30 Μαρτίου 2012

Το ζήτημα των συνεργασιών της αριστεράς από την ματιά ενός οπαδού και ψηφοφόρου του ΚΚΕ

Μου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω την λογική από μερικούς, όπου τάσσονται απέναντι από την πολιτική του κόμματος, βρίζουν με το ποιο χυδαίο τρόπο μέλη του κόμματος, παραποιούν αυτά που λέει ακόμα κ ένας απλός φίλος του κόμματος, κ μετά από δυο τρις μέρες έρχονται και μας λένε ότι μόνο αν ενωθούμε σε ένα ενιαίο μέτωπο, θα βγει τουλάχιστον κάτι θετικό για τον λαό.

θα ξεκινήσω λοιπόν την κριτική μου, αν μου το επιτρέπουν οι « σύντροφοι» από την αριστερά, από διάφορα μπλοκ όπου κατά καιρούς μας έχουν βομβαρδίσει με διάφορα άρθρα, για μια ενωμένη αριστερά, κ μια κακή ηγεσία του ΚΚΕ. σκέπτομαι λοιπόν, πως γίνετε άνθρωποι όπου κατά το
παρελθόν είχαν διαφωνήσει με αυτή την πολιτική του ΚΚΕ, την πολιτική του συνασπισμού κ είχαν διαγραφεί, σήμερα σαν οπαδοί του κόμματος να στηρίζουν αυτή την πολιτική?
Να στηρίζουν αυτήν την κακιά ηγεσία? Πως γίνετε άνθρωποι όπου έχουν ζήσει κ δυο πράγματα παρά πάνω κ έχουν μια μεγαλύτεροι εμπειρία από εμάς, να μας λένε πως το ΚΚΕ σήμερα έχει χαράξει την σωστή πολιτική ως κομουνιστικό κόμμα? Τελικά είναι καλύτερο να σε φοβίζει το χέρι που τάχα απλώνετε φιλικά κ συντροφικά, παρά από το χέρι όπου ξέρεις ξεκάθαρα ότι θα στραφεί απολιτικά απέναντι σου ….

Μου αρέσουν πολύ οι κομουνιστές στιλ ΚΑΖΑΚΗ, όπου δεν διστάζουν να κάνουν μέτωπα με αυτούς όπου μέχρι χθες άκουγαν την λέξη «κομουνιστής», κ έβγαζαν το δίκαννο από την ντουλάπα έντρομοι … μου αρέσουν οι κομουνιστές σαν τον ΚΑΖΑΚΗ όπου αφήνει σε αριστερούς και κομουνιστές ( τους κακούς του ΚΚΕ) απειλές πως θα τους τσακίσει, γιατί τάχα μου είναι επιδοτούμενα κόμματα, μιας που συμμετέχουν ( με λαϊκή εντολή ) στη αστική βουλή, την στιγμή όπου είναι έτοιμος και ο ίδιος να συμμετάσχει στις εκλογές ( όποτε κ αν γίνουν ) με στόχο την είσοδο του ΕΠΑΜ στην βουλή ( μάλλον για τσιμπήσει κ αυτό την επιδότηση ….) ….. μου αρέσουν οι κομουνιστές σαν τον ΚΑΖΑΚΗ όπου τα βρίσκουν άψογα με δημοσιογράφους του συστήματος όπως ο κύριος ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ, που δεν διστάζουν, της μέρες όπου οι άλλοι κομουνιστές ( οι κακοί του ΚΚΕ) είναι στο δρόμο κ διαδηλώνουν, να κάνουν μαύρη προπαγάνδα, πότε για το αν έπρεπε να γίνει η απεργία, πότε για το αν πρέπει ο λαός να συμμετέχει στα συλλαλητήρια του ΚΚΕ – Π.Α.ΜΕ, κ για τέλος όταν βλέπουν πως κ αυτά δεν πιάνουν, ρίχνουν κ λίγοι αγανάκτηση των καημένων σουηδών τουριστών στο λιμάνι του Πειραιά….

