28 Δεκεμβρίου 2011

Εμπρηστικοί ενδοϊμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί


Από τον Ριζοσπάστη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΛΜΑΖ ΓΙΑ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Να ανασκευάσει τα όσα είπε σε συνέντευξή του επιχειρεί ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας
ΑΓΚΥΡΑ.--
Τεράστια ερωτηματικά για το εύρος της δράσης που αναπτύσσουν οι μυστικές υπηρεσίες, στο πλαίσιο των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, προκαλούν οι δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ, στην εφημερίδα «Μπιργκιούν», σχετικά με ανάμειξη Τούρκων πρακτόρων σε καταστροφικές πυρκαγιές που ξέσπασαν στην Ελλάδα στο διάστημα 1995 - 1997, επί πρωθυπουργίας Τανσού Τσιλέρ.
Στις επίμαχες δηλώσεις, ο Μ. Γιλμάζ αναφέρεται σε μυστικά κονδύλια που διατέθηκαν τη συγκεκριμένη περίοδο με στόχο να προκληθεί αποσταθεροποίηση με πραξικόπημα κατά του Προέδρου Αλίγιεφ του Αζερμπαϊτζάν και πυρκαγιές στα ελληνικά δάση ως «αντίποινα», χωρίς να διευκρινίζει περισσότερα. Κατηγορεί ακόμα την Τανσού Τσιλέρ ότι ήταν η μοναδική πρωθυπουργός που δεν έδωσε στο διάδοχό της «πληροφορίες για τη διάθεση των μυστικών κονδυλίων».
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι συγκεκριμένες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα. Ωστόσο, προκαλούν σειρά ερωτηματικών για τη σκοπιμότητα των αποκαλύψεων Γιλμάζ και το πλαίσιο των πολιτικών επιδιώξεων στο οποίο εντάσσονται. Χτες, σε γραπτή του δήλωση, ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας προσπάθησε να ανασκευάσει, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «παρερμηνεία» των δηλώσεών του και ότι κατά την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον δημοσιογράφο της «Μπιργκιούν», ο ίδιος μίλησε για πυρκαγιές που είχαν εκδηλωθεί στα τουρκικά παράλια και είχαν σχέση με ελληνικές μυστικές υπηρεσίες.
Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, ο Μ. Γιλμάζ ισχυρίστηκε ότι «οι Ελληνες φίλοι μας βιάστηκαν λίγο να αντιδράσουν. Εγώ εννοούσα τις πυρκαγιές στην Τουρκία. Υπήρχαν ισχυρισμοί σύμφωνα με τους οποίους εμπρησμοί σε δάση που είχαν γίνει κατά τη δεκαετία του '90, είχαν σχέση με την ελληνική μυστική υπηρεσία. Στη συνέντευξη είπα ότι όσο δεν αποδεικνύονται οι ισχυρισμοί αυτοί θα ήταν λάθος να δημοσιευτούν, λόγω των σχέσεών μας με την Ελλάδα. Το θέμα έχει διαστρεβλωθεί και θυσιάστηκε στην πρόθεση να προκληθεί αίσθηση».
Από την πλευρά της κυβέρνησης Ερντογάν, διαφαίνεται η πρόθεση να συντηρηθεί η ένταση με την Ελλάδα, καθώς ο Τούρκος υπουργός Δασών, Βεϊσέλ Ερογλου, δήλωσε ότι δε γνωρίζει τίποτα σχετικά με τους νέους ισχυρισμούς του πρώην πρωθυπουργού περί ελληνικής ανάμειξης σε εμπρησμούς στην Τουρκία, προσθέτοντας ότι δεν ξέρει ποιος ήταν«ο σκοπός του Γιλμάζ».
Κάνουν τους ανήξερους...
Οι αποκαλύψεις Γιλμάζ πυροδότησαν αντιδράσεις στην Ελλάδα, με τα αστικά κόμματα να προσποιούνται ότι έπεσαν από τα σύννεφα, ενώ γνωρίζουν από πρώτο χέρι τους επικίνδυνους για το λαό ανταγωνισμούς και τα οικονομικά συμφέροντα που μαίνονται κάτω από τα χαμόγελα και τις χειραψίες της «ελληνοτουρκικής προσέγγισης». Παρέμβαση στο θέμα έκανε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ι. Τέντες, ο οποίος παρήγγειλε στις κατά τόπους Εισαγγελίες της χώρας επειγόντως να ανασύρουν όλες τις υποθέσεις εμπρησμών κατά τη διετία 1995 - 1997 που είχαν τεθεί στο αρχείο.
Για «βαριές σκιές» στις ελληνοτουρκικές σχέσεις μίλησε ο τομεάρχης εξωτερικής πολιτικής της ΝΔ, Π. Παναγιωτόπουλος, καλώντας την κυβέρνηση της Τουρκίας να διαβεβαιώσει ότι«τέτοιου είδους "βρώμικες επιχειρήσεις" έχουν πάψει να σχεδιάζονται και να εκτελούνται».Ο ΛΑ.Ο.Σ. από την πλευρά του διεκδίκησε το πρώτο στασίδι στον εθνικιστικό παροξυσμό, για εσωτερική κατανάλωση, αφού ο βουλευτής του Ι. Κοραντής υπήρξε διοικητής της ΕΥΠ την περίοδο που αφορούν οι αποκαλύψεις Γιλμάζ.
Με σχετικές Ερωτήσεις που κατέθεσαν στελέχη του σε Βουλή και Ευρωβουλή, καλούν τους Ελληνες υπουργούς να αξιοποιήσουν την εξέλιξη αυτή σε όλους τους αρμόδιους διεθνείς οργανισμούς, ως και διμερώς προς τρίτες χώρες, προβάλλοντας την επικινδυνότητα της Αγκυρας για τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια. Μάλιστα, ο Ι. Κοραντής, μιλώντας στο ρ/σ «Βήμα», ανέφερε ότι υπήρχαν πληροφορίες εκείνη την περίοδο «ως ενδείξεις, αλλά όχι ως αποδείξεις», ωστόσο οι «πηγές ήταν σοβαρές αλλά δεν ήταν αρκετά τα στοιχεία για να τεκμηριώσουν μια απόδειξη».
Συμπλήρωσε ότι είχε «σχηματιστεί ένα corpus πληροφοριών που είχε διαβιβαστεί τότε στην κυβέρνηση», αλλά «από όσα έχω πληροφορηθεί οι τότε κυβερνήσεις δεν μπόρεσαν ή δεν θέλησαν να αξιοποιήσουν πολιτικά έναντι της Τουρκίας αυτές τις πληροφορίες». Ο ΣΥΝ με σχόλιό του αναφέρει ότι δημιουργείται «μείζον πολιτικό θέμα στις σχέσεις των δύο χωρών»,ενώ η ΔΗΜΑΡ έκανε λόγο για «αρνητικό πολιτικό περιβάλλον στις ελληνοτουρκικές σχέσεις». Τέλος, η πρόεδρος της ΔΗΣΥ, Ντ. Μπακογιάννη, κάλεσε την κυβέρνηση «να καταγγείλει μέσω του υπουργού Εξωτερικών το γεγονός στην ΕΕ και σε όλα τα διεθνή φόρα, να διεκδικήσει από την Τουρκία αποζημιώσεις».

