16 Απριλίου 2010

Βιολιά στην ορχήστρα των μπάτσων

Απ’ τον υπόνομο που συχνάζουν τα σιχαμερά τρωκτικά αναπαράγονται εμέσματα ενός τύπου που έχει κατηγορηθεί από συντρόφους του σαν χαφιές της ασφάλειας. Ο στόχος τους κάποιοι δημοσιογράφους που δεν θέλησαν να γίνουν φερέφωνα των μπάτσων, και κατάγγειλε το δημοσιοκαφρικό ρουφιανοαληταριό που λειτούργησε σαν ιμάντας μεταβίβασης των μπατσάδικων σκοπιμοτήτων.

Ας ξεκινήσουμε απ΄την αρχή. Στην ιστοσελίδα της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων δημοσιεύτηκε ένα ενυπόγραφο, από δημοσιογράφους της «Ελευθεροτυπίας» κείμενο που ξεκινούσε έτσι:
«Με διαρκώς αυξανόμενη οργή παρακολουθούμε την κάλυψη της υπόθεσης των συλληφθέντων ως μέλη της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας». Η βιομηχανία του φόβου ενεργοποιήθηκε για μια ακόμα φορά. Δημοσιογράφοι παριστάνουν τους ντετέκτιβ, ρεπόρτερ λειτουργούν ως εκπρόσωποι Τύπου της Αστυνομίας ή ως παπαγαλάκια «διαρροών», παρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων μεταμορφώνονται σε δικαστές».
«Ιερή αγανάκτηση», λοιπόν κυρίευσε κάποιους γατί υπήρξαν δημοσιογράφοι που αμφισβήτησαν την αλήθεια των λεγομένων των μπάτσων και ξεσπαθώνουν:
"Μια μεταξύ μας ιστορία για να ξεγελάσουμε τους αφελείς και να παίξουμε το «διατεταγμένο» γνωστό ρόλο μας. Αυτόν των «εγκάθετων» προοδευτικούληδων και αριστερούληδων της «Ελευθεροτυπίας»!!! Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν οι αθεόφοβοι: Όλες οι υπογραφές των ηθικολόγων Φιλισταίων περί «δημοσιογραφικής δεοντολογίας είναι από την «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία: το «άντρο» των «Ιών» και ΣΙΑ…".

Και ποιοι είναι αυτοί που έθεσαν υπό την προστασία τους την μπατσάδικη «αλήθεια»; Οι συντελεστές του περιοδικού «Ρεσάλτο» και το μπλογκ «Τρωκτικό».

Ας δούμε λοιπόν το ποιόν τους.
Ας ξεκινήσουμε απ’ το «Ρεσάλτο» και τον εκδότη του Θύμιο Παπανικολάου.
Δεν έχει περάσει πολύ καιρός που νεολαίοι μπουκάρισαν στα γραφεία αυτής της φυλλάδας τα έκαναν λαμπόγιαλο και αιτιολόγησαν την επίθεση του με κείμενο στο οποίο τόνιζαν: «Στο πλευρό του θεσμισμένου κρατικού ρατσισμού συστρατεύονται διαφόρων ειδών καθάρματα: από τους παρακρατικούς νεοναζί και τους λαϊκιστές φασίστες μέχρι τους έφεδρους και τους καταστηματάρχες των φασιστό-«επιτροπών κατοίκων». Αλλά όχι μόνο αυτοί…σα νέοι δωσίλογοι, διάφοροι τσολιάδες-αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί, μηρυκάζουν μέσα από έντυπα (σαν το Ρεσάλτο) και ιστοσελίδες (σαν το patari.org) το ρατσιστικό λόγο, πηγαίνουν χέρι χέρι με τα σύγχρονα τάγματα ασφαλείας και ξερνάνε το εθνικιστικό και σοβινιστικό δηλητήριο τους».

Ποιο αναλυτικά τώρα στον ρόλο του προβοκάτορα που λέγετε Θύμιος Παπανικολάου και είναι εκδότης του «Ρεσάλτο» Ο τύπος, λοιπόν αυτός συμβάλλοντας στην προσπάθεια του συστήματος να απαξιωθεί με κάθε τρόπο ο ένοπλος αγώνας μας λέει ότι "«Είναι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ που κατασκευάζουν και τους τοπικούς δαίμονες: Οργανώσεις τρομοκρατίας με «αριστερές» υπογραφές: «17Ν», «ΕΛΑ» και σήμερα τον «Επαναστατικό Αγώνα»".
Που το στηρίζει αυτό το εγκεφαλικό του κατασκεύασμα;
Πουθενά απολύτως!