Φυσικά είναι φαινόμενο των καιρών, όλοι να ξεχνούν τις δίκες τους « αμαρτίες» κ να ρίχνουν το ανάθεμα σε ένα κόμμα όπου κατά καιρούς σε αυτά τα 93 χρόνια δράσης του, έχει κάνει την ποιο σκληρή αυτοκριτική, και πάντοτε είναι όντος στην πρώτη γραμμή των αγόνων ….

Ε.Λ.

Πηγη

25 σχόλια:

  1. Εμείς σύντροφε τη δουλειά μας κι εκείνοι τη δικιά τους. Η αλήθεια είναι ότι δεν πατάνε μονάχα στη λάσπη όταν θέλουν να χτυπήσουν το κόμμα, αλλά και σε υπαρκτά ζητήματα που αφορούν στην τακτική του κόμματος.
    Για παράδειγμα, η επιλογή των συμμαχιών έχει περιοριστεί πρακτικά στη δημιουργία δομών γύρω από το ΠΑΜΕ (ΠΑΣΥ, ΠΑΣΕΒΕ, ΜΑΣ, ΟΓΕ) που συσπειρώνουν μονάχα τα μέλη και τις γερές επιρροές μας.
    Αλλά έτσι δε φτιάχνεις Μέτωπο.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε πλατφόρμα 10 σημείων. Έτσι όπως εκείνος εκτιμά ότι πρέπει να χτιστεί ένα μέτωπο. Εμείς τι κάνουμε; Βάζουμε τον σοσιαλισμό ως απαραίτητη προϋπόθεση για το Μέτωπο ενώ ακόμα δεν είναι ώριμη μία τέτοια προϋπόθεση συσπείρωσης του λαού;
    Δε θέλω να παρεξηγηθώ, προφανώς παλεύουμε για τον Σοσιαλισμό (όχι σαν τον Τσοχατζόπουλο) αλλά χρειάζεται ο υποκειμενικός παράγοντας. Και αυτή τη στιγμή είναι ισχνός και περιορισμένος στα μέλη του ΚΚΕ. Εκ του αποτελέσματος θα κριθούμε. Πάντα έτσι γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε φιλε...
      ειλικρινα θεωρεις οτι το παμε αραδειγματως χαρη αγκαλιαζει μονο τους κομμουνιστες ή εστω πιστους οπαδους?
      για ριξε μια ματια στην Χαλυβουργια! Ενας ΚΚΕς, ποσοι παμε?? και τωρα ειλικρινα εχεις αυταπατη οτι ο ΣΥΝ κανει κατι αλλο παρα ψαρεμα στα θωλα νερα?
      Γιατι σορρυ, αλλα ανθρωπους που δεν μπορουν να βγουν να πουν οτι το μαανστριχτ ηταν εστω λαθος αλλα σιγονταρουν και απο πανω τον "ευρωπαϊκο προσανατολισμο", χωρις να μπορουν να ξεκαθαρισουν τι εχει φταιξει ως τωρα, οχι δεν μπορεις, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τους εμπιστευθεις!
      και συγχαρητιρια στον ΣΥΝ για την πετυχημενη πολιτικη! οπως π.χ. τα golden boys, που ευθυνονταν για την κριση! και προφανως το κουρεμα που ηταν παγια αιτηση του συν! και μην βγει κανα κορακι και πει αλλο τοτε αλλο τωρα! γιατι δεν μπορεις να αλλαζεις πολιτικη οποτε σε συμφερει, και μετα να κανεις την θεουσα! γιατι ειτε ετσι ειτε αλλιως ακομα και τωρα αναγνωριζει το χρεος (βλ. μοριτοριουμ του τσιπρα)αρα αργα η γρηγορα τα βαρη σε ποιον θα πεσουν?? οεο? στο λαο μηπως? το χρεος δεν ειναι ουτε παρανομο (γιατι αυτοι καθοριζουν τι ειναι νομιμο και τι οχι) ουτε απεχθες (με την οικονομικη εννοια) απλα δεν ειναι δημιουργημα του λαου! οποτε δεν θα το πληρωσει ο λαος! ΓΚΕΓΚΕ (χωρις παρεξειγηση!)

