15 Δεκεμβρίου 2011

Σκύλιασε ο Καρατζαφέρης ...!!!!

Σε συσπείρωση για να αποτελέσουν τον «κυματοθραύστη» της ριζοσπαστικοποίησης των λαϊκών συνειδήσεων, της ταξικής πάλης και της ενίσχυσης του ΚΚΕ, κάλεσε όλες τις αστικές πολιτικές δυνάμεις, ζητώντας απ' τους «ευρωπαϊστές» να δράσουν εναντίον των κομμουνιστών, ο Γ. Καρατζαφέρης, μιλώντας χτες βράδυ στο Συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου. Η μισή του ομιλία ήταν χολή, συκοφαντίες και προβοκάτσιες σε βάρος του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, με το στόμα και σάλιο των αστών. Αναφερόμενος, για παράδειγμα, στο καμποτάζ και τα λιμάνια, κατήγγειλε το ΠΑΜΕ ότι αποτελεί «εχθρό της ανάπτυξης» και «κακοήθη όγκο» της οικονομίας και διεμήνυσε στο ακροατήριό του: «Αυτά, λοιπόν, πρέπει να τα νικήσουμε.
Αλλά για να τα νικήσουμε, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αναμετρηθούμε. Και πρέπει να αναμετρηθούμε»! Πρόκειται για ξεκάθαρο σινιάλο στους μεγαλοεπιχειρηματίες εντός και εκτός Ελλάδας, ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι το κόμμα του κνούτου, το οποίο μπορούν να εμπιστεύονται στα σχέδιά τους να τσακίσουν το κίνημα, που βάζει εμπόδια στην πολιτική τους και κάτω από προϋποθέσεις μπορεί να απειλήσει την ίδια την εξουσία τους.
Ο ίδιος επανέφερε τα χυδαία ιδεολογήματα περί «κομμουνιστικοποίησης της Ελλάδας», όπου «ψευδαίσθηση ενός δήθεν καπιταλισμού είχαμε», αλλά «έχουμε μια πραγματική εξουσία, τον συνδικαλισμό», που παρεμποδίζει την εφαρμογή των νόμων, όπως αυτού για το χαράτσι! Είναι φανερή η δυσκολία τους να επιβάλουν τα βάρβαρα μέτρα που έχει ανάγκη το κεφάλαιο και ομολογούν ότι η λαϊκή ανυπακοή είναι αγκάθι στο μάτι τους. Γι' αυτό ο Καρατζαφέρης είπε καθαρά ότι πρέπει πάση θυσία να αποτραπεί η ενίσχυση του ΚΚΕ, καταλήγοντας στην ομιλία του: «Πρέπει λοιπόν τα τρία κόμματα, που εύχομαι να λειτουργήσει το σύστημα για να καταλάβει ότι πρέπει να γίνουν πέντε, να απομονώσουμε τον "κακοήθη όγκο" της οικονομίας». Σκυλιάζει ο επικεφαλής της αγέλης του ΛΑ.Ο.Σ. και ζητάει να ανάψει εδώ και τώρα «πράσινο φως» για ένταση του αυταρχισμού, της καταστολής και όλων των άλλων μεθόδων για το χτύπημα του κινήματος και του ΚΚΕ, του ίδιου του λαού. Το φόβο των αστών απηχεί και αυτόν τον φόβο καλείται να ενισχύσει οργανωμένος ο λαός για να βγει νικητής.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

4 σχόλια:

  1. Ποιός του έδωσε το δικαίωμα να αμφισβητεί το δικαίωμα του λαού να στραφεί προς το ΚΚΕ!?!?!?

    Και μετα απορεί γιατί τον λένε φασίστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η κακοηθια ειναι στο σκατοκεφαλο του καρατζαφυρερ .αν δεν ηταν σκατοκεφαλος δεν θα ηταν φασιστας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εντάξει τον καρατζαφυρερ περιμένανε όλοι αυτοί για να κυνηγήσουν το κόμμα...
    απλά συνέχισε την τακτική του γλυψίματος ο τύπος...
    σου λέει ας γίνω αρεστός μπας και κερδίσω θέση διαρκείας στην εξουσία...
    η όλη ιστορία με τον χιτλεράκο σε καλό θα μας βγεί...
    να το θυμάστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο τύπος ειναι εμετικός και εγώ δεν ειμαι ΚΚΕ αλλά το να μιλάει ο σκοτακέφαλος Καρατζαφέρης για το ΚΚΕ δείχνει πόσο φοβάται
    Φανταστείτε σύντροφοι να ενωθούμε που θα πάει ο Καρατζαφέρης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.