14 Απριλίου 2010

Επικοινωνιακό αντιπερισπασμό επιχειρούν οι μπάτσοι

Επικοινωνιακό αντιπερισπασμό επιχειρούν οι μπάτσοι μετά το διαφαινόμενο φιάσκο της πολυδιαφημιζόμενης εξάρθρωσης του «Επαναστατικού Αγώνα» .
Ειδικά τώρα που οι υποτιθέμενες ασκήσεις σκοποβολής των «τρομοκρατών» στον Υμηττό κατάντησαν ανέκδοτο, ενώ όλο το σκηνικό, με τις δήθεν ηχογραφημένες συνομιλίες πριν από την έκρηξη στα Πατήσια δεν υπάρχoυν καν στην δικογραφία με την οποία παραπέμπονται.

Ετσι ανέλαβε το δημοσιοκαφρικό χαφιεδότσουρμο της ασφάλειας, να πετάξει στην μπάλα στην εξέδρα, και να μας μιλάει τώρα για τέσσερις συλλήψεις ατόμων που ήδη αναζητούνταν από τους μπάτσους σαν μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς». (Θυμάστε, απ’ το σπίτι του Χαλανδρίου, που ονόμασαν «γιάφκα», όσα αποτυπώματα ταυτοποίησαν, έβγαλαν και εντάλματα συλλήψεων. Και κάποιοι απ’ αυτούς που εντοπίστηκαν σε λίγο καιρό αφήνονται ελεύθεροι αφού και μόνο ένα αποτύπωμα δεν μπορούν να τους προσάψουν τίποτα).

Πρέπει να έχουν παγώσει τα χαμόγελα που είχε ο Χρυσοχοϊδης της τελευταίες μέρες και τώρα, όπως εξελίσσεται η υπόθεση με τα δήθεν άτομα του «Επαναστατικού Αγώνα», προσπαθεί απεγνωσμένα να μην χρεωθεί το μεγαλύτερο φιάσκο της ασφάλειας τα τελευταία χρόνια. 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.