20 Σεπτεμβρίου 2012

Να γίνεται όλοι υπάλληλοι των 200 ευρώ

Διαλέξτε ποιότητα και μέγεθος αλυσίδας
Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να επιβάλλει φόρο εισοδήματος για τους ελεύθερους επαγγελματίες από το πρώτο ευρώ και μάλιστα με συντελεστή 30% !!! Την ίδια στιγμή που οι ΑΕ οδηγούνται στον φορολογικό συντελεστή του 15%.

Η δικαιολογία που χρησιμοποιείται ώστε να πεισθούν οι άλλες κοινωνικές ομάδες να κάνουν τα στραβά μάτια, είναι η "αλόγιστη φοροδιαφυγή" των ελευθέρων επαγγελματιών στο σύνολό τους. Αυτό θα πει συλλογική φορολογική ευθύνη !!! Όπως έπεισαν δηλαδή τους ελεύθερους επαγγελματίες πως για όλα φταίνε οι τεμπέληδες δημόσιοι υπάλληλοι, οι αντιπαραγωγικοί αγρότες και οι απατεώνες ταξιτζήδες, τώρα θα πειστούν οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι αγρότες και ταξιτζήδες πως τελικά φταίνε οι φοροδιαφεύγοντες ελεύθεροι επαγγελματίες.

Ο πραγματικός λόγος είναι πως θέλουν να τελειώνουν με τους αυτοαπασχολούμενους, να τελειώνουν με μια μεγάλη μερίδα του οικονομικά ενεργού πληθυσμού της Ελλάδας, από τον οποίον δεν αρπάζεται η παραγώμενη υπεραξία και αποτελεί εμπόδιο στην πρότυπη ευρωπαϊκή οικονομική ζώνη που προσπαθούν να δημιουργήσουν στην χώρα. Θέλουν να ισοπεδώσουν τον ελληνικό λαό, ομοιόμορφα και χωρίς "στρεβλώσεις" ... προς χάριν των πολυεθνικών, οι οποίες θα τρέξουν καλύψουν το κενό που θα αφήσουν οι πεσόντες του ταξικού πολέμου ... φαρμακοποιοί, μηχανικοί και υδραυλικοί.

1 σχόλιο:

  1. Δεν με πειράζει να πληρώσω όσο φόρο θέλουν.
    Να δώσουμε όλοι κάτι για την Ελλάδα.
    Αλλά να ξεκουνηθούν να πουλήσουν τις ΔΕΚΟ, να νοικιάσουν καμιά νήσο, καμιά παραλία, άντε, με τόσο δημόσιο πλούτο δεν θα πληρώνουν όλο οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.