11 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΥΕΙ να λειτουργει ο 902 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ Για την παύση της λειτουργίας της τηλεόρασης του «902»

Η τηλεόραση του «902» παύει να μεταδίδει το πρόγραμμά της, με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στο ιδιαίτερα μεγάλο κόστος λειτουργίας της με τη μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορεί να λειτουργεί ο τηλεοπτικός σταθμός, αυτό σήμερα είναι αδύνατο για οικονομικούς λόγους. Η ΚΕ έχει ήδη ενημερώσει, εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, όλα τα κομματικά όργανα και τις ΚΟΒ για τις δυσκολίες και το ενδεχόμενο να σταματήσει η λειτουργία της τηλεόρασης.

Είναι σε όλους γνωστό ότι ο «902» είναι μέσο προβολής των θέσεων και των προτάσεων του ΚΚΕ σε όλες τις πτυχές της κοινωνικής και πολιτικής ζωής. Δημιουργήθηκε, για να προβάλλει την πολιτική του, να υπηρετεί την καθημερινή ενημέρωση των εργαζομένων, του λαού, αποκαλύπτοντας την αντιλαϊκή πολιτική, προβάλλοντας τους εργατικούς, γενικότερα τους λαϊκούς αγώνες που συστηματικά αποσιωπούν ή συκοφαντούν τα αστικά ΜΜΕ. Είναι, επίσης, γνωστό ότι για τη λειτουργία του χρηματοδοτείται από το ΚΚΕ.

Η οικονομική κρίση έχει επιδράσει και στη λειτουργία όλων των ΜΜΕ, επιδρά και στον «902». Επίσης, ο «902», ως μέσο προπαγάνδας του ΚΚΕ δέχτηκε και δέχεται την επίθεση των επιτελείων της άρχουσας τάξης. Το μοναδικό έσοδο των ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ είναι η διαφήμιση. Τα έσοδα του «902» από αυτήν την πηγή είναι πενιχρά, επειδή είναι σταθμός του ΚΚΕ. Οι καπιταλιστές που διαθέτουν μεγάλο πακέτο για διαφήμιση δεν ενισχύουν ένα μέσο προπαγάνδας που στηρίζει το λαϊκό κίνημα και το δίκιο των εργαζομένων. Ακόμη και από την κρατική διαφήμιση ο «902» έπαιρνε ψίχουλα. Είναι μέρος της συνολικότερης επίθεσης στο ΚΚΕ, που εντείνεται και θα εντείνεται όσο οξύνεται η ταξική πάλη.
Στην 20χρονη μέχρι σήμερα λειτουργία της, η τηλεόραση του «902», χωρίς να διαθέτει τα μέσα και τις οικονομικές δυνατότητες των αστικών τηλεοπτικών σταθμών, αποτέλεσε το μέσο ενημέρωσης των εργαζομένων, του λαού, μέσα στην καταθλιπτική μονοφωνία της κυρίαρχης προπαγάνδας που βασιλεύει στο τηλεοπτικό τοπίο της χώρας. Είχε σημαντική συμβολή στην προβολή των εργατικών, λαϊκών αγώνων, στην αποκάλυψη του ταξικού χαρακτήρα των κοινωνικών προβλημάτων, των καθημερινών πολιτικών, οικονομικών και διεθνών εξελίξεων, στην προβολή και εκλαΐκευση της πολιτικής και της ιδεολογίας του ΚΚΕ, στην αντιμετώπιση του πολύμορφου αντικομμουνισμού και της παραχάραξης της Ιστορίας. Αυτή η συμβολή στηρίχτηκε στην πολιτική του ΚΚΕ και στην ακούραστη δουλειά των εργαζομένων, στην καθημερινή μάχη της ενημέρωσης στο σταθμό, στη συνεχή συγκινητική στήριξη, υπεράσπιση και ενίσχυση του σταθμού από τους φίλους του Κόμματος και ευρύτερο κόσμο που εκτιμά την αλήθεια στην ενημέρωση και το δίκιο του λαού.

Κατανοούμε τη δραματική κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι που μένουν χωρίς δουλειά. Θα τους στηρίξουμε όσο μπορούμε περισσότερο. Η προστασία των ανέργων πρέπει να γίνει υπόθεση όλου του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Η εξάλειψη της ανεργίας αποτελεί για το ΚΚΕ κεντρικό πρόβλημα που η λύση του συνδέεται με ριζικές αλλαγές στο επίπεδο της οικονομίας και εξουσίας.
Η παύση της λειτουργίας της τηλεόρασης αντικειμενικά δημιουργεί ένα σοβαρό κενό και δυσκολία στο χώρο της τηλεοπτικής προπαγάνδας. Αυτό το κενό θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε με τη δημιουργία ειδησεογραφικού πόρταλ που λειτουργεί στο διαδίκτυο, αξιοποιώντας αυτήν τη μορφή ενημέρωσης και προπαγάνδας με εθελοντική δουλειά μελών του Κόμματος.

Στις σημερινές συνθήκες, της βαθιάς καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης, η προβολή και εκλαΐκευση της πολιτικής του ΚΚΕ πρέπει να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη ένταση και έκταση μέσα στην εργατική τάξη και τα άλλα φτωχά λαϊκά στρώματα, στη νεολαία, με την ακόμη πιο πλατιά αξιοποίηση και διάδοση του «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» από τα στελέχη, τα μέλη, τους οπαδούς του Κόμματος και της ΚΝΕ, όπως και με όλες τις μορφές ζωντανής προπαγάνδας και ιδεολογικοπολιτικής διαφώτισης στους τόπους δουλειάς, στους κλάδους, στα μικρομάγαζα, στο χωριό, στις εργατογειτονιές.
Παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί η παύση λειτουργίας της τηλεόρασης του «902», με τον αναντικατάστατο, ως όργανο της ΚΕ, ρόλο του «Ριζοσπάστη», το ραδιόφωνο του «902», το πόρταλ και βασικά με την καθημερινή ακούραστη ζωντανή δουλειά εντείνουμε τις προσπάθειες, για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της δράσης του ΚΚΕ. Να συμβάλουμε ολόπλευρα και πιο αποτελεσματικά στην ανάπτυξη των λαϊκών αγώνων, στη συσπείρωση δυνάμεων στην πολιτική του, στη δράση για τη λαϊκή κοινωνική συμμαχία, που θα συγκρούεται με τα μονοπώλια και την εξουσία τους, για την εργατική, λαϊκή εξουσία και οικονομία.
Το ΠΓ καλεί τα μέλη, τους φίλους του Κόμματος και της ΚΝΕ, κάθε εργαζόμενο, που αναγνωρίζει την αναγκαιότητα ύπαρξης και δράσης του ΚΚΕ, να υπερασπιστούν μαχητικά το Κόμμα από τις επιθέσεις που θα δεχτεί, επειδή η πολιτική του είναι ριζικά αντίθετη και εχθρική στο καπιταλιστικό σύστημα.

ΤΟ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αθήνα 10/9/2012

44 σχόλια:

  1. δυστυχως τελος εποχης για την τηλεοραση του Κομματος, ας αξιοποιησουμε το ιντερεντικο καναλι και ας συμβαλουμε ολοι να γινει αποτελεσματικο, ας γινουμε ολοι μικροι "δημοσιογραφοι στον τοπο μας μεταφεροντας ειδησεις απο τους εργατικους χωρους, τις γειτονιες παντου, η προσαρμογη ειναι απαραιτητη.Αν κανεις ξερει τον ιστοτοπο παρακλω να αναφερθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να γίνω λίγο κακός?η στήριξη θα είναι σαν την στήριξη στους εργαζομενους της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗς?πολλοί ψηφοφόροι περιμένουν απαντήσεις για αυτά τα θέματα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απαντησεις εχουν δωθει ηδη, υπαρχουν και βιντεο και συνεντευξεις γι αυτο το θεμα αλλα καποιοι προτιματε να υποκυπτεται στις παγιδες του συστηματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προφανως αγνοεις τις ανακοινωσεις του Κομματος, και μαλλον θα ηθελες το ΚΚΕ να κρατα "ζωντανο" το σταθμο εστω και αν αυτο του στοιχιζε στο τελος πολυ περισσοτερο, ισως μαλιστα να μην ξερεις οτι η ψηφιακη αδεια κοστιζει 160000 ευρω το μηνα, και απο οτι φαινετε δεν θα γνωριζεις οτι τα μεγαλα ιδιωτικα καναλια μπαινουν μεσα καθε χρονο πολλες δεκαδες εκατομμυρια ευρω αλλα τα συντηρουν οι ιδιοκτητες τους, βιομηχανοι και εφοπλιστες για να κανουν την δουλεια τους αποχαυνονωντας το λαο.
    Το ΚΚΕ φυσικα και θαθελε τον τηλεοπτικο σταθμο ανοικτο, αλλα αυτο με τις σημερινες συνθηκες ειναι αδυνατο, επομενως η καλυτερη λυση ειναι το κλεισιμο και η λειτουργια ιντερνετικου καναλιου μια χαρα θα τον αντικαταστησει.
    Οσον αφορα τους εργαζομενους, ολοι εχουν πληρωθει κανονικα τους μισθους τους και θα παρουν τις αποζημιωσεις τους, για ρωτα στις ιδιωτικες επιχειρησεςι να δεις τι γινεται, ασε λοιπον τις "κακιες", στο Κομμα τετοιες πονηριες δεν πιανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παιδια καλυτερα απο το διαδικτυο!!!οι παλιοι ετσι κ αλλιως δικοι μας ειναι!!!σιγα μην εβλεπε η νεολαια 902!!!ουτε μια ραδιοφωνικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...εκπομπη δεν υπηρχε για να παρεμβαινει ο λαος κ να μιλαει ανοιχτα!ουδεν κακο αμιγες καλου!!!ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλλον σχεδον ποτε δεν ειχες παρακολουθησει 902 γιατι θα ειχες δει αρκετες εκπομπες με καλεσμενους συνδικαλιστες, εκπροσωπους εργζομενων, απλους ανθρωπους, προφανως αυτα τα αγνοεις, επομενως εκ του πονηρου η "ανακουφιση", μαλλον αλλου ειδους ανακουφιση ειχες ακουγοντας οτι ο 902 θα κλεισει...

      Διαγραφή
  7. Ο λαος αν θελει να μιλαει ανοιχτα και να δρα ανοιχτα, να παει στα σωματεια του, στις γειτονιες στις λαικες επιτροπες.
    τι να το κανεις; να γινει σαν τις αντιστοιχες ζωνες αλλων σταθμων που περνει ο καθε πειραγμενος; γιατι σε τετοια τετοιοι παιρνουν.

    ειναι γνωστο σε ολους οτι τα μεσα του κομματος δεν βγαζουν κερδος, αρα χρηματοδοτουνται απο το κομμα, επομενως για να λειτουργουν και να μην κλεισουν χρειαζονται χρηματα. αν θες λοιπον να μην κλεισουν, πηγαινε στο μελος του κομματος που γνωριζεις, ενισχυσε το κομμα οικονομικα, παρε και καν κουπονι και πηγαινε στους γνωστους σου να ενισχυσουν και αυτοι, πεισε και κανενα αλλο να ανεβουν τα ποσοστα, πεισε και οσους χρωστανε να πληρωσουν και αν εχεις και κανενα που μπορει πες του να βαλει και καμια διαφημιση. επισης θα μπορουσες να μην εβγαινες στα κεραμιδια και να διαμαρτυρεσε επειδη η "Τ" επαιρνε δουλιες, να μην κανεις ασφαλιστικα οταν ο 902 επειρνε τις κληρωσεις του ΟΠΑΠ και αν δεν εκανες αυτα θα ειχες δικαιωμα να μιλας για τους "εργαζομενους" του 902. γιατι εισαι υπευθυνος για την κατασταση.
    οσο για τους εργαζομενους. οσοι εφυγαν πηραν πληρη αποζημιωση με οτι ισχυε "παλια" κ.α.
    να το ξαναπω αλλη μια φορα.
    οσοι "εργαζονται" στις κομματικες επιχειρησεις ξερουν πολυ καλα που ειναι. δλδ αν το κομμα το βγαλουν στην παρανομια (αρα δεν θα μπορει να εχει επιχειρησεις) παλι με το ΚΚΕ θα τα βαλεις;
    ειναι επισης γνωστο οτι εμεις δεν θα δωσουμε ονοματα απο οσους απο το υστερημα τους ενισχυουν το κομμα. αυτο μπορει να εχει σαν αποτελεσμα να κοπει η κρατικη επιχορηγηση, τοτε για να μην κλεισουν και αλλες λειτουργιες θα χρειαστει να κοψεις περισσοτερα μπλοκακια οικονονικης ενισχυσης.
    για αυτο ασε τις πιπες και ασχολησου με κατι σημαντικο. εμεις οπως βλεπεις κραταμε χαρακτηρα, γιατι θα μπορουσαμε και εμεις να αρχισουμε τις ερωτησεις για την αυγη, το κοκκκινο κ.α. αλλα βλεπεις ο κοσμος δεν τα ξερει αυτα γιατι για εκει εχει αποσιωπηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. επειδή έχετε ένα απίστευτο κόμπλεξ και μας βλέπετε όλους εχθρούς και συριζαίους άκου να δεις μεγάλε....
