29 Απριλίου 2012

ΚΚΕ: Μας χωρίζει χάσμα με τον ΣΥΡΙΖΑ


Σχολιάζοντας τη διακαναλική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα , το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «ο καιροσκοπισμός και η αλαζονεία της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβεται με τίποτα».



Συγκεκριμένα η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Για να καλύψει τις κωλοτούμπες της η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για την κυβέρνηση που ονειρεύεται, είχε το θράσος να διαστρεβλώσει ακόμα και το Πρόγραμμα του ΚΚΕ που ξεκάθαρα ορίζει συμμετοχή του ΚΚΕ μόνο σε κυβέρνηση που παλεύει ενάντια στα μονοπώλια και για αποδέσμευση από την ΕΕ και τους άλλους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς.

Με τον λάτρη της ΕΕ ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ το χωρίζει χάσμα στο σήμερα και όχι μόνο στο μέλλον.
Ο καιροσκοπισμός και η αλαζονεία της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβεται με τίποτα και οι ριζοσπάστες αριστεροί, οι προοδευτικοί, όλοι αυτοί που θέλουν ο λαός να ορθώσει το ανάστημά του στην ΕΕ και την πλουτοκρατία, οφείλουν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.
Η εργατική τάξη και ο λαός δεν έχουν ανάγκη από καλύτερο επαναδιαπραγματευτή μέσα στην ΕΕ και για λογαριασμό της άρχουσας τάξης, αλλά από ένα πανίσχυρο εργατικό – λαϊκό κίνημα που να οργανώσει την αντεπίθεση της απόκρουσης και της ανατροπής. Για ένα τέτοιο κίνημα διεκδικεί το ΚΚΕ τη στήριξη και την ψήφο των εργαζομένων».


26 σχόλια:

  1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ η θέση Τσίπρα και Καμμένου περί δήθεν κατάργησης του Μνημονίου στα πλαίσια της ΕΕ!
    ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ!
    Η ΕΕ δεν αλλάζει - Θα γίνεται ολοένα και πιο αντιδραστική για τους λαούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια πρόταση έχω να κάνω. Οι παραπομπές μου των απάντων το Β.Ι. Λένιν είναι από την αγγλική μετάφραση και έχω την εντύπωση ότι θα ισχύουν και στην ελληνική έκδοση οι ίδιες σελίδες. Όσες και όσοι από σας έχετε λίγο χρόνο διαβάστε στον 20ο τόμο των απάντων του Λένιν, στη σελίδα 324 και πέρα την εργασία του με τίτλο "Disruption of unity under cover of outcries for unity" (πιθανή μετάφραση "Τραυματισμός της ενότητας υπό το πρόσχημα κραυγών υπέρ της ενότητας"). Ο τόμος μπορεί να φορτωθεί ελεύθερα από το διαδίκτυο. Έχω τη γνώμη ότι πρόκειται για μια εξαιρετική εργασία με "ψυχαναλυτικό" βάθος υπό την έννοοια ότι όσοι "κραυγάζουν" και κόπτονται για ενότητα το κάνουν γιατί θέλουν να κρύψουν πόσο οι ίδιοι ουσιαστικά είναι εναντίον της και απλώς υποκρίνονται.
    ΧιΟμικρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΕΟΣ ΟΜΩΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΠΑΣΟΚ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΟΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΤΟΥ ΚΚΕ .Ο ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΝΕΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαγγέλη δύο πράγματα:
      Υπάρχει πολύς κόσμος (κι από εκεί παίρνει πιθανά μεγάλα ποσοστά ο ΣΥΡΙΖΑ) που θέλει να κυβερνηθεί όπως πριν. Ναι, δεν του αρέσει η σημερινή κατάσταση, είναι τσαντισμένος, φοβισμένος ή αγανακτισμένος, γιατί βλέπει την καταστροφή να έρχεται, αν δεν του έχει ήδη έρθει προσωπικά. Όμως αυτό που έχει στο μυαλό του είναι η προηγούμενη κατάσταση, όπου με το δανειάκι του, με το βυσματάκι του, με κάποιες σπουδές πιθανά, με έναν ΑΣΕΠ, με μια σχετική ταλαιπωρία πιθανά, έβγαζε τα προς το ζην και μερικοί ίσως και πολύ παραπάνω από τα προς το ζην.