      Διαγραφή
    2. @σ. Νικο: Η θέση για έξοδο από την ΕΕ και την ΟΝΕ μπορεί να συσπειρώσει ευρύτερα λα'ι'κά στρώματα όταν αυτή συνοδεύεται από την πρόταση για δικτατορία του προλεταριάτου (λα'ι'κή εξουσία; ή σε μιά ενιαία φάση επαναστατικής διαδικασίας ενός αντιιμπεριαλιστικού αντιμονοπωλιακού μετώπου που θα συμπεριλάβει και άλλες δυνάμεις πέρα του ΚΚΕ με στόχο την ανατροπή του καπιταλισμού με κατεύθυνση το σοσιαλισμό;

      Διαγραφή
    3. Ονόμασε κάποιες από τις "αντιιμπεριαλιστικές/αντιμονοπωλιακές δυνάμεις" αν θέλεις Ν.Σ. Είναι ειλικρινής η ερώτηση και αν τυχόν διαβάζεις αυτά που γράφω θα το ξέρεις.

      Διαγραφή
  2. Ποιος θα κρεμάσει την κουδούνα στου γάτου την ουρά?

    http://www.youtube.com/watch?v=3gkqNvx-RwQ

    Συνιστώ ψυχραιμία...λιγότερο σεχταρισμό και ναρκισσισμό...περαστικά ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νίκο,

    Το παράδειγμα της πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ δεν το έφερα ως δυνατότητα συσπείρωσης γύρω από τις θέσεις του. Αλλά ως παράδειγμα τακτικής. Προφανώς δε θα έχεις τις ίδιες προτάσεις. Ή δε θα έχεις ακριβώς τις ίδιες.
    Άλλωστε, πεδίο για πολιτικές συμμαχίες με κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υφίσταται.
    Εγώ έγραψα για τη βάση. Για τους ψηφοφόρους π.χ. του ΣΥΡΙΖΑ.
    Βάλε εσύ (ΚΚΕ) πολιτική πρόταση με την έξοδο από την ΕΕ και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να τη στηρίξει. Να τον ξεβρακώσεις και εκτός και εντός. Να τον διασπάσεις τελικά. Όφελος υπέρ του λαού θα είναι. Να πάψει πιά η καραμέλα των media ότι το ΚΚΕ δε θέλει τις συμμαχίες.
    Να δείξουμε ότι τις επιδιώκουμε, αλλά αν βάζουμε ως προϋπόθεση τη λαϊκή εξουσία, πρακτικά απομακρύνουμε τον κόσμο που ακόμα νομίζει ότι οι κομμουνιστές θα του πάρουν το σπίτι, ακόμα και τώρα που του το παίρνει η τράπεζα.
    Άλλωστε, ένα Μέτωπο με μπροστάρη και ηγέτη το ΚΚΕ είναι ένα τελείως διαφορετικό μέτωπο από αυτό που προτείνουν κόμματα του οπορτουνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε συ! προφανως! απλα βγαζω και γω τα αποθημενα μ στο ιντερνετ... το θεμα ειναι να εξηγησεις οτι δεν θες σπιτια... (αν δεν του το χει παρει η τραπεζα -το δικο μ ειναι ενα απο αυτα-) αλλα το θεμα δεν ειναι να πας πισω απο τους στοχους σου, το θεμα ειναι να εξηγησεις ποιοι ειναι οι στοχοι σου. πρεπει ο καθενας να βγαλει το απο το πισω μερος τ μυαλου του οτι "θα ρθουν τα κουμμουνια και θα μου παρουν το σπιτι". γιατι οσο το χει... αστα να πανε. Σορρυ για το παραλληρημα μ πριν... :Ρ αλλα ανθρωποι ειμαστε.... Ν.Σ. εξαρταται τι εννοεις "ευρυτερα" λαικα στρωματα, αλλα σε γενικες γραμμες ρε φιλε το να συσπειρωσεις κοσμο και απλα να αλλαξεις αφεντη (βλεπε οικονομικες συμμαχιες) ειναι δωρον αδωρο. και αν πεφτω εξω μην με αδικεις ενας λογιστης ειμαι χωρις ιδιαιτερη μορφωση σε αυτα απλα λεω πως τα βλεπω.