    απάντηση δεν έδωσες σε αυτά που ρωτάω.πάλι φαντάσματα κυνηγάς...η Τυπο δεν αποτελεί επίσημα μαγαζί του κόμματος.και κουπόνια πήραμε και κάθε μέρα προσπαθούμε να κρατήσουμε κόσμο που ρωτά πολλές φορές τα ίδια ερωτήματα και νιώθει προδομένος..και ξέρω ότι όσοι έφυγαν πήραν μέχρι τελευταίας δραχμής τα λεφτά τους.
    Όμως υπάρχουν άνθρωποι που είναι ένα χρόνο απλήρωτοι και δεν ακούν μια κουβέντα κάτι.διαγράφτηκαν μέλη του κόμματος που ήταν στην τυπο 20 χρόνια εκεί μέσα.Τι θες ονόματα να δώσω?χέσε με με την καραμέλα που συνέχεια αναμασάμε....απ έξω πολλά τραγούδια λέμε...φταίει ο ΜΠόμπολασ φταίει ο Λαμπράκης φταίει ο ένας φταίει ο άλλος...το ότι τον κόμμα έβαλε διευθηντή εκεί τον άνθρωπο που βούλιαξε την Συ.εποχή οι άλλοι φταίνε?
    Αν βλέπεις τα του οίκου σ πίπες τότε είσαι για λύπηση.στα αρχίδια μ η Αυγή και το κόκκινο! όταν στο μαγαζί σ κάνεις αυτά που κατακρίνεις πως θα τα δικαιολογήσεις στον έξω κόσμο?
    Αν γουστάρεις σ λέω και τα στοιχεία μ και βλέπουμε την ψηφίζω τόσα χρόνια κ ποιος είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλος ενα "κομμουνιστης" εδω που μυξοικλαει για τα κουπονια που εκοψε και τις θυσιες που εκανε για το "αχαριστο" ΚΚΕ που δεν καταλαβαινει τον πονο του, αληθεια ρε φιλε απο τι προδοθηκαν αυτοι που λες?Μηπως απο το γεγονος οτι δεν ειδαν το Κομμα να διαλυεται δυο φορες που η αισχρη οπποτουνιστικη οχια προσπαθησε να το δηλητιριασει?Η μηπως "προδοθηκαν" επειδη το Κομμα συνεχισε να ειναι συνεπες στο ρολος του, να παλευει για το σοσιαλισμο οταν καποιοι κουραμπιεδες "κομμουνιστες" λακισαν σα τα ζαγαρια στην πρωτη πιστολια το "90?Και μη μου πεις τωρα οτι ξαφνικα ολους εσας τους "βερους κουκουεδες" σας επιασε ο πονος για τον 902 που κλεινει η τους εργαζομενους εκει, αλλο σας κοφτει, πως να μην καταφερει το ΚΚΕ να κρατησει τους δεσμους του με το λαο και την εργατικη ταξη, αυτο σας καιει γιαυτο μπαινετε σε οτι μπλογκ βρειτε, πατε σε σπιτια παλιων οπαδων του κομματος, κανετε υπογεια δουλεια για να συκοφαντησετε το Κομμα και να μειωσετε την επιρροη του.Το καταφερατε προσκαιρα στις εκλογες, αλλα δεν θα σας περασει, μαλλον κατι ξεχασατε πισω σας οταν περασατε απο το ΚΚΕ-αν ποτε περασατε-οτι οι Κομμουνιστες οι πραγματικοι διακρινοντια για την αυαταπαρνηση τους, την βαθεια πιστη τους στα ιδανικα τους, την ετοιμοτητα τοςυ για θυσιες σε οποιεσδηποτε συνθηκες, αυτα λεβεντη μου εσεις οι "κλαψιαρηδες" δεν τα χετε οποτε λυπαμαι....χασατε

