16 Δεκεμβρίου 2011

638 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ αποπειρες ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ !!!


Στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες μπήκε το όνομα του ιστορικού ηγέτη της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο.

Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι αιτία για το ρεκόρ θα ήταν οι ατελείωτες ώρες των ομιλιών του, τελικώς το ρεκόρ οφείλεται στις 638 απόπειρες δολοφονίας εις βάρος του από το 1959, οπότε και ανέτρεψε τον δικτάτορα Φουλχένιο Μπατίστα μέχρι σήμερα.
Πρωτότυπο ρεκόρ Γκίνες για τον Φιντέλ Κάστρο«Ο ιστορικός ηγέτης της Κουβανικής Επανάστασης, ο Φιντέλ Κάστρο, είναι ο άνθρωπος που έχει γίνει τις περισσότερες φορές στόχος δολοφονίας, σύμφωνα με το Βιβλίο Γκίνες και τα αρχεία της αμερικανικής CIA, η οποία διέταξε τις περισσότερες από αυτές» αναφέρει η ιστοσελίδα www.cubadebate.cu.
Μέχρι το 2006, οπότε και ο Κάστρο παρέδωσε την εξουσία στον αδελφό του, Ραούλ, έχουν καταγραφεί 638 απόπειρες δολοφονίας εις βάρος του, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είχε διαταχθεί από το CIA, αναφέρει το κείμενο.

Παρά τις πολλές μεθόδους και την εφευρετικότητα των επίδοξων δολοφόνων, οι απόπειρες στέφθηκαν με απόλυτη αποτυχία. Ελεύθεροι σκοπευτές, εκρηκτικά στα παπούτσια του, δηλητήριο στα πούρα του, μέχρι και μια μικρή βόμβα σε μπαλάκι του μπέιζμπολ, όλοι οι τρόποι απέτυχαν παταγωδώς.

Το αρθρο απο εδω

6 σχόλια:

  1. Και μετά αναρωτιούνται ορισμένοι, γιατί η Κούβα δυσκολεύεται σε τέτοιες συνθήκες καπιταλιστικής περικύκλωσης.. και χαίρονται μερικοί ανόητοι, γιατί έτσι λέει φαίνεται πως ο σοσιαλισμός είναι αδιέξοδος!

    Τι να πει πια κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. An enas kommounistis ekane apopeira dolofonias pros ena politiko igeti pos tha onomazotan apo ta astika MME?

    metalminer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό σκεφτόμουν κι εγώ βρε metalminer! Ανέκαθεν (γιατί δεν είναι καινούριο το νέο) τα ΜΜΕ αντιμετώπιζαν το γεγονός με μια χαλαρότητα, με μια γραφικότητα, λες και είναι ό,τι πιο φυσιολογικό!
    "Βρε το μπαγάσα, μας ξέφυγε, είναι για ρεκόρ γκίνες"!

    Αν όμως είχε γίνει το αντίθετο....
    "Οι δολοφόνοι"
    "Τα τέρατα"
    "Οι ολοκληρωτικοί"
    "Οι κρυμμένοι πίσω απ' τον ήλιο"
    Πανικός κι ομίχλη θα είχε γίνει...

    Υγ: Έχεις ακούσει καθόλου για το "μουσείο κομμουνισμού" στην Πολωνία; Καλύτερα να μπεις στον πύργο του δράκουλα ΜΕ το δράκουλα μέσα! Και δεν έχει τίποτε άλλο πέρα από σημαίες, σύμβολα κλπ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδω ρε σεις σε ενα Call of Duty η αποστολή σου ειναι να σκοτωσεις τον καστρο, δηλαδη εναν εν ζωη ηγετη μιας χωρας, τελικα και στο παιχνιδι αποτυγχανεις και σκωτωνεις εναν σωσια, λολ.

    Γιατι να μην πρεπει να σκωτωσεις τον Παγκαλο; Θα πουλουσε αβερτα στην Ελλάδα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γι αυτό, όπως θα είδες προηγούμενα σε post μου Poe, υπάρχουν αντιπροτάσεις στα παιχνίδια: Έξυπνα θα έλεγα και "εργατικά" παιχνίδια, κυριολεκτικά για όλη την ΚΟΒ! (Δεν μου 'ρχεται καλά το "για όλη την οικογένεια", προτιμώ το άλλο)

    Υγ1: Μη κοιτάς, εγώ κι εσύ είμαστε ενήλικοι και παίζουμε και κανένα με "xxx" στην ετικέτα ;)

    Υγ2: Κοίταξε, στον ψυχροπολεμικό ανταγωνισμό ο καπιταλισμός απεδείχθη καλύτερος στην προπαγάνδα. Απόδειξη ότι όλοι θεωρούν...φυσιολογικές(!) τις απόπειρες δολοφονίας του Κάστρο και ΑΚΟΜΗ μεγαλύτερη απόδειξη ότι όλοι πιστεύουν πως ο μηχανισμός προπαγάνδας των Σοβιετικών ήταν...αξεπέραστος!!

    Όμως αν κάποτε ο ανταγωνισμός περάσει από το κρατικό επίπεδο στο κοινωνικό και το ιδεολογικό, τότε θα ήθελα να δω τι ψάρια πιάνει ο ιμπεριαλισμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εκρηκτικά στα παπούτσια του
    δηλητήριο στα πούρα του
    ....................

    σα να βλεπω το επεισοδιο του black adder με τις δηλητηριασεις των δυτικων παπαδων
    : /

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.