10 Δεκεμβρίου 2011

Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ.

Σήμερα, Σάββατο


-Σε πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Ναύπακτο θα μιλήσει ο Νίκος Μωραΐτης, βουλευτής του ΚΚΕ, στις 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Ναύπακτος».


-Η ΚΟΒ Τροπαίων καλεί σε συγκέντρωση - συζήτηση, στις 8 το βράδυ, στο χωριό Καλλιάνι Γορτυνίας. Θα μιλήσει οΑριστείδης Δαμαλάς, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.


Αύριο Κυριακή


-Στις 11 π.μ. στο Δημαρχείο Παπάγου - Χολαργού (αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη») θα γίνει εκδήλωση με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-Στις 11 π.μ. σε συγκέντρωση στο Ελληνικό για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


-Eκδήλωση με θέμα «Οχτωβριανή Επανάσταση, διδάγματα για το σήμερα και το αύριο του λαϊκού κινήματος» διοργανώνει η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, στις 11.30 π.μ. στο «Φρούριο». Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει αφηγηματικό δρώμενο «Από το Φλεβάρη στον Οκτώβρη» και μουσικό αφιέρωμα από τους καλλιτέχνες: Σ. Μπαλλά, Π. Μαγγλάρα και Γ. Πέτρου. Θα προβληθεί, επίσης, αφιέρωμα με θέμα «Από την κομμούνα του Παρισιού στον Οχτώβρη του 1917». 


Την Τρίτη 13/12 

-Στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ηρακλείου «Ηλέκτρα Αποστόλου», θα γίνει συγκέντρωση με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Μαρία Λαμπρινού, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. 

-Στις 12.30 μ.μ. συγκέντρωση στη Φυσικομαθηματική Σχολή με θέμα «20 χρόνια από την αντεπανάσταση». Θα μιλήσει η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Στις 10 π.μ. περιοδεία στη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, με επικεφαλής την Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

 
Την Τετάρτη 14/12 

Εκδήλωση με θέμα «Οικονομική καπιταλιστική κρίση και οι επιπτώσεις στις γυναίκες. Η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ» διοργανώνει η ΝΕ Ξάνθης του ΚΚΕ, την Τετάρτη 14 Δεκέμβρη στις 6.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «ΞΑΝΘΙΠΠΕΙΟ». Θα μιλήσει η Γωγώ Φακιρίδου, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.

 
Την Πέμπτη 15/12 

Στη 1 μ.μ. στο ΤΕΙ Πειραιά συγκέντρωση με θέμα «20 χρόνια από την αντεπανάσταση». Θα μιλήσει ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. 


Την Παρασκευή 16/12 

Στις 7 μ.μ., στα Βριλήσσια, στην αίθουσα πάρκου ΤΥΠΕΤ, θα γίνει συγκέντρωση με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ. 


Βιβλιοπαρουσίαση στο Λονδίνο
Η Οργάνωση Βρετανίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής» «Κ. Μαρξ - Φρ. Ενγκελς κείμενα για την οικονομική κρίση», σήμερα Σάββατο, στις 14.30 στο Λονδίνο (Camden Road, NW1 9ΕΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.