29 Δεκεμβρίου 2011

ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ (video)

Αναδημοσιευση απο ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ


Και να θέλουν να κρυφτούν, δεν τους αφήνει η εργολαβία που έχουν αναλάβει. 
 
Αυτοί που έπνιξαν την Αθήνα στα δακρυγόνα, αυτοί που καθαγιάζουν την καθημερινή βία των καπιταλιστών κατά των εργατών, αυτοί που το σύνολο της πολιτικής τους είναι βία, μιλούν για τη βία και τη δείχνουν ...στις διαδηλώσεις.

Όχι όποιες κι όποιες διαδηλώσεις. Αλλά στοχευμένα μιλούν για τις κινητοποιήσεις του εργατικού κινήματος. Αποδεικνύοντας ότι η κυβέρνηση αξιοποιεί και την οργανωμένη προβοκάτσια, όπως γίνετε με τη συνδυασμένη δράση των ΜΑΤ και κουκουλοφόρων σε κάθε μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να εμφανιστεί σαν θύμα, ενώ είναι θύτης.

Αξιοποιώντας τις καθοδηγημένες, αυθόρμητες, δεν έχει σημασία, αποδοκιμασίες κατά κυβερνητικών βουλευτών, αρπάζει το θέμα απ' τα μαλλιά για να χαρακτηρίσει παράγοντα ανασφάλειας τις κινητοποιήσεις.

Παράγοντας ανασφάλειας είναι όλες αυτές οι ανατροπές που βιώνουμε καθημερινά σαν εργαζόμενοι, που συμβαδίζουν με τους νόμους που ψηφίζουν οι βουλευτές - υπάλληλοι των μεγάλων αφεντικών, με την ένταση της κρατικής καταστολής και της εργοδοτικής τρομοκρατίας, που κλιμακώνεται πριν από όλα στα εργοστάσια, σε χώρους δουλειάς και γενικότερα.

Απέναντι στην πραγματική βία των καπιταλιστικών σχέσεων παραγωγής, ο οργανωμένος λαός είναι ο αποφασιστικός, καθοριστικός παράγοντας για την υπεράσπιση και την κατάκτηση των δικαιωμάτων που τσακίζουν η κυβέρνηση σε άριστη και αρμονική συνεργασία με τα επιτελεία των μεγαλοκαρχαριών και την ΕΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.