      Διαγραφή
  4. http://www.enikos.gr/politics/28967,An_o_SYRIZA_sxhmatize_kyvernhsh.html

    Any comments?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tι να πρωτοσχολιάσει κανείς? Όταν η θέση του Στρατούλη ξεκινάει με ένα μεγάλο ψέμα ότι και καλά μια συνεργαζόμενη αριστερά θα πάρει το μπόνους των 50 εδρών η ανάγνωση σταματάει εκεί. Για άλλη μια φορά: το μπόνους των 50 εδρών το παίρνει το πρώτο κόμμα όχι η πρώτη συνεργασία-συμμαχία κομμάτων. Αντί να καταδικάζει ο Στρατούλης και γενικότερα ο Σύριζα αυτό το ανεκδιήγητο εκλογικό σύστημα το χρησιμοποιούν σαν επιχείρημα λέγοντας μάλιστα ΨΕΜΜΑΤΑ. Κι αν σε αυτά τα απλά πράγματα δεν λες την αλήθεια στον λαό στα πιο σοβαρά τι κάνεις?

      Διαγραφή
    2. Άλη ερώτηση: Ο Στρατούλης εκφράζει το ΣΥΡΙΖΑ; Η Παπαρήγα με ένα τρόπο, με κάποιες διαδικασίες πιο συλλογικές, εκφράζει το ΚΚΕ. Ο Στρατούλης τι εκφράζει μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ; Π.χ. συμφωνεί με την θέση του Τσίπρα ότι θα παλέψει με νύχια και δόντια να μείνει στην ΕΕ αρκεί να έχουμε ένα πιάτο φαί;

      Μπορείς να απαντήσεις σε αυτό;

      Διαγραφή
    3. @Yyri: Ο Στρατούλης εκφράζει το "Αριστερό Ρεύμα", στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ οι τάσεις είναι ανοιχτές δηλαδή η άλλη άποψη εκφράζεται δημόσια. Και μάλιστα η ιστοσελίδα Iskra.gr απηχεί τις απόψεις τους. Το Α.Ρ. δημόσια στηρίζει τη στάση πληρωμών με πρωτοβουλία του δανειζόμενου, έξοδο από το ευρώ, σύγκρουση με ΕΕ και εθνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος. Αυτές και άλλες θέσεις τις προωθούν στους συμμάχους τους και όχι μόνο. Τις θέσεις τους τις παλεύουν δηλαδή δεν υπάρχει η μονολιθικότητα στις αποφάσεις. Φυσικά στις επικείμενες εκλογές ακολουθούν το πρόγραμμα που έχουν επεξεργαστεί όλοι οι συνεργαζόμενοι στο συμμαχικό σχήμα του ΣΥΡΙΖΑ. Εχεις δίκιο για τον Τσίπρα ελπίζω να ήταν μια άτυχη στιγμή του. Ο χρόνος θα δείξει!

      Διαγραφή
    4. Ακριβώς αυτό εννοώ κι εγώ Ν.Σ.
      Μπορεί κανείς να βάλει μια δήλωση της Παπαρήγα και να σχολιάσει:
      - Συμφωνώ με αυτή την άποψη του ΚΚΕ.
      - Μαλακίες λέει το ΚΚΕ
      - Ρε τι σούργελα είστε εσείς οι ΚΚΕδες
      - Μπράβο στο ΚΚΕ, έκανε προχώρημα

      Όμως αν βάλει μια δήλωση του Στρατούλη ΤΙ μπορεί κανείς να σχολιάσει για το ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ που λες κι εσύ με κεφαλαία;

      Διαγραφή
  5. http://www.youtube.com/watch?v=T_G_TdOkirA&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι κατέδειξε δηλαδή τώρα ο Πανούσης με αυτό; Ρε παιδιά, δεν είναι αναγκαίο να καταγράφεται και να αναπαράγεται η κάθε ατυχής στιγμή...

      Διαγραφή
    2. Ωρες ωρες απορρω γιατι τετοια σπαμο-μηνυματα επιζουν..