      Διαγραφή
  9. Prohja το τηλεμάρκετ το βρίσκουμε και αλλού ….
    Δεν χάσαμε και τίποτα …. Που δεν το είχαμε χαμένο ….
    Τα κόκκινα μεροκάματα και τις περιφρουρήσεις μου λυπάμαι ….
    Άκου την Αλέκα στον Χατζηνικολάου …. Και ρίξε κλάμα ….
    Γιατί τα γέλια μας …. Μας τα έχουνε παγώσει ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν εκανες εσυ κοκκινα μεροκαματα εγω εκανα Σταχανοφισμο, ασε μας ρε φιλε, ειμαστε 30 τοσα χρονια στο κουρμπετι και κατι τετοιους "κομμουνιστες" σαν την παρτη σου τους φαγαμε στη μαπα, ο Κομμουνιστης-ναι με κεφαλαιο-δεν γκρινιαζει για τα κοκινα μεροκαματα, για τις θυσιες της ζωης μας υπηρετωντας το λαο και τις ιδεες μας δεν μυξοκλαιμε, γιατι "η ομορφοτερη ζωη ειναι να ζεις για ενα ιδανικο και ο ωραιοτερος θανατος ειναι να πεθαινεις γιοα ενα ιδανικο"....αμφιβαλλω ομως οτι εσας τους ντεμι αριστερους αυτο σας αγγιζει...αλλου τις κλαψες λοιπον γιατι εχουν γνωση οι φυλακες.

      Διαγραφή
    2. Κάτι για στάχυα μου μιλάς ....
      Με αυτά ψωμί δεν κάνω ....

      Διαγραφή
  10. εσεις καταλαβαινεται αλλα νταλα. τις ευθυνες αν υπαρξουν να εισαι σιγουρος οτι θα τις δωσουμε εκειπου πρεπει οταν ερθει η ωρα τους.
    εχετε παρει κατι στραβα απο την αρχη, το εχω ξαναγραψει αλλα μαλλον θελει επαναληψη.
    η "Τ" ειναι επισημοτατα κομματικη επιχειριση και αν δεις τους ισολογισμους, θα δεις οτι ολα αυτα τα χρονια που μπαινει μεσα χρηματοδοτητε απο το κομμα για να κλεισει η χρονια.
    γινεται προσπαθεια για να πληρωθουν ολοι οσο γινεται ποιο γρηγορα και με ολο το ποσο της αποζημιωσης. πιθανον (εγω δεν ξερω κατι τετοιο, αλλα για να το λες θα υπαρχει) να υπαρχει σε καποιους καθυστηρηση.
    φυσικα και δεν κανεις οτι οι αλλοι. αν εκανες οτι οι αλλοι (για να μπω στον συλλογισμο σου) θα εκανες απολυσεις πριν 3 χρονια που το 70% των εργαζομενων της "Τ" καθοτανε γιατι δεν υπηρχε δουλια, αλλα παρολα αυτα 3 χρονια το παλευες να μην φυγει κανεις. αυτα για τον συλογισμο του κανουμε τα ιδια.
    ας παμε στο ουσιαστικο, πολλους μαλλον τα πολλα χρονια σχετικης ηρεμιας τους εβαλαν αυταπατες σχετικα με την λειτουργια του κομματος και κοινοβουλευτικες εξουσιες.
    οσα κ.μ. πηγαιναν για δουλια εκει και πιστευαν οτι "συνταξιοδοτηθηκαν" συγχωρα με αλλα μαλλον κατι δεν εχουν καταλαβει καλα. δεν ξερουν οτι οσο τα πραγματα σκουραινουν και τους μπαινεις στο ματι θα μας χτυπανε ολο και περισσοτερο; πως φυγανε εντυπα και πηγαν αλλου που πληρωνουν και παραπανω και μας αφησαν φεσι; απο μονοι τους; ολες οι κομματικες επιχειρησεις ειναι επισφαλεις γιατι εν μια νυκτι στις καταστρεφουν και μενει ο κοσμος ξεκρεμαστος και φυσικα για τους αστους δεν ειναι κατι που τους ενδιαφερει.
    για να μην το πλατιαζω. οι κομματικες επιχειρησεις δεν ειναι επιχειρησεις αστικες, δεν λειτουργουν με τις ιδιες συνθηκες και αυτο για μας ειναι "προβλημα" οπως επισης αν ειχες διαβασει τις ανακοινωσεις του κομματος θα ειχες καταλαβει και θα ειχαν καταλαβει και οι υπολοιποι τι συμβαινει.
    οσο για τον χρηστακο
    κανε κατι στην ανθρωποτητα, πηγαινε στην ταρατσα του χιλτον και πηδα (οχι απο την μερια της πισινας) μπας και ξεβρωμισει ο τοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με είχε στείλει η τρόικα και δεν πήγα ....
      δεν μπορούσα να αγοράσω το σκοινί ....
      θα ρθείς να σπρώξεις ....
      φοβάμαι ....

