28 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΙΚΑΙΡΗ οσο ποτε η προταση του ΚΚΕ για την παταξη της διαφθορας - Παιχνιδι αποπροσανολισμου η λιστα των διαφθαρμενων ΚαπιταΛΗΣΤΩΝ.

Ηχηρά ονόματα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, αλλά και οι Πάνος Καμμένος και Νίκος Κωνσταντόπουλος στη λίστα του ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό.
Δειτε ολη την λιστα εδω


Επαναφέρει το ΚΚΕ την πρόταση νόμου στη Βουλή για το "πόθεν έσχες" και το νόμο περί ευθύνης υπουργών ζητώντας μεταξύ άλλων τη μετατροπή των μετοχών (όπως και των άλλλων τίτλων) από ανώνυμες σε ονομαστικές, τον έλεγχο στην εξαγωγή και εισαγωγή κεφαλαίων στη χώρα, την απαγόρευση των offshore εταιρειών, καθώς και την κατάργηση του φορολογικού, τραπεζικού, εμπορικού και επιχειρηματικού απορρήτου.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΚΚΕ 

Οι κατεγγελοντες και οι κατγγελομενοι αρνούνται τις προτάσεις που έχει καταθέσει, ώστε να δημιουργηθούν κάποια περιθώρια διαλεύκανσης και τιμωρίας.


«Από τη μια, η καπιταλιστική κρίση και ο εξοντωτικός πόλεμος κατά του λαού και από την άλλη, η γενικευμένη διαφθορά στην οικονομία, στο κράτος και στο κυρίαρχο πολιτικό σύστημα, που συνοδεύεται από υποκρισία και εμπαιγμό, δημιουργούν μια κατάσταση που αξίζει όχι μόνο τη χλεύη του λαού, αλλά και την απόφασή του να γκρεμίσει το βάρβαρο και σάπιο σύστημα», 
επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Γραφείου Τύπου της Κεντρικής του Επιτροπής του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.