υπολοίπων- δεν τοποθετηθηκε ποτέ εκπρόσωπος τύπου, με τον Μεντρεκα να υστερεί πολυ στη θεση αυτη και το Μαίλη να κανει "πατάτες".
    Εδω βγηκε η Αλέκα και διόρθωσε την κατασταση και δεν βαλανε την δηλωση της στο "Ρίζο"...!!
    Κάποιοι προσπαθούν να υποβιβασουν το Νικο για να μην φαινεται, γιατι ο Νικος ειναι ο Αγαπημενος όλων.
    Εδω εξαφανιστηκε ο Παφιλης... ο οποίος είναι μαζι με το Νικο τα αστερια του Κόμματος..
    Για δείτε ποιοί ειναι ΠΓ και τι κάνουν...!!! ..ΤΙΠΟΤΑ!!! μπας και εκτεθούν.. δεν τολμανε να βγουν να μιλήσουν...

    Μα είναι δυνατό να τρέχει η Αλέκα παντου, να δινει κάθε βδομαδα και απο μια συνεντευξη τύπου, να αλωνιζει τους τόπους, ολη την Ελλάδα και αυτοί να ...καααααθονται?. απορώ πως αντεχει η Αλέκα.
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν νομίζεις ανώνυμε οτι κάθονται είσαι γελασμένος

      Διαγραφή
  4. Μπογιοπουλος Νικος .Ενας απο τους ποιο καθαροτερους και κατανοητους λογους στην Ελλαδα , οποιος δεν τον καταλαβενη ,η δεν θελει, η ειναι στοκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεχθούμε οτι πολλές φορές η κριτική γίνεται καλόβουλα, πρέπει να την επεξεργαζόμαστε λίγο στην σκέψη μας πριν την εκτοξεύσουμε. Λέει ο ανώνυμος οτι κάποιοι προσπαθούν να υποβιβάσουν τον Μπογιόπουλο γιατί είναι ο αγαπημένος όλων. Εκτός του οτι αυτή η κριτική είναι αντίστοιχη του "γιατί δεν κάνετε την Κανέλλη ΓΓ να πάει το κόμμα στο 130% σε μια βδομάδα;"- λες και για την θέση του ΓΓ το κριτήριο είναι να σαγηνεύεις τα πληθη, αν ήταν έτσι να βάζαμε τη συντρόφισα που έκανε τη μετάφραση στον ισπανό συνδικαλιστή που είναι πανέμορφη μπας και γίνει το ΚΚΕ κυβέρνηση ρε παιδιά!

    Κατα δεύτερον και σημαντικότερον, υποτιμά την ίδια την νοημοσύνη του Νίκου. Ο Νίκος αποδεδειγμένα είναι μαχητής του κόμματος. Αν το ίδιο το κόμμα τον έθαβε, δεν νομίζετε οτι θα φρόντιζε να την κάνει; Γιατί δεν είναι και χθεσινή αυτή η αφήγηση οτι ταχα ο Μπογιόπουλος έχει προβλήματα με το κόμμα. Απο τότε που έγινε πιο γνωστός στο ευρύ κοινό συνέχεια ακούγεται. Αν λοιπόν γίνεται απο καλόβουλους αυτή η κριτική, ας βάλουν κατα νου οτι αυτές οι τοποθετήσεις δημιουργούν μια εικόνα που αποδεδειγμένα τα αστικά ΜΜΕ προωθούν για το ΚΚΕ, αυτή των τάχα εσωτερικών ερίδων κτλ. Δεν είναι τσάμπα η κριτική, ας έχουμε το νού μας.

    metalminer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι τοσο καλο το σχολιο του μεταλ που δεν θα σβησω τον ανωνυμο.

    Προς φιλο ανωνυμο:
    παρακαλειστε να μεινετε στο θεμα της αναρτησης. Αν θελετε να πειτε κατι στο κκε, στειλτε τους ενα e-mail. Δεν ειμαστε αρμοδιοι να σας απαντησουμε. Συμφωνουμε με το κκε αλλα δεν το εκπροσωπουμε. Οσο για τις εκτιμησεις που κανετε μπορω να σας πω οτι απλα δε συμφωνουμε σε τιποτα απο αυτα που λετε. Δεν εχει νοημα μια τετοια συζητηση, μιας και συμφωνουμε οτι διαφωνουμε.
    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παντως συντροφοι σε ενα θα συμφωνησω με τον ανωνυμο ο Νικος πρεπει να μπει εκπροσωπος τυπου τουλαχιστον στην προεκλογικη περιοδο.Εχει τις γνωσεις και το κυριοτερο ξερει να τις μεταδιδει ο Μεντρεκας ειναι για γραπτο λογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Κομμουνιστικό κίνημα δίδαξε την πλέρια δημοκρατία μεσα στο Κόμμα με πρωτεργάτη τον Μαρξ τον Ένγκελς και κυρίως τον Λένιν.

    Οι δυο πρώτοι κατατρόπωσαν τον αναρχισμο του Μπακούνιν στο Α' Συνέδριο της πρώτης Διεθνούς, με επιχειρήματα και θεωρητική επάρκεια που από τοτε ο Μπακουνισμός και ο Προυντονισμός είχε χτυπηθεί "μεχρι τη ρίζα" όπως είπε ο Μάρξ γράφοντας στον Ένγκελς.

    Ο Λένιν παρά τις τεράστιες διαφωνίες του με την "αριστερη" και "δεξια" γραμμη των Μπολσεβίκων, τον Τρότσκυ και τον Μπουχάριν αντίστοιχα αλλά και άλλους, τους έδινε αξιώματα, αλλά αντιμετώπιζε θεωρητικά τις όποιες απόψεις τους μέσα στα όργανα του Κόμματος, κατατροπώνωντας τους θεωρητικά, ωστε δεν τόλμησαν να τον αμφισβητήσουν μετέπειτα, είτε εκδίδοντας μπροσούρες, ή εργασίες που κυκλοφορούσαν ευρύτατα και ξεκαθάριζαν το τοπίο από τον όποιο οπορτουνισμό.

    Η Δημοκρατία ειναι λοιπόν για μας τους Κομμουνιστες κάτι πιό βαθυ, από την αστική έννοια του όρου, ειναι η Ελευθερία που πρέπει να νιώθει το κάθε μέλος να εκφράζεται είτε δημόσια είτε μέσα στα όργανα, η απόλυτη εκείνη ελευθερία που μόνο ο Κομμουνισμός μπορεί να προωθήσει.

    Αντίθετα, η απαγόρευση, (εκτός των ύβρεων και των χυδαιολογιών)σημαίνει αδυναμία αντιμετώπισης με επιχειρήματα της άποψης του άλλου.
    όχι φίλοι και συντροφοι, ας αφήσουμε τον κάθε καλόπιστο φίλο και σύντροφο να πεί την γνωμη του, γιατι άμα όλοι συμφωνούμε σύντροφοι.. ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ...
    Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.