4 Νοεμβρίου 2011

Συνέντευξη της Α. Παπαρήγα στο Mega και ομιλία της στο Σύνταγμα (5 Βίντεο)



Περιμένοντας την ομιλία του Γ. Παπανδρέου –δεν έχει ξαναγίνει πρωθυπουργός να ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης … για να παραιτηθεί και να προχωρήσουν τα αστικά κόμματα σε «κυβέρνηση ευθύνης»- παραθέτουμε 5 βίντεο με την ομιλία της γ.γ του ΚΚΕ σήμερα στο Σύνταγμα.

Η Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας σε μια μεγάλη συγκέντρωση οπαδών του κόμματος της επανέλαβε τις πάγιες θέσεις του κόμματος της ζητώντας άμεσα βουλευτικές εκλογές, στις οποίες –κατά τα λεγόμενα της- ο λαός δεν πρέπει να υποκύψει στους εκβιασμούς που θέτουν τα αστικά κόμματα και να ενισχύσει το ΚΚΕ.

Απο το Βαθυ Κοκκινο





7 σχόλια:

  1. θα μας πει καποιος που ηταν εκει τα μεγεθοι,και τον παλμο σε σχεση με αλλες συγκεντρωσεις,καλα τα βιντεο αλλα απο πρωτο χερι να μαθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυριο περισσοτερες λεπτομερειες, οταν με το καλο επιστρεψουν οι απεσταλμενοι μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..πολύ πολύ καλή συγκέντρωση! νομίζω μακραν η πιο μαζική κομματική συγκέντρωση που έχει γίνει στο Σύνταγμα (δεν μιλάω για τις αοεργιακες) και σίγουρα με πολύ παλμό και ενθουσιασμό!!! Δεν μιλάω βέβαια για παλλαικό ξεσηκωμό αλλά για ένα συναίσθημα ανάτασης που υπήρχε και μια ΄πολύ ουσιαστική ομιλία,χωρις ευκολα συνθήματα και εκρήξεις βέβαια αλλά που έθεσε ψηλα τον πύχη των απαιτήσεων (περα απο την ξεκάθαρη στοχοποίηση των μονοπωλίων αναφέρθηκε ακόμα και τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση πολέμου ωστε να στραφούμε απέναντι στην αστική ταξη. Μας περιμένουν μέρες δύσκολες αλλά ελπίζω και όμορφες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν πολύ καλή συγκέντρωση, και σε μαζικότητα αλλά και σε ουσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Η διέξοδος δεν είναι ίδια για το λαό και ίδια για τους πιστωτές". Ναι ρε γι αυτό ψηφίζω κκε. Και ας διαφωνώ σε πολλά.

    Θα προτιμούσα πχ να ακούσω: "δεν είναι ίδια η διέξοδος για τους εργάτες και τα αφεντικά", ώστε να μη με τσουβαλιάζει εμένα και τα μικρά αφεντικά κάτω από την ταμπελα "λαός". Ας είναι. Είναι σημαντικό να ακούγεται στο μεγκα και στο σκαι ότι δεν έχουμε κανενα κοινο συμφέρον με τον μπομπολα και την εθνικη τραπεζα. Σε άλλες χώρες δυστυχώς αυτές οι ιδεες ειναι κτημα μονο μικρων κυκλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδια πολύ μεγαλή συγκέντρωση και παλμο καλό(μπορούμε και καλύτερα).
    Το παιχνίδι στήνεται ασχήμα,και βλέποντας κομμάτια της ομιλίας τους δεν υπολογίζουν την αριστερά λόγω μεγέθους τα αστικά κόμματα.
    Μήπως λέω θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να τους χαλάσουμε την σούπα?
    Μήπως πρέπει να βρούμε κάποιο τρόπο να τρίξουμε συθέμελα το αστικό κράτος τους?
    Μακάρι να γίνει κάτι μεγάλο όπως ο καθένας το εννοεί γιατί σύντροφοι δεν έχουμε χρόνο.Πραγματικά δεν έχουμε χρόνο πια....

    Υ.Γ
    Κι αν ο τόπος μας μαράζωσε εσύ μην κλαις
    μα να δούμε τι θα γίνει, μόνο αυτό να λες
    αει, να τον αναστήσουμε,
    ποιος απ' τους προστάτες θα μας προστατέψει, ποιος,
    ποιος απ' τους προστάτες θα μας προστατέψει, ποιος,
    αει, πρώτος είναι ο λαός, αει, πρώτος είναι ο λαός,
    ποιος απ' τους προστάτες θα μας προστατέψει, ποιος,
    ο λαός.
    Γιοζεφ Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σύντροφοι και φίλοι!
    Ήμουν κι εγώ χθές στη συγκέντρωση,η αλέκα τα είπε για άλλη μια φορά πολύ καλά. Το θέμα είναι οτι σε μια τέτοια τόσο θετική χρονική συγκυρία και με το κόμμα μας να εμφανίζεται (και να είναι φυσικά) τόσο πολύ ιδεολογικά ατσαλωμένο και με τόσο κρυστάλλινες και συμπαγείς θέσεις, θα έπρεπε η απήχηση μας στο λαό να είναι πολύ μεγαλύτερη. Χωρίς να θέλω να είμαι απαισιόδοξος,βλέπω τελικά οτι δυστυχώς οι προλετάριοι ξεσηκώνονται (αν ξεσηκωθούν) μόνο όταν δεν έχουν να χάσουν παρά μόνο τις αλυσίδες τους. Δεν ξέρω πόσο ακόμη μπορούν να συνεχίσουν να γραπώνονται οι συνάνθρωποί μας απο τις αυταπάτες τους οτι αυτοί θα τη βολέψουν,οτι μπόρα είναι και θα περάσει, οτι όλα θα γίνουν όπως παλιά, κλπ. Ίσως να χρειάζεται να γίνουν ακόμη χειρότερα τα πραγματα για να αρχίσει ο λαός να κάνει σημαντικά βήματα στη συνείδηση του... Φιλικούς και συντροφικούς χαιρετισμούς,Α.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.