      Διαγραφή
    2. αμε, ευκολα,
      καλως κανεις και φοβασαι, την προδοσια πολλοι την αγαπησαν τον προδοτη κανεις

      Διαγραφή
  11. Προς όλους τους εξυπνάκηδες (για να μην πώ τίποτα άλλο), που παριστάνουν ότι ανησυχούν για το καλό του κόμματος:
    -Είτε σας αρέσει είτε όχι, καπιταλισμός και διαχείριση προς όφελος των εργαζομένων είναι αδύνατα. Αν κάνεις το δεύτερο τότε οι αδυσώπητοι νόμοι της αγοράς σε καταστρέφουν, ιδιαίτερα σε συνθήκες καπιταλιστικής κρίσης. Αν έχετε στο μυαλό σας έναν "ανθρώπινο" καπιταλισμό,τότε μάλλον πρέπει να απολογηθείτε για τις αυταπάτες σας.
    -Αν αντιλαμβάνεστε την εργασία στην ΤΥΠ. ή στον 902 σαν επαγγελματική αποκατάσταση τότε μάλλον αντιλαμβάνεστε το ΚΚΕ σαν μέσο για να έχουν κάποιοι μόνιμη δουλειά. Δεν σας απασχολεί η αποστολή τους σαν όργανα προώθησης της πολιτικής του ΚΚΕ.
    Όλα τα άλλα που γράφεται είναι απλά προβοκατόρικα για να πλήξετε το ΚΚΕ, ποντάροντας ότι η πλειοψηφία που παρακολουθεί δεν γνωρίζει. Πές, πές, κάτι μένει... Αφήστε λοιπόν τις κλάψες, ότι δήθεν σας κατηγορούν άδικα, ενώ εσείς είσαστε "αγνοί κομμουνιστές"... Από τέτοιους σαν εσάς έχουμε χορτάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόκκινε Κώστα μου υποκλίνομαι ….
      Είσαι ότι καλύτερο υπάρχει στον Άρη ….
      Καλέ ποιον Άρη σε όλο το σύστημα …
      Το ηλιακό !!!!

      Διαγραφή
  12. "Τα κόκκινα μεροκάματα και τις περιφρουρήσεις μου λυπάμαι …."

    Oταν το διάβασα με έπιασε το στομάχι μου. Αν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοια άτομα που κατηγορούν το κόμμα γιατί δεν έχει λεφτά να συντηρήσει και να αναβαθμίσει(αναγκαστικά) το σήμα του σε ψηφιακό, και μετανιώνουν για αυτό το λόγο τη δουλειά που κάναν για το κόμμα!!!! Φαντάσου τι ιδέα είχε αυτός για τα κόκκινα μεροκάματα δηλαδή!

    Απαίσιος είσαι φίλε Χρήστο. Ειλικρινά θλιβερός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις να διαβάζεις φίλε μου …. Μπράβο ….
      Στην μετάφραση λίγο το χάνεις ….
      Κουγκλαρισέ το …. Να βοηθήσω δεν μπορώ ….

      Διαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν νομίζω να είχαν τίποτα ανοιχτό …. Να κλείσουν ….
    Κλεισμένοι στο καβούκι τους ήτανε και είναι ….
    Γύρω τρογύρω οι εχθροί μες του μυαλού τους την θολούρα ….
    Δεν πρόσφερε ποτέ, ούτε στο κόμμα, ούτε στον διάλογο της Αριστεράς ….
    Πόσο μάλλον στο κίνημα και την επανάσταση
    Το μόνο που είδα εγώ να κάνει ήταν να πουλάει ταπεράκια και λεκανίτσες ….
    Κρατούσε την άδεια του καναλιού της αριστεράς σε επτασφράγιστο σεντούκι ….
    Όπως την σφραγίδα του ΚΚΕ κάτω από το στρώμα της Αλέκας ….
    Χαρίζοντας την στο τέλος στο σύστημα που πολεμά ….
    Γιατί αν η φωνή της αριστεράς δεν τους βολεύει, καλύτερα να μην έχει φωνή ….
    Θυμάμαι με νοσταλγία πόσο το χάρηκα όταν άνοιξε ….
    Και με πιάνει το παράπονο που χαίρομαι τώρα που κλείνει ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ρε παπαρα τελειωνε επιτελους! δεν ησουνα ποτε αξιος να εισαι μελος του ΚΚΕ (αν ησουν και ποτε) και αν ησουν και πηρες τον $%#$#@ ευτυχως, τραβα στον φυσικο σου χωρο τωρα, στα απολειφαδια.
    ρε παπαρα δεν ειμαστε "αριστεροι" , ειμαστε ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ και διαλογο κανε με την κοπελα σου για το τι χρωμα θα βαψεις τους τοιχους, που θες και να κανουμε διαλογο με τους οποροτυνιστες, τα κομματικα μεσα επικοινωνιας ειναι για να πρωωθουν την πολιτικη του κομματος και οχι για "διαλογο" με τους οποροτυνιστες.
    αντε και στο διαλο κομπλεξικε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αλήθεια η πανελλαδική συχνότητα πόσα εκατομμυριάκια ευρώ κοστολογείται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όταν η αριστερά κάνει διάλογο ….
    Οι κουμουνιστές έχουν τον τρόπο τους ….
    Ιδιόμορφος και αριστερός λόγος, δεν μπορώ να πω κουβέντα περί τούτου ….
    Πάντα ένα βρισίδι …. Σε φέρνει πιο κοντά τετ α τετ που λένε ….
    Στους μαζοχιστικούς καιρούς που ζούμε το καλύτερο επιχείρημα ….
    Μάλλον τον τίτλο του κουμουνιστή …. Τους τον άφησε κληρονομία ….
    Ο παππούς τους ο Μαρξ …. Αφού αποκλήρωσε πρώτα όλους τους αντιφρονούντες εγγονούς …. Ε ρε σφραγίδα που σας χρειάζεται ………………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πρέπει το ΚΚΕ να διοργανώσει επιμορφωτικά σεμινάρια ….
    Πρέπει τα συντρόφια να διαμορφώσουν ιντερνετική συμπεριφορά ….
    Δεν γίνεται βγαίνοντας ξαφνικά από την σπηλιά, να έχεις την απαίτηση να μιλήσεις και στον κόσμο, χωρίς την κατάλληλη εκπαίδευση …. Αδύνατον ….
    Θέλει καθαρά μάτια και μυαλό για να σωθεί η πολιτεία …. Το ξαφνικό φως στραβώνει …. Και αυτό δεν το λέω εγώ ο προβοκάτορας ….
    Ο Πλάτωνας το είπε ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίταξε μην ζητήσουμε να μας κάνουν επιμορφωτικά σεμινάρια ξύλου για κάποιους σαν εσένα. Μαρξιστικά πάντα...

      Διαγραφή
  19. Χρηστο αν συνεχισεις να ειρωνευεσαι τους συνομιλητες σου θα αναγκαστω να πιασω γομα μετα απο πολυ καιρο. Please.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. βρε καραγκιοζη εχεις τοσο καιρο που μονο "διαλογο" δεν κανεις και απαιτεις απο τους αλλους να σε σεβονται;
    βγαζεις χολη για κατι που δεν ησουν ποτε αξιος να γινεις μελος του και συνεχιζεις.
    αν θες να λες διαφορα τσιτατα να κοιτας πρωτα τον καθρεφτη σου, οσο για τις συμπεριφορες να προσεχεις τις δικες σου για να μην συναντας αντιστοιχες. λοιπον μοκο απο δω και περα γιατι πολλα μας τα πες και υπαρχουν και αλλοι τροποι λαμογιο να το βουλωσεις, το ΚΚΕ δεν θα το ξαναπιασεις στο στομα σου. για μενα πες οτι θες, χεστηκα, για το ΚΚΕ δεν θα ξαναμιλησεις, ΕΣΥ ειδικα δεν εχεις κανενα ηθικο αναστημα να μιλας για αυτο, εισαι ντροπη.