      Ο Πανουσης ειναι λιγοτερο αστειος και απο το δραμα "ο Manny, το περδικακι και τα χαρτομαντηλα", το οποιο εκτυλισσεται σε πολλες πραξεις.

      Διαγραφή
  6. Ανωνυμε 2:30 Μονο και μονο που βαζεις σε comment τις πουστιες απο αυτο το μουνοπανο τον Πανουση που απο εκπομπες του ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ να σκοτωσουν με πετρες και μολωτοφ μελη της ΚΝΕ εδω και πολυ καιρο και οταν εγινε αυτο το φθινωπορο ελεγε οτι εφταιγαν οι διαδηλωτες του ΠΑΜΕ οπως ημουν εγω, μονο και μονο για αυτο εισαι ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανουσης -> Η ΓΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΑΝ !!!!! Ετσι λεγετε πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλο το … στρατήγημα, η πρόταση του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ ποντάρει πάνω στο υποτιθέμενο μπόνους των 50 εδρών. Έχει και αυτό το ενδιαφέρον του για να βγάλει κάποιος συμπεράσματα αν σκεφτεί πως ταυτόχρονα έχουν πάγια θέση υπέρ της απλής αναλογικής… Σαν να λέει το ΚΚΕ πως λύση για τα λαϊκά προβλήματα μπορεί να βρεθεί μέσα στα πλαίσια της Ε.Ε. και ταυτόχρονα να εμμένει στ πάγια θέση του για έξοδο από αυτή...

    Φαμφάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έκανα την μαλακία και κάθισα να δω το βίντεο του Πανούση. Δεν κατάλαβα τον λόγο που το έστειλε ο ανώνυμος. Βίντεο που εκθέτει τον ίδιο τον Πανούση, αφού ούτε αστείο είναι ούτε καταφέρνει να πάρει έστω και μια λέξη άξια αναφοράς από τον συνομιλητή του. Φαίνεται ότι κάθε σχετική με το ΚΚΕ ηλιθιότητα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αρέσει στους αντιΚΚΕδες, και ενθουσιασμένοι την δείχνουν και στους άλλους.
    Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλει η "αριστερά" να κατέβει σαν ένα κόμμα στις εκλογές για να πάρει το bonus. Λαϊκισμός και ύπουλη προπαγάνδα στη νιοστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω παλι εκανα δεξι κλικ και οταν ειδα περι τινος προκειται το εκλεισα αμεσως. Προτιμω να ακουσω ηχογραφημενες κλανιες (πολλα απο αυτα που ακουω δεν διαφερουν και πολυ αλλωστε)

      Διαγραφή
  10. Μερικές σκέψεις απο απλό ψηφοφόρο.Οταν μιλάω στο χώρο εργασίας μου και στον κοινωνικό μου περίγυρο και τους αποδεικνύω την ζημία που έχει γίνει λόγω της ένταξης της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση,όταν αποδεδειγμένα πλέον δικαιώνεται η πάγια στάση του κόμματος,αυτό που ακούω είναι ότι πλέον είναι αργά και δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι.Απο την άλλη διακρίνω ακόμη τη μη συνειδητοποίηση
    του κόσμου και τον φόβο του οτι μια απεμπλοκή απο τα δίχτυα της Ε.Ε θα ισοδυναμεί με πλήρη καταστροφή(ενώ έχει ήδη γίνει), οπότε οι θέσεις του σύριζα τους φαίνονται πιο εφικτές.Αναρωτιέμαι λοιπόν πότε αυτός ο λαός θα καταλάβει επιτέλους τι συμβαίνει και εαν οχι τώρα πότε επιτέλους θα ωριμάσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχυει αυτο που λες... Αυτο που πρεπει να απαντησουμε ειναι τι ποσοστο της εργατικης ταξης εχει το επιπεδο ή μπορει σχετικα ευκολα να τοαποκτησει ωστε να κατανοησει (οχι επιφανειακα) αυτο που συμβαινει γυρο μας...Νομιζω οτι δεν ειναι τοσο μεγαλο το ποσοστο... Το κακο ειναι οτι με το περασμα των χρονων οπου η παιδεια θα ειναι για ολο και λιγοτερους το ποσοστο του λαου που θα μπορει να κατανοει σε βαθος και να προστατευει τον εαυτο του απο προπαγανδιστικους μηχανισμους συνεχως θα μικραινει...Για το λογο αυτο πιστευω οτι καποιες σημαντικες αποφασεις του κομματος σχετικα με τη δραση του, πρεπει να παρθουν τη καταλληλη στιγμη...Και νομιζω οτι η στιγμη αυτη δεν ειναι μακρια...μη μας πιανει πανικος...δε χρειαζεται να ειναι ολοι ΚΚΕ για να ελθει η αλλαγη.... η μειοψηφια θα τη φερει ο περισσοτερος κοσμος θα κοιταει σαν χανος...και τοτε οι καπιταλιστες θα αναφερουν συνεχεια τη λεξη δημοκρατια... (δες πορειες κτλ κτλ)... ΚΚΕ ερχεται η ωρα...παρε αποφασεις, ο κοσμος περιμενει...αν φτασει πατο θα τον χασεις
      ΥΓ Πραγματι ειναι πολυ δυσκολες οι εποχες, το ΚΚΕ επειδη ειναι το μονο που προσπαθει για τον λαο, πιστευω οτι εχει αγχωθει γιατι ειναι και το μονο κομμα που ξερει τι θα συμβει πραγματικα...κουραγιο στα ηγετικα μελη..εχουν τη στηριξη πολλων