16 σχόλια:

  1. Ενδοϊμπεριαλιστικοί; Δηλαδή ανταγωνισμοί του Ελληνικού με τον Τουρκικό ιμπεριαλισμό;

    Μάϊστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ.

    Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

    ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ (ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΛΟΜΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ.

    ΟΡΙΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙΓΑΝΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΟ 1995.

    ΤΟ 2007 ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΑΙΓΑΝΕ; ΠΑΛΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;

    ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΑΣΣΥΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ;

    Η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΜΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ , ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΝΘΥΜΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΜΑΓΚΙΚΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ),

    H ΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΙΛΜΑΖ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ.

    ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ!!

    ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ!!!

    ΜΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ!!!

    ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ. ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΝ ΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ Η ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

    ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ, ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ , ΣΥΝΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

    ΥΠΑΚΟΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

    ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ.

    ΟΧΙ ΣΕ ΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΒΑΡΟ ΣΤΗΝ ΜΙΑ Η ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ Η ΚΑΣΕΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΣ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    H ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΛΕΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΡΑ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

    Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

    ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΤΗΣ.

    ΕΤΣΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ, ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, Η ΜΙΤ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΓΚΕΝΕΓΚΟΝ,

    ΥΠΡΧΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

    ΤΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ.

    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ

    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

    ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ.

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΘΕΙ ΣΤΟ ΚΚΕ, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΟΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To ένα ΄χερι νίβει το άλλο και τα δυο το σύστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Yuri εγω το καταλαβαινω ως "ανταγωνισμοι μεταξυ των αστων, των αστικων ταξεων καθε χωρας που εχει συμφεροντα στην περιοχη".

    Θερσιτη εισαι ποταμι!

    Καλησπερα και στην Ταξικη Αντεπιθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τη παλευετε?
    τι ενδοιμπεριαλιστικοι ανταγωνισμοι και πιπες?
    τη δικια μας πατριδα χτυπανε,,τις δικες μας περιουσιες καινε και τα δικα μας δαση.
    δεν μας τα λεει καλα ο ριζος....
    τα προβληματα της ελλαδας μας δεν ειναι μονο το δντ και ο κατωτατος μισθος. ειναι και τα εθνικα!!!!
    ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΡΘΡΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ??
    ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΚΑΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΧΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ?
    ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με το να γραφεις ποτε με κεφαλαια, ποτε με μικρα και με διαφορετικα ονοματα, να ξερεις οτι δεν μπερδευεις κανεναν
    : ]]

    Κανονικα τα σχολια θα επρεπε να παν για σβησιμο. το πρωτο γιατι βριζεις και βρισιες δεν ανεχομαστε. Οχι γιατι μας προσβαλουν, αλλα γιατι τις θεωρουμε κακογουστες.

