17 Απριλίου 2012

Νικητής ο Γιάννης Πρετεντέρης


Νικητής της μεγάλης δημοσκόπησης του Redfly Planet, με θέμα "Ποιός δημοσιογράφος σας την δίνει περισσότερο, με αποτέλεσμα να θέλετε να του ... σφίξετε το χέρι ", αναδείχθηκε ο συμπαρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του MEGA και παρουσιαστής της εκπομπής "Ανατροπή", Γιάννης Πρετεντέρης με ποσοστό 20,73%. Παρ'ότι ο ανταγωνισμός ήταν ιδιαίτερα αυξημένος, η πρώτη τετράδα ξεχώρισε σχετικά γρήγορα, με αποτέλεσμα να μονοπωλήσει τον "κλάδο" και να κατακτήσει μερίδιο που ξεπερνά το 60%. Η πρώτη τετράδα, εκτός από τον Γ. Πρετεντέρη, περιλαμβάνει τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ, Άρη Πορτοσάλτε και Μπάμπη Παπαδημητρίου, και τον αδελφό του κυβερνητικού εκπροσώπου και δημοσιογράφο του MEGA, Μανώλη Καψή.


Στην 5η και 6η θέση αναρριχήθηκαν σιωπηλά η πρωϊνή παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, Πόπη Τσαπανίδου (ίσως για άλλους λόγους απο τους οποίους φανταζόμαστε ...) και ο αριστερούλης αντικομμουνιστής δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης, Στέλιος Κούλογλου.

Στον διπλανό πίνακα βλέπετε πως η πρώτη ντουζίνα περιλαμβάνει συνολικά το κουαρτέτο του MEGAλου δελτίου ειδήσεων, με τους Παύλο Τσίμα και Όλγα Τρέμη όμως να βρίσκονται στην σκιά των προπαγανδιστικών κολοσσών, Πρετεντέρη-Καψή. Αν και προσωπικά θεωρώ πως ο Παύλος Τσίμας, θα μπορούσε άνετα να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα, καθώς είναι πολύ πιο ύπουλος και πονηρός από το τηλεκαημένο που ακούει στο όνομα Μανώλης Καψής.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει όμως και η μάχη μεταξύ των τηλεοπτικών σταθμών MEGA και ΣΚΑΙ, καθώς στο σύνολο των ψήφων, το MEGA κερδίζει στα σημεία (234 vs 218, ή 40,8% vs 38%), με το ΣΚΑΙ όμως να έχει δυο σοβαρότατες απουσίες (Αλέξης Παπαχελάς, Τάσος Τέλλογλου) οι οποίες έπαιξαν τον ρόλο τους και ίσως αλλοίωσαν και το τελικό αποτέλεσμα.


Το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου τηλεκαθάρματος, απονέμεται στον Κώστα Μπογδάνο, ο οποίος κάνει εντατικά μαθήματα αστικής προπαγάνδας, στις σχολές Παπαδημητρίου.

Χαμηλές πτήσεις για Χαντζηνικολάου, Τριανταφυλλόπουλο και Ευαγγελάτο, με την απουσία τους το τελευταίο διάστημα απο τα ΜΜΕ να παίζει σίγουρα τον ρόλο της, αλλά και την εξυπνάδα (κυρίως για την περίπτωση του Χαντζηνικολάου) να τους προφυλάσσει από την οργή του κοινού μας.

Ευχαριστούμε τους 574 αναγνώστες που κατέθεσαν την άποψή τους πάνω στο θέμα, όπως επίσης τον Hieronymous για την σύνθεση-γελοιογραφία με την οποία ανοίξαμε την παρούσα ανάρτηση.

14 σχόλια:

  1. Προσωπικά ψήφισα τον Χρήστο Κώνστα,
    (α) γιατί είναι ιδιαίτερα χυδαίος και (β) διότι είναι δευτεράντζα, άρα παίρνει πολύ λιγότερα για να πουλήσει και την μάνα του. Οι άλλοι παίρνουν μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ τον μήνα, για να ασκούν τρομοκρατία, αυτός τι σκατά θα παίρνει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου τηλεκαθάρματος, απονέμεται στον Κώστα Μπογδάνο"

      Σε λίγα χρόνια θα μονοπωλεί τις.. φαντασιώσεις όλων των ελλήνων.

      Διαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ η συνθεση του Ιερωνυμου θελει μελετη. Στρατος απο κλωνους μπογδανου που κρατουν στικερ με τη φατσα του μπαμπη : ]]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα λεφτά η γελοιογραφία.

    Κρίμα γιατί ψήφισα Στραβελάκη και δεν τον βλέπω ούτε στη δεκάδα...Προτείνω να κάνετε και Β'γύρο με τους 5 πρώτους να αναμετρηθούν για την κορυφή. Ήταν πολλοί οι υποψήφοι και εμείς που επιλέξαμε τα "μικρά κόμματα" δώσαμε αέρα στον Πρετεντέρη, τον Μέσι του γλυψίματος και της προπαγάνδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οχι ρε παιδια πρετεντερη...οκ μας τη σπαει αλλα το IQ του εχει πιασει πατο..υπαρχουν χειροτεροι..πορτοσαλτε πχ που νομιζει οτι ειναι και εξυπνος...

    εχω να πω και κατι ακομα...απο μικτο παιδακι βλεπω πρετεντερη και καψη...ιδεα μου ειναι ή μου φαινεται...οσο περνανε τα χρονια μοιαζουν ολο και περισσοτερο φατσικα ή επειδη λενε τα ιδια εχω αυτη την εντυπωση??

    νκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ανατροπη δεν ειναι εκπομπη Πρετεντερη ΨΩΦΑ να κανουμε γιορτη!!!!!
    Malamadre

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δώσαμε την μάχη και ήρθαμε τρίτοι. Ο αγώνας όμως θα συνεχιστεί γιατί το ξέρουμε ότι είμαστε οι χειρότεροι.

    Hasta la victoria siempre

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΛΩΣΗ Αρη:

    "Που θα πάει ρε κωλόπαιδα θα το πάρω το χρυσό!"
    (στο Λονδίνο το καλοκαίρι)

    Αρης Λιμενοπηδήχτρας
    (και για την αντιγραφή spiral architect)

    Σας αφιερώνει και μια τοποθέτησή του για να μάθετε τι φυντάνι δεν ψηφίσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμένα πάντως με παρέσυρε το γλυκά λογάκια και ψηφισα την Πόπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τον Παπαχελά κανείς; Είναι και μέλος της τριμερούς επιτροπής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τον Παπαχελά κανείς; Είναι και μέλος της τριμερούς επιτροπής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με απογοήτευσε ο Ευαγγελάτος μάλλον δεν τον είδατε κατά την απεργία της ΠΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.