21 Σεπτεμβρίου 2012

Λουκέτο έβαλε ο Δήμος Αχαρνών !


Η δραματική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί ο δήμος Αχαρνών οδήγησαν το δημοτικό συμβούλιο να πάρει την απόφαση του λουκέτου. Ετσι ο δήμος θα παραμείνει κλειστός επ΄ αόριστον αφού αδυνατεί να καταβάλει τη μισθοδοσία στους εργαζόμενους και να καλύψει και τα πάγια έξοδα του.

Την απόφαση την επικύρωσε χθες το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο. Μάλιστα η σχετική ανακοίνωση έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του δήμου σήμερα το πρωί «Ο δήμος Αχαρνών σύμφωνα με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου θα παραμείνει κλειστός επ' αόριστον, μέχρι να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα».


Ο δήμος πλέον θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας και οι υπηρεσίες καθαριότητας θα φροντίζουν μόνο για την αποκομιδή των απορριμμάτων από τους παιδικούς σταθμούς και τα σχολεία.

Σύμφωνα με την απόφαση του χθεσινοβραδινού δημοτικού συμβουλίου «κανένας εργαζόμενος δεν θα απολυθεί ή θα μεταταχθεί», διότι όπως σημειώνεται «ο δήμος Αχαρνών δεν έχει πλεονάζον προσωπικό».

Πηγή: iefimerida.gr

2 σχόλια:

  1. Άρχισαν τα όργανα. Στη δημοσιότητα βγαίνει πλέον και η πτώχευση της τοπικής διοίκησης. Όταν βάζαμε, σαν παράταξη του ΚΚΕ, στην Ηλιούπολη αλλά και σε όλους τους δήμους το θέμα των παρακρατηθέντων, οι παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπων παραφυάδων μας αποκαλούσαν γραφικούς και μας έλεγαν "Δεν βαρεθήκατε πια με αυτό το θέμα, αλλάξτε λεξιλόγιο πείτε και κάτι άλλο". Αυτά μας έλεγαν οι κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι στο δήμο Ηλιούπολης και ασφαλώς τα ίδια έλεγαν και στους άλλους δήμους.
    Καμαρώνανε που ψήφιζαν με τα δυό τους χέρια τον "Καποδίστρια" αρχικά αλλά και τον "Καλλικράτη" αργότερα. Η πτώχευση είναι εδώ και το κεφάλαιο παραμένει ισχυρό μιας και παίρνει το 80% των πακέτων δανεισμού, που βαραίνει τις πλάτες των εργατών των αυτοαπασχολούμενων και των συνταξιούχων.
    Με αυτές τις κυβερνήσεις, υπηρέτες του κεφαλαίου, δεν έχουμε να ελπίζουμε τίποτα άλλο παρα μόνο την ώρα που θα ψάχνουμε στα σκουπίδια να φάμε εμείς και τα παιδιά μας, την ώρα που θα σκοτώνουμε αυτόν που μας άρπαξε μια φέτα ψωμί για να ταΐσει το παιδί του.
    Ας γίνει μια νέα αρχή από τις πικετοφορίες του Σαββάτου σε όλη την Ελλάδα που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ και οι άλλες αγωνιστικές δυνάμεις. Πάρτε το χαμπάρι μόνο με αυτούς μπορούμε να ελπίζουμε, οι άλλοι ...καλά. Πάρτε παράδειγμα την απόφαση της ΓΕΣΕΒΕ που μετά από την ολική πίεση της ΠΑΣΕΒΕ πήρα απόφαση να κλείσουν τα μαγαζιά μέχρι τις 3 το μεσημέρι (!!!!!!!!!!!) για να καταλάβεται με ποιούς έχουμε να κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι, συμφωνω απολυτα μαζι σου συναγωνιστη, για μενα το πρωταρχικο καθηκον να δυναμωσουμε τις ταξικες δυναμεις, καθε συνειδητος εργατης στο ΠΑΜΕ, καθε αυτοαπασχολουμενος που καταλαβαινει που παν τα τεσσερα στην ΠΑΣΕΒΕ, καθε γυναικα που αγωνιζεται στο πλευρο του συντροφου της στην ΟΓΕ, τα παιδια μας στο ΜΑΣ, ολοι οι αγωνιστες φτωχομεσαιοι αγροτες στην ΠΑΣΥ, να δυναμωσουμε το Κοινωνικο Μετωπο για την λαικη εξουσια

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.