10 Απριλίου 2010

Η ΓΣΕΕ αρνηθηκε να συμμετάσχει σε απεργια...... Το ΠΑΜΕ προχωρά μόνο του !!!

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατά πλέον η ξεδιάντροπη πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, καθώς αρνήθηκε να καλέσει σε απεργία τους εργαζόμενους, στις 21 και 22 Απριλίου, όπως έχουν προτείνει εδώ και καιρό οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ !

Οι δυνάμεις των ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ , συνεχίζουν τα παιχνίδια καθήλωσης και υποταγής των εργαζομένων στην αντιλαϊκή λαίλαπα της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ, στοχεύοντας στην διάσπαση της όποιας αντίδρασης !!! Λογικά θα προχωρήσουν σε κάποια 24ωρη απεργία αργότερα, προς τα τέλη Απριλίου (δεν γίνεται και αλλιώς...... γιατί θα τους φάνε ζωντανούς), αλλά φυσικά και το ΠΑΜΕ δεν θα τους κάνει την χάρη, και εκτός απο τις 21 και 22 Απριλίου που ήδη έχει καλέσει για 48ωρη απεργία...... θα περιμένει και την ημερομηνία της ΓΣΣΕ για νέα κινητοποιήση !!!

Υ.Γ.
Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, απο την μια τα παιδιά της ΚΟΕ γιαουρτώνετε τον Παναγόπουλο (και λίγα του κάνατε) , και απο την άλλη ως κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ, τον στηρίζετε !!! Αυτο πως να το ονομάσω άραγε ? Ψυχοπάθεια ?? Δεν το βλέπετε πως στον ΣΥΡΙΖΑ πέφτει χοντρό δούλεμα, και η θέση σας είναι στο πλευρό μας ??

2 σχόλια:

  1. Να ήταν το μόνο δούλεμα με το ΣΥΡΙΖΑ πάει στο διάολο. Αλλά και το ΠΑΜΕ ρε συ REDFLY στη τελευταία διαδήλωση με αλυσίδες αντιμετώπισε την ΚΟΕ και τις υπόλοιπες ΓΚΡΟΥΠΕΣ στο Σύνταγμα, με το φόβο μην κολήσει η μία διαδήλωση με την άλλη.
    Κάτι άσχετο ποιά είναι η θέση του ΚΚΕ για την στάση πληρωμών σαν χώρα, μπορεί να μου δώσεις ένα λινκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα είδα το σχόλιο σου Αχινέ...

    Κοίτα, ούτε εγω πολυσυμφωνώ με κάποιες τακτικές του ΠΑΜΕ (εξάλλου δεν μπορούμε να συμφωνούμε και σε όλα) , ούτε βέβαια ξέρω τι γίνετε σε κάθε συγκέντρωση ή πορεία της Αθήνας!

    Αυτό που μπορώ εγώ να σου πω πως στις τελευταίες συγκεντρώσεις στην Πάτρα, το ΠΑΜΕ συγκεντρώνει 2-3 χιλιάδες κόσμο, ενώ στις συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ (!!!!) οι μόνοι που παρίστανται είναι τα 50-70 παιδιά της ΚΟΕ τα οποία μάλιστα προσπαθούν να μποϋκοτάρουν τις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ !!!!

    Το ζητούμενο λοιπόν είναι πως όταν θέλεις πραγματικά να συσπειρωθείς ως Μαρξιστική Αριστερά, τότε συσπειρώνεσαι γύρω απο το πιο ιστορικό και το πιο μεγάλο της κομμάτι !!!
    Δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρεις τίποτα, εαν κάθεσαι απλά να το κατακρίνεις ή να καταδεικνύεις απο μακριά τα λάθη του χωρίς να συμμετέχεις σε αυτό και να προτείνεις κάποιες λύσεις !!!

    Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ , δεν είναι μαρξιστική αριστερά, αλλά ένα σοσιαλδημοκρατικό συνοθύλευμα, άρα το αστείο είναι τι διάολο κάνει εκεί η ΚΟΕ ??

    Εγώ θέλω μια ενιαία Μαρξιστική Αριστερά, με το ΚΚΕ ως κεντρικό σώμα, αλλά όχι έναν Συνασπισμό, όπως τον Συνασπισμό του 89 που έβαλε στις τάξεις του ανθρώπους (οι οποίοι σήμερα βρίσκονται είτε στο ΠΑΣΟΚ, είτε στο ΣΥΡΙΖΑ) ου ως μόνο στόχο είχαν την διάσπαση του ΚΚΕ !!!

    Όσον αναφορά την στάση πληρωμών.....
    Δεν ξέρω την επίσημη άποψη του ΚΚΕ, διότι δεν είμαι μέλος του, αλλά μπορώ να σκεφτώ ποιά είναι η άποψη του ΚΚΕ !!
    ΚΑΤΑΡΧΑΣ,
    Πάυση πληρωμών, δεν θα γίνει ποτέ διότι οι αστικές κυβερνήσεις μας είναι έμμισθοι υπάλληλοι πολυεθνικών... και ποτέ δεν θα έβαζαν σε κίνδυνο τα κέρδη των αφεντάδων τους !!!

    Αλλά έστω και εαν βρισκόταν κάποιος απο αυτούς που θα κύρηττε πάυση πληρωμών εντός καπιταλιστικών σχέσεων παραγωγής, αλλά χωρίς εναλλαγή τάξεων στην εξουσία (λαοκρατία)και εθνικοποίηση ΤΩΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, θα κατάφερνε ΜΟΝΟ προσωρινά να δώσει μια ανάσα στα δημοσιονομικά μας, και παράλληλα θα μας έβαζε στο στόχαστρο πολυεθνικών και τραπεζών ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΗΛΕΓΧΑΝ !!
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ στον Άξονα του κακού, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.