1 Νοεμβρίου 2011

Βγαίνουν τα πολιτικά απολιθώματα να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ

Παρέλαση ιστορικών μνημείων έχουμε τις τελευταίες ώρες απο κανάλια και εφημερίδες. Μετά την χθεσινοβραδυνή εμφάνιση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος βάζει πλάτη στο σύστημα και στηρίζει, όποια κυβέρνηση καταφέρει να βάλει το πόπολο ξανά κάτω απο τον ζυγό ... βγήκε και η Έλσα Παπαδημητρίου, να δηλώσει πως θα στηρίξει την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ !

Βρε μπας και δεν τους βγαίνουν τα κουκιά ?

Από το newsit

Ανέλπιστο δώρο στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου φαίνεται πως μπορεί να δώσει η ανεξάρτητη βουλευτής, Έλσα Παπαδημητρίου η οποία άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πει ναι στην ψήφο εμπιστοσύνης τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.


Μιλώντας στο Βήμα η βουλευτής Αργολίδας και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε ότι οι εκλογές θα ήταν καταστροφικές για τη χώρα και είναι άλλο ένα βήμα για να βγει η χώρα από την ευρωζώνη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "νομίζω πως πρέπει να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση".

Πάντως η κυρία Παπαδημητρίου εξέφρασε την απορία της για την εξαγγελία δημοψηφίσματος από τον κ. Παπανδρέου, λέγοντας ότι δεν υπήρχε καμία ανάγκη να δημιουργήσει, με την εξαγγελία του δημοψηφίσματος, τέτοιο πρόβλημα.

6 σχόλια:

  1. Λογω πολιτικου βαρους η Ελσα μετραει για δυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, οι συμπατριώτες μου πάντα έστελναν "λουλούδια" στη Βουλή.Ποιον να πρωτοθυμηθώ. Αλλά η Ελσα είναι μπουκέτο μόνη της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επισης, ο Μητσοτακης δεν ειναι μνημειο αλλα η πρωτη επιτυχημενη αποπειρα ταρίχευσης στην λεκανη της Μεσογειου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναρωτιέμαι πραγματικά πόσοι από αυτούς που ζητάνε εκλογές (δεν μιλώ για το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ, αυτούς τους πιστεύω) θέλουν όντως εκλογές. Γιατί έχω μια αίσθηση ότι ο Σαμαράς μάλλον τις απεύχεται, ενώ δεν μου πάει και τόσο η Μπακογιάννη να διαφωνεί με τον...πατέρα της, που ο κακομοίρης κάνει το παν να την βολέψει! Δεν έχουν άλλωστε και πολλές πολιτικές διαφορές...

    Ώρες ώρες λοιπόν έχω της εντύπωση ότι ζούμε σε μια μαγική εικόνα όπου η εικόνα και τα λόγια χάνουν πια κάθε σημασία, μέσα σε ένα ορυμαγδό από πιέσεις και διαγκωνισμούς μέσα στην Ελληνική αστική τάξη, υπό το άγρυπνο βλέμμα φυσικά του ιμπεριαλισμού.
    Άλλωστε το Spiegel δεν φαίνεται να λέει όχι στις "ιδέες" του Παπανδρέου...
    http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2083371

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πιο ωραίο πάντως στο λίνκ της ναυτεμπορικής που σας έβαλα είναι η δήλωση του Γερμανικού υπουργεόυ οικονομικών ότι "αιφνιδιάστηκε" από την απόφαση Παπανδρέου κι ότι "πρόκειται για εσωτερικό ζήτημα της Ελλάδας"!!!

    χααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!
    Είναι ΚΑΙ χιουμορίστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.