17 Μαρτίου 2012

Η Χρυσή Αυγή συμπορεύεται με ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΛΑΟΣ,Μπακογιαννη .


ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Η απαγόρευση των διαδηλώσεων δε θα περάσει!

Σε χτεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ σημειώνει:

«Η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ καταγγέλλει την προώθηση αντιδραστικού νομοσχεδίου για την απαγόρευση διαδηλώσεων και το χτύπημα του εργατικού - λαϊκού κινήματος, με πρόσχημα την εκρηκτική κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας. Συντονισμένα η μαύρη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, με το αντιδραστικό ΛΑ.Ο.Σ., την Μπακογιάννη, το ακροδεξιό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, με τη συνδρομή των ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών, στοχοποιούν τις διαδηλώσεις, την ταξική πάλη, το λαό που αγωνίζεται.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ) πρωτοστατεί σε αυτή την άθλια
συκοφάντηση των λαϊκών αγώνων. Ο ίδιος έχει βαριές ευθύνες για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας γιατί υπηρέτησε και υπηρετεί την πολιτική των κυβερνήσεων που δημιούργησαν αφόρητες συνθήκες ζωής και εργασίας για τους κατοίκους του κέντρου. Η υποβάθμιση του κέντρου της Αθήνας είναι βολική για το σύστημα, την αξιοποιεί για τους συνολικότερους σχεδιασμούς χτυπήματος του λαού.
Κανένας εργαζόμενος να μην αποπροσανατολιστεί από τους υπεύθυνους των προβλημάτων του. Να μη δεχτεί να του κλείσουν το στόμα, να του αφαιρέσουν το δικαίωμα να διαδηλώνει. Η στάση των κομμάτων απέναντι σε αυτό το ζήτημα να γίνει κριτήριο πολιτικής επιλογής.
Οι εργαζόμενοι στο κέντρο της Αθήνας να σκεφτούν: Οι διαδηλώσεις φταίνε για την ανεργία, για το κλείσιμο επιχειρήσεων, για την εγκληματικότητα, το εμπόριο ναρκωτικών, την πορνεία στο κέντρο της Αθήνας και στην ευρύτερη περιοχή;
Οι εργαζόμενοι και ο φτωχός λαός να καταδικάσουν και να απομονώσουν τα φαινόμενα ρατσιστικής βίας, τις διάφορες συμμορίες που πουλάνε δήθεν προστασία. Συγκροτούνται με την ανοχή και την προβολή του αστικού κράτους για να χτυπήσουν τον αγωνιζόμενο λαό. Να σκεφτούν ότι αυτές οι ομάδες στάθηκαν απέναντί τους όταν διεκδίκησαν καλύτερο μισθό, βρέθηκαν στο πλευρό των βιομηχάνων ενάντια στον αγώνα των χαλυβουργών, έπαιξαν το ρόλο του προβοκάτορα στις εργατικές κινητοποιήσεις.
Καλούμε τους εργαζόμενους να παλέψουν με τα σωματεία τους, τους συλλόγους, τους φορείς της νεολαίας, με τις Λαϊκές Επιτροπές στις γειτονιές ενάντια στην πολιτική που χρεοκοπεί το λαό και στηρίζει τους καπιταλιστές. Ελληνες και μετανάστες να πάρουν κοινή θέση και να οργανώσουν κοινή πάλη απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης και της δημοτικής αρχής της Αθήνας που έχουν την πρώτη ευθύνη. Να διεκδικήσουν οργανωμένα και αποφασιστικά τη λήψη άμεσων μέτρων για το κέντρο της Αθήνας.
Οι εργαζόμενοι να τιμωρήσουν σκληρά το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ με την πάλη και την ψήφο τους για όσα βάρβαρα έκαναν εναντίον τους και για τα χειρότερα που φέρνουν, ενισχύοντας αποφασιστικά το ΚΚΕ».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

6 σχόλια:

  1. Ο κ. Καμίνης ήταν άλλος ένας ένας "έντιμος", όπως και ο κ.Κουβέλης άλλωστε
    http://www.youtube.com/watch?v=8G1bwt3czkg&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο φασισμός δυστυχώς ηρθε για να μείνει και θα μείνει!!!
    Σε αυτην την δύσκολη συγκυρία για την αστική δημοκρατία και γενικότερα για το καπιταλιστικό σύστημα,βγαίνουν στον αφρό-μπροστά οι χρυσές εφεδρείες,φασιστές....
    Τα πράγματα δυσκολεύουν γι αυτούς και οδηγούνται στις ακραίες χρΥσές τους εφεδρείες!!!
    Θα ζήσουμε δύσκολα χρόνια,θα πρέπει να κινηθούμε γρήγορα!!!
    Σε πολλά στόματα ακούς να συζητιέται το ακροδέξιο μόρφωμα.
    Αυτό δεν ειναι καθόλου καλό και όσο η εργατική τάξη θα βυθίζεται στην οικονομική ενδοια τόσο πιο πολύ θα βγαίνουν στο προσκύνιο...
    Πρέπει να δούμε σοβαρά το συγκεκριμένο φαινόμενο που πια ξεδιαντρόπα σκάει μύτη....