      Διαγραφή
  11. Ποιός διάβασε την απάντηση του Ριζοσπάστη στην επιστολή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την συγκρότηση ενός αντικαπιταλιστικού μετώπου ρήξης και ανατροπής ; Για να σας προβοκάρω και λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. φανταζομαι οι περισσοτεροι, αλλα για να σταματησει το νταβαντουρι τα πραγματα ειναι απλα.
    ξεκινοντας απο το λιγοτερο σημαντικο στο κυριοτερο.
    Α) ας λυσει καταρχην η ανταρσυα και η καθε ανταρσυα τα εσωτερικα της και να βγαινει με μια θεση, γιατι μα τον θεο που πιστευει ο καθενας, αν ακουσω αλλη μια φορα την ατακα "ναι αλλα εμενα δεν με εκφραζει η αποψη αυτη γιατι ειναι του συν αλλα εγω ειμαι συριζα", οπου συν και συριζα βαλτε σεκ/ναρ, κκεμλ/μλκκε, μκκελ/λκκεμ κτλ, πραγματικα δεν θα κρατηθω.
    Β) το ΚΚΕ εχει πολιτικη εξουσιας της εργατικης ταξης, με συγκεκριμενο πλανο σε ολους τους τομεις, οποιος συμφωνει ας κοπιασει να παλεψουμε μαζι, οποιος οχι τον δρομο του και τον δρομο μας και θα μας κρινει η ιστορια. ολα τα υπολοιπα ειναι για να κρυψουν την γυμνια τους ολοι αυτοι οι φωστηρες που φιαχνανε τις σωτηριες γκρουπες και εχουν μεινει παρεες.ΤΕΛΟΣ.
    ΥΓ: ακομα και επι προσωπικου να το παρουμε, εγω δεν μπορω να συνεργαστω με ανθρωπους που με αποκαλουν "σ/φο" και μεχρι πριν λιγες μερες με εβριζαν απο το πρωι ως το βραδυ και δεν ειχαν τα παπαρια να πουν τι πραγματικα πιστευαν για την δολοφονια του κοτζαριδη και βγαζανε τις καταπτυστες ανακοινωσεις. επειδη λοιπον οι αντρσυακοι γουσταρουν τα παιδια με τις κουκουλες και συμφωνουν μαζι τους ας πανε με αυτους.
    ΥΓ: διαφωνουμε και σε αλλο σημαντικο θεμα, τα ναρκωτικα, εμεις σε αντιθεση με την ανταρσυα ειμαστε αντιθετοι στην νομιμοποιηση και την χρηση. ειδικα την χρηση.....
    modesto

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.