17 Δεκεμβρίου 2011

Ολόπλευρη ενίσχυση του Κ.Κ.Ε. παντού!

Με βροχή από συνθήματα και χειροκροτήματα υποδέχθηκαν την Γενική Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, στη χτεσινή πολιτική συγκέντρωση στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ της Λιμνοπούλας. Μεταξύ άλλων, η Αλέκα Παπαρήγα σημείωσε:

«Το ΚΚΕ βρίσκεται δίπλα, μέσα στους εργαζόμενους που υποφέρουν, στην εργατική τάξη, στα εργοστάσια, στους μεγάλους αλλά και μικρότερους χώρους δουλειάς. Βρίσκεται δίπλα στα μικρομάγαζα που υποφέρουν από αναδουλειά, στη φτωχομεσαία αγροτιά, για να συμβάλουμε στην οργάνωση της πάλης, να δυσκολεύουμε όσο μπορούμε τον κατήφορο που έχει πάρει το βιωτικό επίπεδο, η ζωή, τα δικαιώματα γενικά των εργαζομένων. Αυτή τη δουλειά την κάναμε, την κάνουμε και θα την κάνουμε. Εκεί που υποφέρουν οι εργαζόμενοι είμαστε στην πρώτη γραμμή. Οχι μόνο πρώτοι στις ιδέες, αλλά και πρώτοι στις θυσίες.

Από τους χώρους δουλειάς που επισκεφθήκαμε είναι φανερό ότι οι εργαζόμενοι μας εμπιστεύονται, απαιτούν από τους κομμουνιστές να τους βοηθήσουμε, να αυξήσουμε την πίεση. Αλλοι για να συνεχίσουν να παίρνουν το φτωχό επίδομα του ΟΑΕΔ, άλλοι για να πληρωθούν γιατί είναι απλήρωτοι μήνες, άλλοι για να μην κλείσει και ιδιωτικοποιηθεί η επιχείρηση. Θα κάνουμε το παν αλλά περισσότερα αποτελέσματα μπορούμε να έχουμε και στον αγώνα με ένα ισχυρό ΚΚΕ. Ισχυρό ΚΚΕ δεν είναι απλώς μεγαλύτερος αριθμός βουλευτών. Ολόπλευρη ενίσχυση του ΚΚΕ, όχι μόνο εκλογικά, γενικότερα πολιτικά, ιδιαίτερα η ενίσχυσή του στους χώρους δουλειάς, σημαίνει πιο δυνατό, πιο αποφασιστικό, πιο αποτελεσματικό κίνημα.
Τώρα πιο αποφασιστικά να οργανωθεί η συστηματική συζήτηση και διάλογος, πάνω στην πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ από την κρίση. Πολιτική πρόταση που περιλαμβάνει και τους αγώνες για την ανασυγκρότηση και αναγέννηση του κινήματος, αλλά είναι και πολιτική πρόταση, που έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση κι ένα συγκεκριμένο σκοπό, παίρνοντας υπόψη το συσχετισμό δύναμης και κυρίως το γεγονός ότι όλοι οι εργαζόμενοι δεν μπορούν σε συνθήκες καπιταλισμού να συμφωνήσουν 100% μαζί μας.
Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ είναι αγώνας πάλης για την εργατική λαϊκή εξουσία, για την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων όλων των επιχειρήσεων και των τομέων που είναι συγκεντρωμένες στα χέρια ισχυρών επιχειρηματικών ομίλων Ελλήνων και ξένων, για τον εργατικό λαϊκό έλεγχο από τα κάτω προς τα πάνω, για προγραμματισμένη και σχεδιασμένη ανάπτυξη όλης της χώρας, για την αποδέσμευση από την ΕΕ και διαγραφή του χρέους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.