Λες και δεν υπήρξε το προηγούμενο με την σύλληψη των φερόμενων μελών της 17 Νοέμβρη, λες και δεν έγινε το έγκλημα του «Ευαγγελισμού» με θύμα τον Σάββα Ξηρό.
Λες και δεν είδαμε το ελληνικό κράτος που συνέλαβε ανθρώπους και τους διαπόμπευσε, χωρίς κανείς να μπορεί να αρθρώσει διαφορετικό λόγο.
Τους προφυλάκισε σε καθεστώς απόλυτης απομόνωσης στα ειδικά κελιά που κατασκεύασε στον Κορυδαλλό.
Τους δίκασε σε ειδικό δικαστήριο, χωρίς ενόρκους δικαστές. Σε μια δίκη-παρωδία με προαποφασισμένο αποτέλεσμα.

Πάει ο Θ. Παπανικολάου –όχι φυσικά με δική του πρωτοβουλία, μην τρελαθούμε και εντελώς- να σπιλώσει αγωνιστές που θα σαπίσουν για όλη τους την ζωή στα υπόγεια κελιά του Κορυδαλλού. Και παράλληλα χρησιμοποιώντας το «αριστερό» προσωπείο του να συκοφαντήσει ακόμα και νεκρούς άτομα σαν τον Τσουτσουβή τον Κασίμη και τον Πρέκα.
Την ίδια ακριβώς τακτική πάει να ακολουθήσει τώρα με την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα.

Και τι «δημοσιογραφικά κοσμήματα» δεν θα συναντήσεις στην πατσαβούρα του Θ. Παπανικολάου!

Τον Παπα-Μεταληνό να μας ψάλει για την «προσφορά της εκκλησίας στο γένος» με φάτσα στην απέναντι σελίδα τον Ηλία Λέντζο που είναι ταυτόχρονα πρώτη πένα στον «Ελεύθερο Κόσμο» του χρυσαυγίτη Ζαφειρόπουλου.
Παρακάτω μπορεί να τρακάρεις τις «μελέτες» για ζητήματα μετανάστευσης του Γιάννη Κολοβού, στενού συνεργάτη του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Μάκη Βορίδη, ή τα πονήματα του Ιάσων Αναγνώστου που παράλληλα με την αρθρογραφία του στην φυλλάδα της «Χρυσής Αυγής» βγάζει τα περισπούδαστα συμπεράσματα του στο «Ρεσάλτο» ότι «λιγότεροι μετανάστες=λιγότερο έγκλημα».

Ανατριχιάζεις αν διαβάζεις τον οχετό που ρίχνει ο Θ.Π όταν αναφέρετε στους μετανάστες και μάλιστα υποδεικνύει ποια πρέπει να είναι η στάση του εργατικού κινήματος απέναντι τους. Σύμφωνα λοιπόν με τον «αριστερό» Παπανικολάου: «Το σοσιαλιστικό κίνημα πρέπει να τα διαφυλάττει τα κεκτημένα σαν κόρη οφθαλμού και όχι να τα θυσιάζει στο όνομα των "ταξικών αδελφών" που εισβάλλουν σκορπώντας κάθε είδους κεκτημένου και πολτοποιώντας κάθε ιστορική κατάκτηση της αγωνιστικής πολιτικής συνείδησης (όπως συμβαίνει σήμερα με τους μετανάστες)».

Και επειδή σύμφωνα πάντα με το σκεπτικό του «Δεν χρειάζεται κανείς να είναι "φιλόσοφος" για να καταλάβει ότι τα "ανοικτά σύνορα" στους σύγχρονους αλλοδαπούς δούλους, είναι πρώτα από όλα ανοικτά σύνορα σε ό,τι το πιο τυχοδιωκτικό και εγκληματικό στοιχείο», προτείνει "Οι γειτονιές πρέπει από μόνες τους να αυτό-οργανωθούν (το ίδιο και οι εργαζόμενοι στους χώρους δουλειάς τους). Η αυτοάμυνα ενός λαού δεν είναι ρατσισμός. Είναι η ΥΠΕΡΤΑΤΗ αξία της εθνικής του υπόστασης και της δημοκρατίας".
Να φτιάξουμε, δηλαδή μια νέα Κου-Κλους-Κλαν με στόχο τους μετανάστες.

