26 Απριλίου 2015

Μαζική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας

Από τις 5 έως και τις 17 Μάη οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου


Ιδιαίτερα μαζική ήταν η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, που έγινε την Κυριακή το πρωί στα γραφεία του. Εκατοντάδες εργαζόμενοι και άνεργοι εμποροϋπάλληλοι παρακολούθησαν τον απολογισμό δράσης, συζήτησαν για τα καθήκοντα του σωματείου το επόμενο διάστημα, πολλοί μετέφεραν με τις τοποθετήσεις τους πείρα από την κατάσταση στους χώρους δουλειάς, τα προβλήματα και τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες, τη δράση της Επιτροπής Ανέργων και των Επιτροπών Αγώνα του σωματείου. (Διαβάστε παρακάτω στο συνημμένο αρχείο ολόκληρη την εισήγηση του ΔΣ στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση).

Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου να γίνουν από τις 5 έως και τις 17 Μάη στα γραφεία του (Αγίας Φιλοθέης 5Β) ενώ εξέλεξε και εφορευτική επιτροπή που θα τις διεξάγει.

Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ) Εμποροϋπαλλήλων καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στις αρχαιρεσίες και να στηρίξουν τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ. Στη Διακήρυξή της, ανάμεσα σε άλλα, σημειώνει: «Ενισχύοντας τη ΔΑΣΕ, ενισχύετε την πάλη για την οργάνωση των εργαζομένων με Επιτροπές Αγώνα και σωματειακές επιτροπές μέσα στους χώρους εργασίας, για την οργάνωση και των ανέργων του κλάδου μας σε κοινή δράση με τις λαϊκές επιτροπές στις γειτονιές, ενάντια στην επίθεση της εργοδοσίας, στις μειώσεις μισθών, την απληρωσιά, ενισχύουμε το ΠΑΜΕ, το αποκούμπι όλων των εργαζομένων».
Πηγή: 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά