10 Νοεμβρίου 2011

Συμφώνησαν ... να σφαγιαστεί ο λαός.

Κατέληξαν τελικά τα μονοπώλια, εγχώρια και διεθνή, στην επιλογή του Λουκά Παπαδήμου, τον άνθρωπο που εδώ και πάνω από 2 χρόνια προετοιμάζουν για την δύσκολη στιγμή που θα έρθει ... συγγνώμη ... ήρθε ! Δεν θα ασχοληθούμε με τις σπουδές του ή με τις υπόγειες παρουσίες τους σε λέσχες και think tanks, καθώς αυτά απομακρύνουν την ουσία των εξελίξεων.

Και η ουσία είναι, πως μετά απο 5 ημέρες σκληρών διαπραγματεύσεων μεταξύ τμημάτων της κυρίαρχης τάξης, ελληνικά και ξένα, όπου το καθε ένα απο αυτά ξεχωριστά, προσπαθούσε να επιβάλλει το δικό της συμφέρον (η οποία διαπραγματευση, μεταφέρεται στο πόπολο, ώς πολιτική διαμάχη μερικών πολιτικών αχυρανθρώπων και τραπεζικών στελεχών), η αστική τάξη βρήκε ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, και με φόντο την αντιλαϊκή καταιγίδα της νέας δανειακής σύμβασης, ένα κοινό πλαίσιο δράσης : ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ με οδηγό τον Λουκά Παπαδήμο. Ο οποίος παρεπιπτόντως ήδη δήλωσε πως θα πάρει νέα μέτρα ... (για όσους είχαν την παραμικρή αμφιβολία δηλαδή)

Ο λαός έχει την ευκαιρία σήμερα να δώσει μια πρώτη απάντηση συμμετέχοντας στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ, τα οποία διοργανώνονται σε αρκετές πόλεις της χώρας.

Αυτό απο εμάς ως πρώτο σχόλιο.
Σας παραθέτουμε και την ανακοίνωση του ΚΚΕ, ζεστή ζεστή ...


ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ


Το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και ο Καρατζαφέρης έθεσαν επικεφαλής της κυβερνητικής τους σύμπραξης τον τραπεζίτη Λ. Παπαδήμο, αυτή είναι η επιθυμία της ελληνικής πλουτοκρατίας και της ΕΕ. Απέναντι σ’ αυτή τη μαύρη συμμαχία ο λαός πρέπει να αντιτάξει τη δική εργατική - λαϊκή συμμαχία για να τους εμποδίσει και να τους ανατρέψει.

ΑΘΗΝΑ 10/11/2011 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.