      Όσο λοιπόν κι αν γκρίνιαζε για κάτι καλύτερο, αυτό που είχε δεν το θεωρούσε άσχημο και πιθανά και να μην ήταν κιόλας αντικειμενικά. Θέλει λοιπόν να ΓΥΡΙΣΕΙ σε αυτό. Με αυτή την έννοια λοιπόν ΟΝΤΩΣ το ΚΚΕ ΔΕΝ έχει πρόταση εξουσίας. Αδυνατεί και το λέει, να τον γυρίσει στα προηγούμενα, προσαυξημένα μάλιστα με ένα καλύτερο κράτος πρόνοιας. Αυτό ΔΕΝ γίνεται: Ο ιμπεριαλισμός και τα ντόπια τσιράκια του έχουν άλλες επιλογές. Και τα κράτη πρόνοιας, τα δανειάκια κλπ. γίνονται ΜΟΝΟ με την έγκρισή τους. Αλλιώς είναι καταδικασμένα.

      Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει ένα άλλο δρόμο: Του λέει ότι ΜΠΟΡΕΙ αυτά να τα κάνει. ΜΠΟΡΕΙ να τον κυβερνήσει όπως πριν (και...καλύτερα), με επενδύσεις, ανάπτυξη, κοινωνική προστασία κλπ., αρκεί να πάρει μια...τριετή αναστολή πληρωμών των δανείων!!!!
      Τον δουλεύει ψιλό γαζί φυσικά, γιατί στην πραγματικότητα δεν μπορεί να το κάνει αυτό, και οι πιο έξυπνοι (ή αλλιώς "λιγότερο μαλάκες") εκεί μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ το ξέρουν. Όμως η ψηφοθηρία, η απόλυτη προσαρμογή τους στην υπάρχουσα κατάσταση κλπ. τους οδηγούν όχι μόνο στο ψέμα (ανάπτυξη εντός ΕΕ και εκτός μνημονίου...) αλλά και στο να λένε κυριολεκτικά Ό,ΤΙ τους κατέβει (π.χ. στήριξη από Καμένο).

      Δεν έχουν όριο στις μαλακίες που λένε κι επειδή ο κόσμος ακόμη είναι ανώριμος, δεν καταλαβαίνει ή πιάνεται από τα μαλλιά του και ελπίζει ότι δεν είναι τόσο μαλάκες.
      "Κάνουν λάθος" όμως, που θα έλεγε και ο Μπένι.
      ΕΙΝΑΙ τόσο μαλάκες.

      Το ΚΚΕ λοιπόν όντως ΔΕΝ έχει τέτοια πρόταση εξουσίας που θέλει ο πασόκος σου. Οπότε αν θέλει κάτι τέτοιο αναγκαστικά θα πάει στο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα κάθεσαι να κοροϊδεύεις τον κόσμο για να του αρπάξεις μια ψήφο. Αν λοιπόν εσύ είσαι πεισμένος (προσωπικά είμαι σχεδόν απολύτως πεισμένος) ότι για να αλλάξει κάτι χρειάζεται η λεγόμενη "επαναστατική κατάσταση", τότε σε αυτές τις εκλογές θα πρέπει να στοχεύεις κυρίως στο δεύτερο σκέλος της επαναστατικής κατάστασης:
      Στο να μην ΜΠΟΡΟΥΝ να κυβερνήσουν όπως πριν.
      Πρέπει να τους φέρεις τόσα και τέτοια προσχώματα (και οι εκλογές είναι μια τέτοια ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία), που να μην μπορούν να κυβερνήσουν, να μην μπορούν να εφαρμόσουν αυτή την ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ πολιτική χωρίς να ματώσουν άσχημα.

      Αντικειμενικά λοιπόν η ψήφος μας την Κυριακή έχει κυρίως μια τέτοια διάσταση: Όσο μεγαλύτερο πρόβλημα τους δημιουργήσουμε ως κομμουνιστικό κίνημα, τόσο καλύτερες οι προοπτικές για το ΔΕΥΤΕΡΟ σκέλος της επαναστατικής κατάστασης: Το να μην ΘΕΛΕΙ ο κόσμος να κυβερνηθεί όπως πριν.