    και μετα απο καιρο νατος ο μαρμαρακος, να σου πω ποσο εχει η αδεια. οσο 2 μηνες περιφρουρισης απο την χρηση αυγη της πλατειας συνταγματος που κανατε παρεα τοσο καιρο, οσο ο μεταναστης που σακατεψαν οι νταβατζηδες σας με το προσχημα οτι εκλεψε πορτοφολι και δεν βγαλατε τσιμουδια και τελος κοστιζει οσο η δηλωση του σκουρλετη οτι πρεπει να αφησουμε την απεργια ως μεσο παλης.
    αντε πασοκακια στις τρυπες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κυρία καλαβέρα μου, και λέω κυρία, γιατί πιστεύω ότι πίσω από την μάσκα, υπάρχει γυναίκα …. Αν όχι να με συγχωρήσεις για την απρέπεια ….
    Θα περίμενα, αντί να τα βάζεις μαζί μου …. Μια συγνώμη για την συμπεριφορά των συναναγνωστών μας απέναντι μου …. Μέχρι με ξύλο με απειλήσανε, και κρητική δεν άκουσα …. Δεν νομίζω να σχολιάζω σε μπλόγκ της χρυσαβγής ….
    Σφυροδρέπανο στον πλανήτη είδα και είπα να μπω να πω ένα για ….
    Δεν την περίμενα την υποδοχή …. Αλά δεν με χαλάει κιόλας ….
    Ο καθένας εκφράζετε όπως ξέρει και μπορεί …. Δεν είναι κακό, Αν είναι λόγια ….
    Έτσι και αλλιώς τα λόγια κρίνονται αν είναι δημόσια …. Πόσο μάλλον, αν ξεφεύγουν από τα πλαίσια του μπλόγκ που διευθύνετε …. (Κάτι για γόμα άκουσα) ….
    Και δημοσιεύονται και στο Τουίτερ, και στο φβ που τόσο σνομπάρετε ….
    Μάλλον γιατί δεν είναι για celemprites αλλά για λαϊκούρα ….
    Για όνομα μην πιάσετε την γόμα …. Ζημιά θα κάνετε …. Εμένα τα σχόλια προσωπικά δεν με ενοχλούν τα θέλω ….
    Για να βλέπουν όσοι τα γράψανε …. Και εν καιρώ να καταλάβουν τι γράψανε ….
    Αν θεωρείτε το σχόλιο μου ειρωνικό ….
    Θα πρέπει να έχετε βρει το μέτρο που μετρά την ειρωνεία …. Στείλτε το μου ….
    Και γώ θα σας στείλω τα μέτρα που διαθέτω …. Του υβρισμού της απειλής και της βίας ……… ευχαριστώ ………………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ρε αιντε τραβα παραπερα που θα το παιξεις και θιγμενος....
    ηρθες με τα ειρωνικα σχολιακια αποφευγωντας οποιαδηποτε αντιπαραθεση, χωρις να απαντας σε τπτ και παντα στα ορια, προσεχοντας να σφαζεις με το γαντι, οριακα παντα, παιζοντας το ενας απο μας, εστω και με διαφωνιες.
    λοιπον τετοια παιχνιδακια εκει που σε παιρνουν, σε κομμουνιστες οχι.
    και να ξερεις και κατι, με τετοιο στυλακι δεν εχω αφησει σε κανενα το περιθωριο να μου μιλαει (ειτε με κερδισε στο αλλο, ειτε τον κερδισα) και οτιδηποτε και να ηταν αυτος.
    το σωζεις λογο πλητκρολογιου, επειδη εχεις ξεπερασει τα ορια, ΒΟΥΛΩΣΕΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόδιστρε …. μου με τον Κασιδιάρη καμιά σχέση ?????
      Μην μου τσατίζεσαι …. Και είσαι και τσαμπουκαλεμένος ….
      Ο παππούς σου ρωτά ….
      Ρώτα και την Λιάνα κάτι γνωρίζει από αυτά ….

      Διαγραφή
    2. Σεμινάριο πρώτο …. Λοιπόν ….
      http://aesthetics-soo.blogspot.com/2010/03/blog-post_03.html

      Διαγραφή
    3. Αν η απάντηση σου είναι ότι ….
      Ξεριζώνεις φρύδια νύχια και λοιπά ….
      Ξαναδιάβασε το και έλα πάλι ….
      Στο άλλο εξάμηνο …. Φιλιά ….

      Διαγραφή
    4. Και αν με ρωτάς εσύ τι θα έκανες ????
      Εγώ θα το προσπέρναγα χαμογελώντας για το χιούμορ ….
      Και θα έλεγα κάτι πιο σοβαρό ….
      Ελπίζω να σε βοήθησα !!!!

      Διαγραφή
  23. Παπαρακο το καταλαβαίνεις ότι υπερβαινεις κατα πολύ τα όρια......εγώ δεν εχω καμία σχέση με τους κασιδιαριδες, αντίθετα εσυ έχεις μεγάλη σχέση μετην σχολή γκαιμπελς. Σου το λεω άλλη μια φορα κοφτό.......και μάθε να διαβάζεις άτοκο το παιζεις και κουλτούρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.