27 Δεκεμβρίου 2011

Στήνονται κάλπες μετά το Πάσχα

Από cosmo


Προκήρυξη εκλογών τέλη Μαρτίου και κάλπες τον Απρίλιο σχεδιάζει το Μέγαρο Μαξίμου. Συναίνεση από Αντώνη Σαμαρά και Γιώργο Καρατζαφέρη. Προϋπόθεση η ψήφιση απαραίτητων νομοσχεδίων για τη νέα δανειακή σύμβαση.
Μικρή παράταση στη διακυβέρνηση Παπαδήμου φαίνεται ότι δίνει το PSI, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Τα Νέα", απαραίτητη προϋπόθεση για να εκπνεύσει η θητεία της νέας κυβέρνησης είναι να έχει υλοποιηθεί πλήρως η εθελοντική ανταλλαγή των ομολόγων (PSI).
Η προκήρυξη των εκλογών θα γίνει πιθανότατα στα τέλη Μαρτίου, ενώ ήδη Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Καρατζαφέρης έχουν συμφωνήσει.

Ο πρωθυπουργός άλλωστε είναι πεπεισμένος ότι η ημερομηνία της 19ης Φεβρουαρίου για τη διεξαγωγή των εκλογών έχει ξεπεραστεί από τις εξελίξεις. Εξάλλου, οι Βρυξέλλες έχουν διαμηνύσει ότι οι εκλογές τον Ιανουάριο θα ισοδυναμούσαν με χρεοκοπία.

Η συνέχεια εδώ.

9 σχόλια:

  1. ερώτηση...από εχθές το facebook δεν μου κάνει ανάρτηση στα δημοσιεύματα σασ από το redflyplanet...ενώ όταν τα αναρτώ από τον σύνδεσμο άλλο σας.. πχ cosmo και άλλα site τα δημοσιεύουν..μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε τι συμβαίνει;;
    Petropoulos Vasileios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξερω..κοιτα το fb γενικα εχει καποια προβληματα που και που.Βεβαια καμια φορα φταιει και η υπερσυνδεση απο το καθε Blog/ site (το κουμπακι που το στελνει κατευθειαν στο fb). Οταν δεν μου ανεβαζει κατι, κανω copy το link και paste στον τοιχο στο fb. Αυτο πιανει παντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα κάνω copy paste ton σύνδεσμο πχ http://redflyplanet.blogspot.com/2011/12/blog-post_5400.html
    και δεν το ανεβάζει..τι να φταίει;; παίζει να το μπλόκαραν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xmmm θα πρεπει να το ψαξω λιγο..δεν χρησιμοποιω πια το fb παρα σπανια, οποτε δεν ξερω αν ειναι γενικο το προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπορεί ρε συ να με έχει μπλοκάρει κάποιος;; αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να το δημοσιεύσω ούτε στον τοίχο μου κάποια άλλα σιτε βαθύ κόκκινο και σεισάχθεια όταν πάω να τα δημοσιεύσω μου ζητά έναν κωδικό τον βάζω και όλα οκ..αλλά με το δικό σας τίποτα..βέβαια όταν αναρτώ από τον σύνδεσμο που το πήρατε; πχ cosmo, rizospasti ktlp το αναρτεί κανονικά///γα πες μου..ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ,ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ,ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. !!
    Ουτε εγω μπορω να βαλω απο το redfly καθολου (ουτε με καν με κωδικο). Απο αλλα blog βαζω μια χαρα και χωρις να μου ζητησει κωδικο !!
    Το ψαχνω ακομη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απλά σήμερα πχ από βαθύ κόκκινοι και απο σεισάχθεια κάνει το φέης μπουκ ανάρτηση κανονικά δίχωσ να μου ζητά κωδικό αλλά απότ ο δικό σας δεν μπορεί ούτε με κωδικό ούτε με τίπτοα.
    βασ'ίλης πετρόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οταν παταω το κουμπακι που το στελνει κατευθειαν στο φβ ολα οκ. Με λινκ δε μπορω ουτε εγω (μονο σε πριβε μυνημα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.