      Εγώ έτσι το βλέπω αγαπητέ. Ειλικρινά θα μπορούσα προσωπικά να το δω κι αλλιώς, κατά παρέγγλιση των επιταγών του κόμματος: Αν όντως υπήρχε μία ή περισσότερες αντιϊμπεριαλιστικές δυνάμεις (ΚΑΙ "αντιϊμπεριαλιστικές" όμως ΚΑΙ "δυνάμεις") εγώ θα ήμουν αναφανδόν υπέρ ενός αντιϊμπεριαλιστικού μετώπου και μιας κυβέρνησης συνεργασίας τύπου Τσάβες κλπ.
      ΔΕΝ υπάρχουν όμως. Όποιος μεταμφιέζει το ΣΥΡΙΖΑ σε...αντιϊμπεριαλιστικό φορέα, όποιος λέει ότι ο...Καζάκης μοιάζει με τον Τσάβες ή τον Αλιέντε, είναι εκτός τόπου και χρόνου.
      Παίρνει ΒΑΡΙΑ ναρκωτικά και καλό θα είναι να μπει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Βάγγο,
      να μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω αν ο περί ου ο λόγος θα ψηφίσει ακόμη και Σύριζα. Αν είναι φοβισμένος και μη συνειδητοποιημένος δεν θα θα υποστεί ποιοτική μεταβολή λόγω εκλογών. Μάλλον θα επιστρέψει εκεί που ήταν, δηλαδή μάλλον στο ΠΑΣΟΚ αν κατάλαβα καλά. Η συνειδητοποίηση είναι μακρόχρονη διαδικασία για τον ανυποψίαστο και αρχίζει από την κατανόηση της ταξικής του θέσης. Κατόπιν έρχεται η συμμετοχή στο σωματείο και η κάποια απαρχή συνειδητής συμμετοχής στη δράση. Αν αυτό δεν έγινε μέχρι σήμερα δεν θα γίνει ούτε τις επόμενες μέρες και σίγουρα ότι και να είναι από άποψη ορθότητας οι θέσεις του ΚΚΕ, σίγουρα ΔΕΝ είναι η αιτία που ο ψηφοφόρος θα ψηφίσει Σύριζα, αν τελικά τον ψηφίσει και αυτόν.
      ΧιΟμικρον

      Διαγραφή
  4. ακούω τώρα την συνέντευξη του τσίπρα και επικαλείται το πρόγραμμα του κκε περί κυβέρνησης αντιμονοπωλιακών και αντιιμπεριαλιστικών δυνάμεων με βάση το κοινοβούλιο για να κάνει επίθεση στο κκε. θεωρεί τον εαυτό του αντιιμπεριαλιστή και αντιμονοπωλιακό ο πολιτικός απατεώνας, που οταν το κκε έμπρακτα πολεμούσε τα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα το κόμμα του του απέδιδε εθνικισμό ή κολλημένες αντιλήψεις. επίσης σκεφτείτε τι γραμμή παίζει στον συριζα. αυτά τα επιχειρήματα τα διαβάζαμε εδώ από συριζαίους μήνες τώρα...
    ΕΛΕΟΣ...τι ακούνε τα αυτιά μας αυτές τις μέρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν είχε εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΝ δεν τον είχα για τόσο μαλάκα, ειλικρινά. Με μία έννοια χαίρομαι που διαψεύστηκα. Είμαι λίγο μεγάλος για να αλλάζω γνώμη για το χώρο αυτό, παρόλο που θα ήθελα κατά βάθος.

      Διαγραφή
    2. Σύντροφοι χάσατε τη ψυχραιμία σας! Κρίμα!

      Διαγραφή
    3. Το ερώτημα για σένα είναι αν έχουμε την ψυχραιμία μας ή αν ο Αλέξης το έχει ρίξει στην κλάκα; Γιατί είναι λογικό να χάνεις την ψυχραιμία σου απέναντι σε κλακαδόρους.

      Έχω κάπου λάθος;

      Διαγραφή
  5. Yuri και ρεπορτερ, ακριβως ετσι οπως τα λετε.

    Εγω το ειδα live και ελεγα στον εαυτο μου..οχι δεν θα το πει..δεν θα το διαβασει απο μεσα..δεν ειναι τοσο αριβιστας μαλακας..κι ομως το διαβαζει

    : /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήμαρτον πια με τα οπορτούνια του κερατά! Αυτός είναι ο ρόλος τους, να χτυπάν το Κόμμα όπως και όποτε μπορούν. Όταν ακούω συνασπιστήρια να μιλάνε για σοσιαλισμό, ειλικρινά, μου έρχεται να τους δαγκώσω το λαρύγγι!
    Ας πάνε στο πασοκ που είναι και ο φυσικός τους χώρος να τελειώνουμε με δαύτους... Αλλά τι λέω, ποιός θα κάνει τη βρωμοδουλειά ενάντια στο ΚΚΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.ert.gr/webtv/index.php/component/k2/item/3710-petalwths-kedikoglou-karathanasopoulos-dragasakis-30-04-2012.html