    Γιοζεφ Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Χρυσή Αυγή δεν είναι "ακροδεξιά". Η ΧΑ είναι ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ. Έχει συγκεκριμένο όνομα και ιδιώτητα και το ΚΚΕ καλά θα κάνει να το προφέρει σωστά.
    http://jungle-report.blogspot.com/2012/03/blog-post.html

    metalminer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ κάποτε αυτό πίστευα metalminer. Δεν υπάρχει όμως καμιά διαφορά: Η ακροδεξιά είναι μία και διάφορες οι "αποχρώσεις" της, ανάλογα με το μέγεθος της τρομοκρατίας που θέλουν να ασκήσουν. Γιατί η ακροδεξιά δεν είναι τίποτε άλλο παρά η τρομοκρατία που ασκεί η αστική τάξη όταν ο λαός (παρα)σηκώνει κεφάλι.

      Μη νομίζεις ότι τα χρυσαύγουλα διαφέρουν και πολύ από τούτον εδώ, με τη σβάστικα στο χέρι:
      http://img691.imageshack.us/img691/2908/71923035.jpg
      Απλά είναι λίγο πιο στυλάτοι και φουσκωμένοι απ' τα φάρμακα...

      Εγώ πάντως επιμένω ότι έχουν βγάλει επίτηδες τα (ακροδεξιά) σκυλιά στο δρόμο να γαυγίζουν, για να ξαναμπεί ο κόσμος στο μαντρί. Το πόσο επικίνδυνα θα γίνουν αργότερα αυτά τα σκυλιά δεν εξαρτάται από τα ίδια, αλλά από τις διαθέσεις των αφεντικών τους...

      Διαγραφή
  4. red1917. ολα δειχνουν οτι η συμορια της χα θα μπει στην βουλη . αυτο θα πραιπει να κανει να αναρωτηθουν αρκετοι που πιστευαν οτι η αστικη δημοκρατια στεκετε εναντια σε τετοιου ειδους φαινομενα οτι η αστικη δημοκρατια και ο φασισμος ειναι αντιθετα οτι η /δημοκρατια/ εχει βαθιες ριζεσ στην ελλαδα και αλλα τετοια αστεια πραγματα !πραγματικα ανησυχω γιατι απο την μια η εισοδος τους στην βουλη θα τους δωσει βημα στα διαφορα μμε και απο την αλλη η αυξανομενη κριση και βαλκανοποιηση του ελληνικου λαου αποτελουν τα πιο καλλα στοιχεια για να αυγατισει ο συρφετος αυτων των καθαρματων . αυτη την στιγμη δυλαδη πραιπει να εχουμε στο νου μας οτι απεναντι στο λαικο κινημα απεναντι στους κομμουνιστες εμφανιζονται παλιοι-νεοι εχθροι που αποτελουν της πιο βρομικες εφεδρειες της αστικης ταξης ! ειμαι σιγουρος οτι θα το αντιπαλεψουμε και αυτο αλλα δεν ειμαι καθολου εφυσυχασμενος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μην ειμαστε και τοσο σίγουροι. Στημμένες δημοσκοπήσεις ειναι.

    Λένε κάποιοι δεξιοί - χουνταίοι - γονοι χιτων, παλιοί χωροφύλακες, που ψηφιζαν ΝΔ για να εχουν το "μεσον", ότι θα ψηφίζουν ΧΑ.

    δεν ειναι τοσο μεγάλο το ρεύμα γιατι τους αγανακτισμένους δεξιους θα τους πάρει ο Καμένος. Απλά το ΜΕΓΚΑλο κανάλι προσπαθεί και το ΠΑΣΟΚ επίσης..

    Εγω εχω ακουσει ΠΑΣΟΚο να λεει οτι θα ψηφισει χρυσαυγουλα.. αλλά φυσικά δεν θα το κάνει. Εντυπώσεις δίνουν μερικοί και τίποτ' άλλο..

    Το προσπαθουν βεβαιως οι καπιταλιστες (για τους γνωστούς λόγους)και ισως ρίξουν και χρημα, αλλά δεν ειναι τοσο ευκολο.

    Θα θυμάστε ότι το 1974 υπήρχε ακροδεξια στη Βουλη, ο Θεοτόκης, που εξαφανιστηκε αργότερα..
    Που πήγαν αυτοί? μα στην ΝΔ.

    Άρα δεν ειναι κάτι που αναδείχτηκε τώρα. Ακροδεξια υπάρχει στην Ελλάδα, έχει την υλικη της βαση στα σωματα ασφαλείας και το στρατό με ενα μικρο μέρος των υπαλληλων της Δικαιοσύνης, η οποία ενσωματώνεται στην ΝΔ.

    ΧΑ όμως δεν πάνε τοσο ευκολα, τα τμηματα αυτα ειναι αστικοποιημένα, εχουν αναπτυξει σχέσεις με την ΝΔ, που σιγουρα θα πάνε με τον Καμένο αν εχουν διαφοροποιηθεί, δεν πανε στα χρυσαυγουλα ευκολα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.