12 Ιουνίου 2013

 Παραμένουν συγκεντρωμένοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ – Μαζική παρουσία των ταξικών δυνάμεων


'Εξω από το Ραδιομέγαρο παραμένουν συγκεντρωμένοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ περιφρουρώντας την κινητοποίησή τους κι έχοντας στο πλευρό τους πλήθος κόσμου που καταδικάζει την απόφαση της συγκυβέρνησης για λουκέτο της ελληνικής ραδιοτηλεόρασης και συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων. Ιδιαίτερα μαζική η παρουσία των ταξικών δυνάμεων στη συγκέντρωση με σημαίες και με κυρίαρχα συνθήματα: «Εργατιά μπροστά, τώρα μια γροθιά, γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά» και «Εδώ, εδώ αγώνα τακτικό, γιατί εμείς δεν ζούμε με 400 ευρώ» και »τέρμα πια οι αυταπάτες».

Το πρωΐ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ μετέβη ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπαςεκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση του Κόμματος στους εργαζόμενους και την καταδίκη του ΚΚΕ στην επαίσχυντη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Το μεσημέρι αντιπροσωπεία της ΚΝΕ παραβρέθηκε στο χώρο εκφράζοντας τη συμπαράστασή της στον αγώνα των εργαζομένων.


Η συναυλία αλληλεγγύης συνεχίζεται από το βράδυ της Τρίτης, όπως και η προσέλευση εργαζομένων από άλλους κλάδους προκειμένου να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον αγώνα ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ.

Διαβάστε εδώ τι έγινε την Τρίτη.

Στη Θεσσαλονίκη πριν λίγο έφτασε στο κτίριο όπου στεγάζεται η ΕΤ-3 στη Λεωφόρο Στρατού, πορεία του ΠΑΜΕ που ξεκίνησε από την πλατεία Δημαρχείου εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζομένων. Από το πρωΐ παραμένουν συγκεντρωμένοι στις εγκαταστάσεις της ελληνικής ραδιοτηλεόρασης οι εργαζόμενοι.

Συγκεντρώσεις γίνονται σε μια σειρά περιοχές της χώρας: Στην Πάτρα, στην Τρίπολη, στηΣάμο, στη Λέσβο, στη Ζάκυνθο, στη Χίο και τη Ρόδο, στα Γιάννενα, στο Βόλο, στηνΚαβάλα, στην Κέρκυρα και αλλού.


1 σχόλιο:

  1. O αγώνας των απολυμένων της ΕΡΤ πρέπει να γίνει υπόθεση όλου του λαϊκού κινήματος. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά