3 Νοεμβρίου 2011

Βρε καλώς τους "αριστερούς" ....


Με παρέμβασή του ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κ. Γρ. Ψαριανός προτρέπει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να προχωρήσουν συναινετικά σε ολιγόμηνη συγκυβέρνηση, με ένα πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, «για να διασφαλιστεί η δημοκρατική ομαλότητα στη χώρα και η ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας». Η δήλωσή του κ. Ψαριανού είναι η εξής:


«Έχουμε βαθιά οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση ηθικών αξιών. Το φως στο τούνελ δεν μπορεί να διαφανεί αν δεν προχωρήσουμε μπροστά. Αυτό που μπορεί να γίνει τώρα και πρέπει να γίνει είναι να μην μετατρέψουμε την πολιτική κρίση σε κρίση δημοκρατίας. Πρέπει τα δύο κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα εδώ και 37 χρόνια να προχωρήσουνε συναινετικά μ' ένα πρωθυπουργό κοινής αποδοχής και να σταματήσουν να παίζουν τις κουμπάρες.
 
Όταν ο λαός υποφέρει κι όταν το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρώπη κρίνεται ανά πάσα στιγμή, πρώτο πράγμα που πρέπει να διασφαλίσουμε είναι η δημοκρατική ομαλότητα στη χώρα, ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός και η ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν το συμφωνήσουν και πρέπει να το συμφωνήσουν σήμερα τα δύο μεγάλα κόμματα και να προχωρήσουν σε μία συγκυβέρνηση για τρεις, τέσσερις, πέντε ή έξι μήνες - όχι βραχείας πήξεως -, για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, να διασφαλιστεί η δημοκρατική ομαλότητα στη χώρα και η ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας. Αφού αυτό διασφαλιστεί, μετά από τέσσερις, πέντε ή έξι μήνες να πάμε σε εκλογές. Δεν υπάρχει άλλη λύση τώρα».

Από το ΒΗΜΑ
Δηλαδή συγκυβέρνηση, ώστε να περάσει το κούρεμα, να περάσουν και τα μέτρα που θα συνοδεύουν το κούρεμα και βλέπουμε για εκλογές σε κανα εξάμηνο βρε αδερφέ ... Αρκεί να μην ταραχτεί η ευρωπαϊκή προοπτική του ελληνικού κεφαλαίου ! Θα ήθελα να ξέρω, με τέτοιους "αριστερούς", τους νεοφιλελεύθερους τι τους θέλεις ?

7 σχόλια:

  1. Αχ αυτή η ... δημοκρατική ομαλότητα των ... "αριστερούληδων" !!!

    Αυτές τις μέρες: "πέσαν οι μάσκες για πολλούς" !

    υ.γ.: τι έχει πάθει ο GAP ????
    Σίγουρα κάτι έχει πάθει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας λέει ο κατά τα άλλα λαλίστατος "σύντροφος" από ποιον κινδυνεύει η δημοκρατική ομαλότητα. Μήπως από τα λαό, που δείχνει να διατρανώνει την αντίθεσή του σ' αυτά ακριβώς τα κόμματα που προσδοκά ο ίδιος να μας σώσουν από μια ενδεχόμενη... εκτροπή;
    Πάντως ο δικομματισμός δεν φαίνεται να κινδυνεύει να ξεμείνει από συμμάχους, είτε εκ δεξιών είτε εξ "αριστερών" του.
    Να τον χαίρονται κι αυτόν και τους άλλους, όσοι τους ψήφισαν, οι... "αριστεροί" και ... εναλλακτικοί!
    Καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο "συναγωνιστής" του Indymedia που μιλούσε για τις απολύσεις του 902, πήγε στον κάδο. Και πήγε στον κάδο όχι γιατί κρυβόμαστε (εξαλλου το ζήτημα του 902 το έχουμε ΥΠΕΡΑΝΑΛΥΣΕΙ) αλλά για να μην μαζεψει το μπινελίκι της ζωής του.

    Αι σιχτιρ λοιπόν, "συναγωνιστή" της ηλιθιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που να τους δώσουν και κανένα υπουργείο αύριο μεθαύριο, να δείτε τι θα λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνεχίζουν να πέφτουν οι κουκουλ... εε.. οι μάσκες ήθελα να πω!!!
    Και ρωτάω εγώ ο αφελέστατος. Στη κυβέρνηση "εθνικής σωτηρίας" που έρχεται, υπάρχει περίπτωση να συμμετέχουν και στελέχη τις αριστεράς?? Ανανεωτικής, Ευρωπαϊκής, Ριζοσπαστικής, Δημοκρατικής... κτλ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oλοι οι καλοί χωράνε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε ειναι να τρελενεσε, που τα βρισκει το συστημα τετοια σκουπιδια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.