19 Απριλίου 2010

Την Τετάρτη 21 Απριλίου, το ΔΝΤ στην Ελλάδα !!

Τελικά την Τετάρτη 21 Απριλίου (ανήμερα της μαύρης επετείου του πραξικοπήματος των συνταγματαρχών....... τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο), θα καταφθάσει το κλιμάκιο του ΔΝΤ στην Αθήνα λόγω και της ηφαιστειακής τέφρας που έχει κατακλυσει τους αιθέρες της Ευρώπης,  ώστε να συζητηθούν οι τελευταίες "λεπτομέρειες" πριν την υπογραφή "τελικής παράδοσης" της χώρας ή αλλιώς το Memorandum of Understanding, όπως το αποκαλούν εκείνοι  !

Μια απο τις δεδομένες αυτές "λεπτομέρειες", θα είναι απ'οτι διαβάζουμε σήμερα στις αστικές φυλλάδες, Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ (13ου και 14ου) ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ , όσο κι αν αυτό δεν έχει ουδεμία σχέση με το Δημόσιο Χρέος και το Δημοσιονομικό Έλλειμμα !!!

Είναι ξεκάθαρο πλέον και στον πιο αδαή, ότι πρόκειται για προσχεδιασμένη απόβαση του διεθνούς τραπεζικού συστήματος στην χώρα, την οποία είχαν υποχρέωση οι κυβερνώντες να παρουσιάσουν στον Ελληνικό λαό, ως μη αποφευκτέα !!! Όπως είναι επίσης ξεκάθαρο, πως είχαμε απόλυτο δίκιο, όσοι μιλούσαμε τον Οκτώβρη, για προσχεδιασμένη αλλαγή σκήπτρων, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.