    Το δευτερο γιατι "επιτιθεσαι" στον ανωνυμο παραπανω.

    Τα αφηνω για να πω δυο πραγματα επι τη ευκαιρια, αλλα να ξερεις ειναι η τελευταια φορα.
    Μπορεις να πεις την αποψη σου:
    α) χωρις να βριζεις γενικα
    β) χωρις να επιτιθεσαι προσωπικα σε αλλους σχολιαστες

    Ειναι δυο πολυ απλοι κανονες που δεν περιοριζουν την εκφραση σου.
    Τα σχολια που δεν τηρουν τα α και β απομακρυνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάλλον φίλε μου "ΔΗΜΗΤΡΗ"-Ανώνυμε 8.46, θεωρείς πως βρίσκεσαι σε μπλογκ του τύπου "Τρελό Κουνέλι", ή σε μπλογκ του τύπου Αντι Νέα Τάξη Πραγμάτων !

    Αν δεν ξέρεις ή βαριέσαι να απαντάς ολοκληρωμένα, τότε καλύτερα να το αφήνεις σε άλλους που μπορούν και θέλουν. Οι κραυγές και οι πιθηκισμοί, δεν είναι ευπρόσδεκτοι. Απόψεις με μια σχετική τεκμηρίωση, με κάποια σκέψη να τις στηρίζουν ... είναι ευπρόσδεκτες.

    Και σταματήστε με αυτό το "ΞΥΠΝΑΤΕ". Καταντά κουραστικό, οι παραπλανημένοι και εξαπατημένοι, να καλούν σε παν-εθνική έγερση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 8 ΚΙΑ 46 ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ.

    Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΞΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΤΑΞΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΚΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

    ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟ ΚΚΕ. ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ.

    ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΕΚΟΥΣΙΑ - ΛΑΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΑΡΑΓΩΣΗΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ.

    ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΧΕΑΤΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΣΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.

    ΟΣΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΕΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΣΤΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΣΑΤΗΚΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΠΠ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΜΙΑ.

    ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΞΕΝΟ Η ΝΤΟΠΙΟ.

    ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

    ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΕΙ;

    Η ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ.

    ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΛΙΒΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΚΡΑΤΗ.

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ.

    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΤΙΚΟ ΧΥΛΟ ΘΑ ΕΝΙΩΣΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΛΠΟΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΝΤΝΕΥ;

    ΝΑ ΥΠΟΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΒΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΜΕΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

    ΣΕ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ.

    Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠ[ΑΡΚΤΗ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΑ "ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ"

    ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΙΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΕ - ΝΑΤΟ ΣΑΣ ΛΟΥΖΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΙΛΙΑ.

    ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΙΓΕΤΕ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΣΑΣ Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΟΑΤΝ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΔΑΦΗ ΤΩΝ ΕΛ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ Η ΑΣΤΕΡΟΕΣΑ ΚΙΑ Η ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΗ ΜΠΛΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΕ;

    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΟΠΩΣ ΓΛΥΦΕΤΕ ΚΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΣΟ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ.

    ΤΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ. ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.

    ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΛΕΝΤΕΡΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;

    ΜΕ ΣΤΕΙΛΕ Η ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΣΧΕΔΙΟ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ.

    ΧΑΧΑ

    ΞΑΝΑΔΙΑΒΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑ ΚΙ ΙΣΩΣ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ.

    ΧΑΧΑ

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θερσιτη βλεπω εχεις ορεξη!
    Αν ειναι πες μου να βαλω ποπ κορν να ψηνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΑΧΑ

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΝΝΥ.

    ΒΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

    ΧΑΧΑ

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανωνυμος 8.46
    ΕΛΕΟΣ!! ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ.
    ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ, ΟΛΟΙ.
    Η ΛΕΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΟΥΤΕ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙ
    ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΛΛΕΤΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΑΜΠΟΥ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΑΖΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΟΜΜΑ.

    ΝΕΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΟ ΛΑΟΣ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΣΟΥ ΚΑΨΑΝΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΨΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥ!!!

    ΧΑΧΑ

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΩΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ , ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ Σ' ΑΥΤΗΝ.

    ΤΕΤΟΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 8.46 ΦΙΛΕ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΗ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.30 ΣΤΟ REAL ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΠΕΥΘΗΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ 8.46 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ Ο 12.14

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.