30 Απριλίου 2012

Μπουτάρης: "Το ΚΚΕ μου φέρνει ναυτία", Ζαριανόπουλος:"λες βλακείες"


Τι θα ήταν το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, χωρίς Μπουτάρη (ΠΑΣΟΚ) και Ζαριανόπουλο (ΚΚΕ); Ντοματοσαλάτα χωρίς ντομάτα!
Ως «ανήθικη» και «παράνομη» χαρακτήρισε σήμερα μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Γιάννης Μπουτάρης την απόφαση....
του ΚΚΕ να πραγματοποιήσει απόψε συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους, παρά την απαγόρευση από την πλευρά της δημοτικής αρχής. «Το ΚΚΕ κάνει μαγκιές, αγνοώντας την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκτός από παράνομο είναι και ανήθικο», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ενώ νωρίτερα ο υποψήφιος με το Επικρατείας του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος είχε πει ότι αυτή η απόφαση δεν έχει καμιά αξία για το λαό του ΚΚΕ. Εκνευρισμένος του απάντησε ο κ. Μπουτάρης με τη φράση: «Δεν σέβεστε την απόφαση του ΔΣ. Αν δεν σας αρέσει το σύστημα, τραβήξτε στα βουνά», τονίζοντας ότι η πόλη δεν είναι ιδιοκτησία κανενός.
Σύμφωνα με το seleo.gr υπήρξε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Μπουτάρη και υποψηφίου του ΚΚΕ όταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε ότι το ΚΚΕ του φέρνει «ναυτία», με αυτή του την απόφαση να πραγματοποιήσει τη συγκέντρωση στην Αριστοτέλους. "Αυτά που λέει ο κ.Μπουτάρης είναι βλακείες. Το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να βάλει τέρμα σε αυτή την επικοινωνιακή πολιτική. Η πόλη δεν σας ανήκει" απάντησε ο δημοτικός σύμβουλος του ΚΚΕ και υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας Σ.Ζαριανόπουλος. "Αυτό που κάνουν τα κόμματα να αγνοούν αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου είναι ανήθικο" ανταπάντησε ο δήμαρχος που τόνισε ότι "δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παρά μόνο μια μήνυση γιατί κλέβουνε ρεύμα και γι' αυτό θα γυρίσουμε το κεφάλι από την άλλη"


Υ.Γ yiokyiok: εγω θα του ελεγα του Μπουταρη να το συνηθισει (να νοιωθει ναυτια) .Ακομα ειμαστε στην αρχη του ταξιδιου της ανυπακοης και απειθαρχιας.


10 σχόλια:

  1. Αλκοόλας είναι ναυτίες θα έχει...
    εγώ πάντως ενώ αντιπαθώ το αλκοόλ όταν τον ακούω ή τον βλέπω ξερνάω...
    Μπουτάρη αν χαλάστηκες τόσο πολύ ξυδάκι άλλωστε έχεις άφθονο, κρασοπαραγωγός είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. RED1917. ΝΑΥΤΙΑ ΜΑΛΩΝ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗς ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άπαπα με ναυτία πώς θα ταξιδέψει μέχρι τον αγύριστο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρε Μπουταρης να γουσταρης...φατε τον στη μαπα χαιβανακια οπορτουνες που τρεχατε να τον βγαλετε δημαρχο γιατι σας αρεσε που εκανε κιμα τα μουτρα του Ανθυμου ταχα μου ταχα μου,και επειδη θα σας αφηνε να μπαφαρετε ελευθερα χαχαμηδες α χαχαμηδες (που ελεγε και η γιαγια μου).Ομως αυτον τον πρρρροοοοδευτικοοο τυπακο τον ενοχλει μονο το Κ.Κ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ έβγαλαν δήμαρχο τον Καμίνη, θα κωλώσουν στον γραφικό Μπουτάρη;
      Αυτός ο δοξασμένος χώρος της ανανέωσης πάει από την μια επιτυχία στην άλλη.

      Άντε με το καλό και με Καμένο.
      Δυό γράμματα είναι άλλωσε η διαφορά.

      Διαγραφή
  5. ΚΙ ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΟ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειναι περιεργο που την ιδια παρενεση εκανε και ο Σπηλιωτοπουλος στο Παφιλη σε προχθεσινη εκπομπη, δηλαδη να παρει το ΚΚΕ τα βουνα αν δεν του αρεσει η αστικη νομιμοτητα...μηπως κατι παιζεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδιά, τί να σας πω; Παρ' ότι έχω ήδη καβαντζάρει τα 50, το βουνό δεν με χαλάει! Έναν γκρα, πάει στο διάολο, θα τον βρω. Στο κάτω-κάτω, έχω το κονσερβοκούτι μου. Τζάμπα σκουριάζει τόσα χρόνια στο πίσω μπαλκόνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάστορας ο Γουστάρης. Ξύθηκε στην γκλίτσα του Άνθιμου και μάζεψε τους ελευθεριακούς της Αγοράς. Τώρα ξύνεται στη μαγκούρα του ΚΚΕ, μήπως και φέρει μια ώρα αρχύτερα στο προσκήνιο το παρακράτος να φυλάει τον κουβά με το γάλα της εταιριοκρατίας.

    Β1-3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.