17 Ιουνίου 2013

Αφού έσπασαν την απεργία, τώρα κάνουν και αγωγή ζητώντας την κατάργηση των απεργιών στα ΜΜΕ

Και για να το κάνουμε λίγο παραστατικό, η ιδιοκτήτες της Digea μου θυμίζουν την περίπτωση Κλασιδιάρη δηλαδή, που αφού χαστούκισε on air την Λιάνα Κανέλλη, της έκανε και μήνυση απο πάνω. Δικιά τους η εξουσία, δικοί τους οι νόμοι, δικά τους και τα δικαστήρια ...
Άργησαν όμως, καθώς τους πρόλαβε ο έντυπος ... εαυτός τους, ήδη από την Παρασκευή.

Αγωγή καναλαρχών κατά της απεργίας στα ΜΜΕ
Πηγή : 902.gr

Aγωγή κατά των συνδικαλιστικών Ενώσεων του Τύπου, της ΠΟΕΣΥ και της ΠΟΣΠΕΡΤ, για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στο χώρο της ενημέρωσης, κατέθεσαν ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών (ΕΙΤΗΣΕΕ), στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Με την αγωγή τους ζητούν να κηρυχθούν παράνομες οι κινητοποιήσεις, επικαλούμενοι τη μη τήρηση των νόμιμων διαδικασιών για την προκήρυξη και κοινοποίηση των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Συγκεκριμένα την προσφυγή υπογράφουν οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών ANTENNA, STAR, MEGA, SKAI, ALPHA και «Μακεδονία TV» (σσ με μια λέξη Digea), οι οποίοι στρέφονται κατά της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ETITA), της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), της Ένωσης Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΠΗΕΑ), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας - Τηλεόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ).

Οι αιτούντες ζητούν να απαγορευθεί στο μέλλον κάθε απεργιακή κινητοποίηση, εφόσον δεν τηρούνται οι προδιαγραφές του νόμου. 

Λογο-ντιτζία ... από το Πλάκα κάνεις

1 σχόλιο:

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.