    Μετά το 36:00 ο κ. Δραγασάκης τα λέει όλα φόρα παρτίδα και είναι ένα μικρό κομμάτι του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Και με αυτά που λέει θα ρωτήσω εγώ. Ακόμα τολμάτε να αυτοαποκαλείστε Αριστεροί???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή όταν μιλάς ξεκάθαρα με ύφος χιλίων οικονομολόγων ότι εσύ θα σώσεις τον καπιταλισμό, αλλά χρειάζεται πρωτίστως να δώσουμε λεφτά στις τράπεζες για να κινηθεί η οικονομία (με κρατικό έλεγχο μην τρομάξει και ο κόσμος), όταν είσαι δηλαδή ένας μαθητευόμενος μάγος όπως του είπε στην αρχή ο Καραθανασόπουλος, τότε δεν καταλαβαίνω από που πηγάζει αυτό το απύθμενο θράσος να αυτοαποκαλείσαι και αριστερός...Ξέρω είναι σαν αυτό που έλεγε ο μαλάκας ο Πανούσης. Όπως κοιτάς τα έδρανα, αριστερά κάθονται.

      Διαγραφή
  8. εγω πραγματικα ηθελα να τον ακουσω, ειχα πεισει τον εαυτο μου οτι θα κατσεις να τον ακουσεις, ολο.
    και αρχιζει.....ενα φαντασμα πλανιεται πανω απο την ελλαδα....τα καντηλια που ξεστομισα θα εκαναν και λαχανγοριτη να γινει μωβ και το αλλαξα.
    τι να συζητησεις με τον αξιο μαθητη του καρατζαφυρερ στην κωλοτουμπα που πιανουν γνωστες εκφρασεις μπας και κοροιδεψουν κανενα, οπως με την παραφραση που εκαναν στο " θα γινει νομιμο και θα ειναι μερα μεσημερι"
    εντωματαξυ οσο γραφω τοσο φορτωνω (παιζει και slayer στο ραδιο) και σταματαω εδω...
    παλι φορτωσα με τους παπαρες
    modesto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. for you για να χαλαρωσεις, εμενα με βοηθα (αφου ειμαστε συντροφοι ιδεολογικα και μουσικα : ]]]]])
      http://www.youtube.com/watch?v=FcoyF-_Rb20
      http://www.youtube.com/watch?v=D5Hv0tsvpyU

      yuri μην τα ακουσεις : ]]

      Διαγραφή
    2. Δεν έπρεπε να μου πεις αυτό το "μην τ' ακούσεις". Δεν είχα καμία πρόθεση πιο πριν, αλλά τώρα φόρεσα πεντάλφες, 666, ανάποδους σταυρούς κι ένα(1) σκόρδο και το άνοιξα...

      ...τακαπληκτικά...

      Υγ: Το δεύτερο βίντεοκλίπ είναι αφιερωμένο σε αυτούς που επιβίωσαν στο saw??

      Διαγραφή
    3. χεχεχε μα για αυτο το εβαλα.
      : ]]]]]

      θα μπορουσε. Κατα βαση ειναι μυοχαλαρωτικο

      Διαγραφή
  9. Ναι, αλίμονο, δεν είναι τυχαίο άλλωστε που βάζουν τέτοια μουσική στα spa του Γκουαντανάμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεχεχεχε..ειπα να ριξω λιγο τους τονους σε αυτη την αναρτηση. Θα μπορουσα βεβαια να βαλω βιβαλντι (damn γιατι δεν το σκεφτηκα)
      : ]]]]

      Διαγραφή
    2. Όχι, μην ανησυχείς, έχεις δώσει δείγματα καλής μουσικής γραφής.

