27 Απριλίου 2012

Επίθεση χρυσαυγιτών εναντίον υποψηφίων του ΚΚΕ(μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ


 
Δολοφονική επίθεση από τη παρακρατική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή στις 2 το μεσημέρι στο χωριό Σκοτούσσα των Σερρών, εναντίον υποψηφίων της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ (μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ.

Το περιστατικό έγινε γνωστό μετά από την παρακάτω ανακοίνωση των κομμάτων:

«Καταγγέλλουμε την δολοφονική επίθεση συμμορίας χρυσαυγητών ενάντια σε κλιμάκιο συντρόφων της εκλογικής Συνεργασίας KKE(μ-λ) και M-Λ KKE στις Σέρρες.

Συγκεκριμένα ενώ η σ. Σαμαρά Δήμητρα και οι σ. Πούλιος Σοφοκλής υποψήφιοι της Συνεργασίας στο νομό Σερρών, και ο Nίκος Δημητριάδης διακινούσαν προεκλογικό υλικό στο χωριό Σκοτούσσα, χθες Παρασκευή 27 Aπρίλη, στις 2.00 μ.μ. δέχτηκαν δολοφονική επίθεση με σιδηρολοστό από μια συμμορία χρυσαυγητών που ορυόμενοι με ναζιστικά συνθήματα έριξαν κάτω τη Δήμητρα Σαμαρά και τη χτυπούσαν με σιδηρολοστό. Aν δεν προσέτρεχαν σε βοήθεια των συντρόφων μας, εργάτες από διπλανό εργοστάσιο για να αποκρούσουν τη φασιστική επίθεση, δεν γνωρίζουμε ποια θα ήταν η τύχη των συντρόφων. H Δήμητρα Σαμαρά μεταφέρθηκε σε Nοσοκομείο των Σερρών».

8 σχόλια:

  1. Αυτα κατα τη γνωμη μου γινονται βασει καλομελετημενου σχεδιου
    προσπαθουν να εμπλεξουν και να παρασυρουν τις δυναμεις της αριστερας σε εναν κλεφτοπολεμο με την χρυση αυγη για να αποσπασουν δυναμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poe υπάρχει σίγουρα μία προσπάθεια να ενισχυθεί η προπαγάνδα περί άκρων που συγκρούονται, αλλά οποια και αν είναι η στόχευση πρέπει κατά τη γνώμη μου να υπάρχει και ένα είδος δυναμικής απάντησης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά τα φασιστάκια έχουν ξεσαλώσει,βλέπουν την απηχηση που έχει η ουγκα ουγκα ρητορία τους και βγάινουν απο τις τρύπες τους...
    Τωρα το συστημα τους ενθαρύνει αφου βλέπει οτι καταρρέει...
    Το σύστημα τους χρησιμοποιεί μια χαρά,το θέμα ειναι οτι με την αβάντα του κράτους το παρακράτος ξεσαλώνει εναντίον της αριστεράς(απειλει,αλλα και βιαιοπραγει)
    Νομίζω οτι θα πρέπει να τους κόψουμε το βήχα και να σταματήσουμε να ασχολούμαστε τι θα πεί ο μικροαστός και αν θα μας εντάξει στα άκρα η στην μέση..
    Αλλωστε ο μικροαστός ειναι πιο έυκολο να εκφασισθει παρά να ριζοσπαστικοποιηθεί(όπως και σε πολλές περιπτώσεις γίνεται)...
    Θα πρέπει να το δούμε σοβαρά το θέμα,έχει πάρει διαστάσεις....

    Γιοζεφ Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H πρωτοπορεία της εργατικής τάξης είναι σαν την γυναίκα του Καίσαρα: πρέπει να φαίνεται και σαν τέτοια. Και έτσι οι κομμουνιστές πρέπει να βγάλουν ένα προσωπο προς τα έξω λίγο πιο τσαγανωμένο. Ότι δεν σηκώνουν και πολλά πολλά. Οχι να επιτήθεσαι με όρους συμμορίας, αλλά να έχεις άμυνες καλά οργανωμένες, ατσάλινες. Και έτσι και να δείξεις προς το λαό οτι δε παίζεις, και να μην χάσεις το ηθικό πλεονέκτημα οτι οι άλλοι είναι συμμορίτες, όχι εσύ.

    metalminer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξερει κανεις αν ειναι καλα η γυναικα? Δεν μπορω να βρω κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά είναι η συντρόφισσα, ευτυχώς και χάρη στους εργάτες του εργοστασίου που αναφέρει η ανακοίνωση αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
    Να 'στε καλά και εσείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αρχιζουμε ολοι πολεμικες τεχνες,γυμναζομαστε,οργανωνομαστε καλα,ενισχυουμε την περιφρουρηση και αντιμετωπιζουμε αυτα τα θρασυμια τα φασιστοειδη.οχι αλλοι διαλογοι,πολιτικα επιχειρηματα και καλοι τροποι με δαυτους.Ενα μονο πραγμα καταλαβαινουν.ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ.ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ.Μεσα τους εχουν μονο μισος για τους συνανθρωπους τους που δεν εχουν τις ιδιες αποψεις με αυτους.Ευχομαι Περαστικα στους ανθρωπους που χτυπηθηκαν και συντομα και παλι μεσα στους αγωνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.