15 Μαρτίου 2012

Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ στο εξωτερικό


•Η ΚΟ Βρετανίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση αλληλεγγύης στον αγώνα των εργατών στην «Ελληνική Χαλυβουργία», το Σάββατο 17/3 και ώρα 7 μ.μ. στο Λονδίνο (94 Canden Road, NW 19EA). Η εκδήλωση περιλαμβάνει ζωντανή σύνδεση, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τους χαλυβουργούς, προβολή βίντεο - χρονικού του απεργιακού αγώνα τους, που συμπληρώνει πάνω από 130 μέρες. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι, ενώ θα συγκεντρωθεί και οικονομική ενίσχυση αλληλεγγύης

.•Στη Σουηδία, το Σάββατο 17/3, στις 2 μ.μ. στο Μάλμοε, στην αίθουσα της Ελληνικής Κοινότητας, θα μιλήσει ο Π. Απέργης, γραμματέας της ΝΕ Σκανδιναβίας του ΚΚΕ.


•Στη Στοκχόλμη, την Κυριακή 18/3, στις 12 μ. στα γραφεία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων, Hagalundsgatan 8, Solna, θα μιλήσει ο Γ. Κωστάντης, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Σκανδιναβίας του ΚΚΕ.

3 σχόλια:

  1. Πληροφοριακά να αναφέρω ότι η εκδήλωση στη Βρεττανία θα γίνει σε συνεργασία με την Κυπριακή φοιτητική παράταξη, ΔΗ.Κ.Φ.Α Προοδευτική στο οίκημα της τελευταίας.

    Lister

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Κύπρο τίποτα? :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη Κύπρο(Λευκωσία), θα γίνει εκδηλωση αλληλεγγύης στον αγώνα των εργατών στην «Ελληνική Χαλυβουργία» στο Κτίριο της ΠΕΟ, 6ος Όροφος, την Παρασκευή 16/3 στις 19:30.

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.