Από το Βαθύ Κόκκινο
21 Δεκεμβρίου 2011
14 σχόλια:
ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ
Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.
Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog
ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ρε σωστα τα λεει η λιανα και το κκε ,αυτος ο μαλακας που τα ακουει και παει και ψυφιζει οτι αλλο εκτος κκε τι θελει ακομα για να καταλαβει το τι συμβαινη!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν βγούμε από την Ευρωζώνη τί κάνουμε με την Τουρκία;
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ Τουρκία τι νομίζεις ότι θα μπορεί να κάνει; Ποιου τις πλάτες νομίζεις ότι θα έχει; Αυτούς με τους οποίους τώρα μαλώνει για το αέριο στα οικόπεδα της Κύπρού; Ή αυτούς με τους οποίους έχει παγώσει τις σχέσεις για το 2012 λόγω Κύπρου ξανά; Ή μηπως τους Κούρδους; Ή τους Αρμενίους; Ή μήπως τους Ρώσους , αυτούς τους αιώνιους "φίλους τους" ;
ΑπάντησηΔιαγραφήΓια βάλτα κάτω.
Δηλαδή λες οτι δεν πρόκειται να επιτεθεί;
ΑπάντησηΔιαγραφήΠυθία δεν είμαι. Αλλά βλέψεις στην περιοχή δεν έχει μόνο αυτή.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔηλαδή ρε ανώνυμε ούτε λίγο ούτε πολύ μας λες ότι δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε μια καλύτερη ζωή, γιατί μας απειλεί η Τουρκία. Οπότε να καθόμαστε να μας πηδάει η ΕΕ, οι ΗΠΑ, τ'αφεντικά κλπ. γιατί αλλιώς θα μας επιτεθεί η Τουρκία.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό δεν μας λες;
Πάντως αν και οι πρόγονοί μας είχαν την λογική την δική σου, έτσι κι αλλιώς θα ήμασταν ακόμη κομμάτι της οθωμανικής αυτοκρατορίας.
Οπότε τι ακριβώς σ' ενοχλεί;
ΦΙΛΕ YURI ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ
ΑπάντησηΔιαγραφήΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ Η ΕΛΛΑΔΑ Α ΓΙΝΕΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ 1996.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΙΑ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΕ.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΣΕ ΚΑΤΙ Η ΛΥΚΟΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Η ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
Η ΦΡΟΝΤΕΞ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΥΤΕ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ Η ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΑΜΥΝΑ ΑΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΞΕΝΗΣ ΕΠΙΒΟΥΛΗΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΜΑΓΑΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΑΜ.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
Παιδιά,ηρεμίστε.Εγώ είμαι υπέρ της εξόδου από το ευρώ,αλλά νομίζω οτι δεν θα εμπόδιζε τίποτα στην Τουρκία να κάνει πόλεμο.(ο πρώτος ανώνυμος είμαι)
ΑπάντησηΔιαγραφήΑλλά και τώρα πο είμαστε στην ευρωζώνη στα αρχίδια τους μας γράφουν οι μεγάλες δυνάμεις.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν καταλαβαίνω όμως τον προβληματισμό σου ανώνυμε. Ναι, υπάρχουν πολλά πιθανά σενάρια, ο φόβος της Τουρκίας είναι το πιο "παραδοσιακό" από αυτά, πολλά μπορεί να συμβούν στην μία ή την άλλη περίπτωση.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓιατί μην ξεχνάς ότι η έξοδος από το ευρώ από μόνη της δεν σημαίνει τίποτε: Μια χαρά μπορεί να βγούμε και με το σημερινό καθεστώς. Εκεί που αλλάζουν τα "κόζα" είναι αν η Ελλάδα επιχειρήσει να σπάσει την ιμπεριαλιστική αλυσίδα, επιχειρήσει ένα άλλο δρόμο από αυτό που τα κάθε λογής αφεντικά του Ελληνικού λαού της βάζουν ως προοπτική.
Αν πάρουμε λοιπόν αυτή την περίπτωση:
Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι συμφέρει την Τουρκία ν' ανοίξει ένα πολεμικό μέτωπο με την Ελλάδα, ν' αποκτήσει ένα σημείο τριβής κι από την άλλη πλευρά των συνόρων της; Πως είσαι σίγουρος ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί ένας άλλος πολιορκητικός κριός, ΑΝ φυσικά αποφασίσουν να επιλύσουν στρατιωτικά το θέμα.
Αυτά εγώ τα βρίσκω περισσότερο τρομοκρατικά παρά ουσιαστικά. Οι τύποι μας ανοίγουν το δρόμο της πείνας και του πολέμου και ταυτόχρονα μας απειλούν με...πείνα και πόλεμο αν αντιδράσουμε!
Ε...ΕΛΕΟΣ!!!!
Κατ΄αρχάς η υποθετική έξοδος από την ΕΕ θα συνοδευτεί από σοβαρές κοινωνικές αλλαγές που θα υποστηριχθούν από τον αποφασισμένο λαό.Σε αυτόν θα στηριχτούμε για να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε Τουρκία, που στην περίπτωση αυτή θα το σκεφτεί πολύ πριν ρισκάρει έναν ανώφελο για αυτήν πόλεμο για να εξυπηρετήσει συμφέροντα άλλων.Ας χαλαρώσουμε λίγο πριν τρομοκρατηθούμε από τους αιώνιους κακούς γείτονες. Εξάλλου όλα εμπεριέχουν ρίσκο (και το να βγεις από το σπίτι σου που λέει ο λόγος...) αλλά τίποτε τόσους όσους το να αφεθείς στις ορέξεις των καπιταλιστών. Φαίδρα
ΑπάντησηΔιαγραφήεπι του πρακτεου, αν οι τουρκοι πιστευαν οτι "μας εχουν" ειχαν παμπολες ευκαιρειες να απαιτησουν απο το κοινο καθοδηγητη να αλλαξουν οι συσχετισμοι. για πολλους και διαφορους λογους δεν μας εχουν στρατιωτικα και αν δεν ημασταν τοσο εξαρτημενοι στο ΝΑΤΟ θα ηταν ακομα καλυτερα (και καθαρα στρατιωτικα).
ΑπάντησηΔιαγραφήο μεγαλυτερος κινδυνος για την αμυνα της χωρας ειναι η ερημωση της επαρχιας.
ειναι κατανοητο φανταζομαι, οτι ενα σοσσιαλιστικο κρατος δεν θα στηριζεται σε υδροκεφαλα αστικα κεντρα, αλλα το οτι η "αποκεντρωση" ειναι και ορος επιβιωσης τοσο εσωτερικα, οσο και εξωτερικα.
για αυτο οσοι εχουν καταγωγη απο επαρχια να αρχισουν να σκεφτονται τι θα κανουν :) :) :)