Για το τι νταλγκά βαράει ο Θύμιο Παπανικολάου καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.
Να προσθέσουμε μόνο κάποια αποσπάσματα της τροτσκιστικής-ρατσιστικής φυλλάδας «Σοσιαλιστική Προοπτική», πέρσι τον Μάη που τα υπογράφει ο διευθυντής της Γιάννης Βερούλης:

«Ο σύντροφος Θύμιος Παπανικολάου ζήτησε να με δει και μου είπε: Ότι ο επί πολλά χρόνια συνεργάτης του Δημήτρης Τούμπανης, τώρα τον κατηγορεί δημόσια σαν συνεργάτη της ασφάλειας την εποχή της χούντας. Μου παρέδωσε το τρισέλιδο κατηγορητήριο, και μου ζήτησε την κρίση μου. … Λοιπόν. Κατά τη γνώμη μου, με τα υπάρχοντα στοιχεία του κατηγορητηρίου, η ενοχή του κατηγορουμένου δεν έχει αποδειχθεί. Και δεν είναι υποχρέωση του κατηγορουμένου να αποδείξει την αθωότητά του, αλλά του κατήγορου να αποδείξει τις κατηγορίες του. Κατόπιν αυτών, νομίζω ότι η ιστορία αυτή πρέπει να λήξει».

Τραγέλαφος. Πάει ο Θ.Π στον Γ. Βερούλη και του λέει ότι «ο επί πολλά χρόνια συνεργάτης του Δημήτρης Τούμπανης, τώρα τον κατηγορεί δημόσια σαν συνεργάτη της ασφάλειας την εποχή της χούντας».
Αυτός συνεδριάζει με τον εαυτό του και βγάζει ετυμηγορία «επί του κατηγορητηρίου» γράφοντας «Κατά τη γνώμη μου, με τα υπάρχοντα στοιχεία του κατηγορητηρίου, η ενοχή του κατηγορουμένου δεν έχει αποδειχθεί».

Φυσικά αυτή η «ετυμηγορία» έχει τόση αξία όση η διαπίστωση του Θ.Π τότε που κυκλοφορούσε με εξώφυλλο στην πατσαβούρα του ότι η ρουκέτα του Επαναστατικού Αγώνα που έπληξε την αμερικάνικη πρεσβεία ήταν έργο της CIA.

Πάμε τώρα στο τρωκτικό που παπαγαλίζει τις παπαριές του Παπανικολάου.
Απ’ όλα τα δημοσιεύματα του είναι ξεκάθαρο ότι παίρνει γραμμή κατευθείαν από την ΓΑΔΑ. Μάλιστα όταν ξεκίνησε η επιχείρηση «εξάρθρωσης του Επαναστατικού Αγώνα» διέσυρε άτομα δημοσιεύοντας τα ονόματα τους που μέχρι τώρα δεν τους έχει αποδοθεί καμιά εμπλοκή στην οργάνωση όπως του Κ.Κ και της γυναίκας του. Και γενικά όλα τα δημοσιεύματα του εξυπηρετούσαν και εξυπηρετούν απόλυτα τις σκοπιμότητες των κατασταλτικών μηχανισμών.

Ποιοι κρύβονται πίσω απ’ αυτό το ρουφιανομπλογκ; Ιδέα δεν έχουμε. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι όταν ξέσπασε η κόντρα μεταξύ Τριανταφυλλόπουλου και του πρώην αρχισυντάκτη του Σ. Γκιόλια, ο εκδότης του VETO –άλλο φρούτο κι αυτός- ισχυρίστηκε από την ιστοσελίδα του ότι διαχειριστές του τρωκτικού είναι ο Γκιόλιας και «δεξιά κοπρόσκυλα και θεομπαίχτες παραεκκλησιαστικών οργανώσεων οι οποίοι υπό το σκότος της ανωνυμίας, εξυπηρετούσαν με τη σειρά τους σκοτεινά ως επί το πλείστον επιχειρηματικά συμφέροντα». Τους απέδωσε τον χαρακτηρισμό «σκουπίδια της διαδικτυακής παραδημοσιογραφίας» που είναι «παρελκόμενα συγκεκριμένων εκδοτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων» και «επιδίδονται σε καθημερινές διατεταγμένες επιθέσεις». Σύμφωνα με τα γραφόμενα του Ζούγκλα οι συντελεστές του τρωκτικού είναι «κοινωνικά αποβράσματα, τα οποία επί σειρά ετών προσπαθούν συστηματικά να επιβιώσουν εξαπατώντας τους πολίτες».

Δεν μας ενδιαφέρουν οι κόντρες των δημοσιοκάφρων και ας χαρούν αναμεταξύ τους το «λούσιμο» που κάνουν εκατέρωθεν. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι «Ρεσάλτο» και «τρωκτικό» είναι βιολιά στην ορχήστρα που έχει μαέστο τον αρχιμπάτσο της «αντιτρομοκρατικής»

Δημοσιεύθηκε στο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.