      Όμως παίζεις με τα βάρβαρα ένστικτα των άλλων κι αυτό δεν είναι σωστό. Θα μου τον αγριέψεις κι άλλο το modesto και είδα κι έπαθα να τον ηρεμήσω τόσο καιρό... :)

      Διαγραφή
    3. κορπς στο περιστερι το 90κατι, πρεπει να ειχα και δουλια δεν θυμαμαι καλα, θυμαμαι συναδελφο που ειχε γυρισει απο την συναυλια λες και ειχε τσακωθει με τον μπαμπη τον σουγια. στην απορια μου για την κατασταση μου πεταει ενα, καλα ηταν αλλα φλωρεψανε, δεν επεσε και πολυ ξυλο, κατι παρωμειο, με ειχε αφησει παγωτο... :)
      καλο ηταν για προθερμανση για το βραδυ.
      yuri να το δοκιμασεις, δεν μπορεις να φανταστεις χαλαρωση.
      modesto

      Διαγραφή
  10. ΒΑΓΓΕΛΗΣ-βρε παιδια μια απορια....γιατι το ΚΚΕ δεν κανει το αντιστροφο?ελα ΣΥΡΙΖΑ μαζι αλλα θα ερθεις πιο κοντα σε τρια βασικα μου πρωταγματα(ΕΕ,μονομερη διαγραφη...εστω με διεθνες δικαιο...,εθνικοποιηση μεγαλων επιχειρησεων) κ θα καλεσω εγω τους οπαδους κ τα μελη σου να ανατρεψουν τον οπορτουνιστη ΤΣΙΠΡΑ για να τον αναγκασω να συστρατευθει μαζι μου-προς τι αυτη η αδικαιολογητη αμυνα?κ γιατι οχι μετωπο απο τωρα με ΚΚΕ Μ-Λ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ κτλ οι οποιοι συμφωνουν στα πολυ βασικα?ας βγουμε απο ΝΑΤΟ Κ ΕΕ και μετα μετασχηματιζουμε οπως θελουμε την οικονομια μας!!!την γνωμη σας παρακαλω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν συμφωνούσε ο σύριζα στην αποδέσμευση απο την ΕΕ, την μονομερή διαγραφή του χρέους με λαϊκή εξουσία (κοινωνικοποίηση των μέων παραγωγής) ... ΤΟΤΕ ο συριζα, ... δεν θα είχε λόγο ύπαρξης και θα διαλυόταν. Εξάλλου όποιος συμφωνεί με τις παραπάνω θέσεις του ΚΚΕ, τι περιμένει και κάθεται ακόμα στον ΣΥΡΙΖΑ ?

      Όλα τα κόμματα, υπάρχουν, όσο έχουν ουσία ύπαρξης και όσο εκφράζουν συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες.

      "ας βγουμε απο ΝΑΤΟ Κ ΕΕ και μετα μετασχηματιζουμε οπως θελουμε την οικονομια μας!!!"

      Υπο αυτές τις συνθήκες, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. χωρίς να έχει ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ, δηλαδή χωρίς να έχεις ήδη επιλέξει τον τρόπο μετασχηματισμού κοινωνίας και οικονομίας.

      Μην αγχώνεσαι για Μλ και Ανταρσύα. Μετά απο αυτές τις εκλογές και σε λίγο καιρό σήμερα, δεν θα έχουν πλέον λόγο ύπαρξης ...

      Διαγραφή
    2. αγαπητε redfly(οφειλω να σου δωσω συγχαρητηρια για την ιστοσελιδα)θες να μου πεις οτι ο ΣΥΡΙΖΑ εκφραζει μονο τους μικροαστους?υπαρχει κοσμος -εργατια που το λεει ξεκαθαρα οτι του αρεσει η λαικη εξουσια οχι ομως με μοντελο σοβιετικης ενωσης(υπαρκτος)κ βρισκει καταφυγιο στο ΣΥΡΙΖΑ.ΔΕ μου απαντησες ομως με τα μικρα κομματα....ολα ειναι αναχωματα?δε μπορει!!!δλδ εκει δεν υπαρχουν κομμουνιστες?δεν υπαρχουν ιδεολογοι?κ εννοειται οτι Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΝΑΤΟ Κ ΕΕ....μετα ακολουθει οτι αυτος (πχ με δημοψηφισμα)επιθυμει!!Β.Κορεα-Βενεζουελα-Κουβα-υπαρκτος η οτιδηποτε αλλο-οταν το κομμα απευθυνεται σε κοσμο που δεν συμφωνει σε ολα μαζι του...πρεπει να κανει κ ενα βημα προς(ασε τον ΣΥΡΙΖΑ ουτε εμενα με πειθει) κομματα που ειναι πολυ κοντα του!!!!

      Διαγραφή
    3. κ στην τελικη....ας αναγκασουμε τον κοσμο ΤΟΥ(προυποθετει ικανοτητα να πεισεις)να ερθει στο κομμα Κ ΑΣ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!!!ΔΕ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ!!!

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.