14 Ιουνίου 2013

Άρχισαν να γαβγίζουν τα σκυλιά της αστικής προπαγάνδας 3

Συγχαρητήρια στον Νίκο Χαντζηνικολάου, που έβγαλε σήμερα σχεδόν όλους τους εκδότες των αστικών εφημερίδων, για να εκφράσουν τον πόνο τους σχετικά με την απεργία των δημοσιογράφων. Βλέπετε ο Ν.Χ. είναι πολύ πιο έξυπνος απο άλλους συναδέλφους του και ενώ απο την μια προβάλλει τα "αισθήματα αλληλεγγύης" του, αναμεταδίδοντας το σήμα της ΕΡΤ, απο την άλλη δουλεύει πολύ προσεκτικά εναντίον της απεργίας των εργαζομένων στον κλάδο.



Ο εκδότης και διευθυντής της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Γιάννης Κουρτάκης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την απεργία της ΕΣΗΕΑ αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στην ΕΡΤ.

«Είναι καταστροφικό για τον κλάδο μας. Υπάρχουν επιχειρήσεις που είναι ακόμα συνεπής στην καταβολή των μισθών και σε έναν κλάδο που διαλύεται στέκονται όρθια. Η απόφαση του κ. Τρίμμη βάζει στο πρόβλημα και τις εταιρείες που έχουν μείνει όρθιες αυτή τη στιγμή», σχολίασε ο Γ. Κουρτάκης και συμπλήρωσε, «Η κυκλοφορούμε, ή κλείνουμε».


Θυμίζουμε ότι τα Παραπολιτικά (ιδιοκτησίας Μαρινάκη) ήταν η εφημερίδα, που μέσω του site της (που λειτουργεί κανονικά) κατασκεύασε την είδηση περι πλιάτσικου στην ΕΡΤ. Για να δούμε τι έλεγαν πριν 2 ημέρες και ας αναρωτηθούμε όλοι μαζί, μπας και δώσουμε μια απάντηση στο ερώτημα του Κουρτάκη. Να κυκλοφορήσουν τα σκουπίδια που ονομάζονται Παραπολιτικά, ή να κλείσουν ? Αλλά ξέρουμε, η ιδιοκτησία της βρωμοφυλλάδας, ενδιαφέρεται για το καλό των εργαζομένων της και αυτούς θα βάλει μπροστά όταν θα επιχειρήσει κάποιος να απαντήσει στο παραπάνω ερώτημα.

Ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα αντικείμενα κάνουν φτερά... 
Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 21:38

Το απόλυτο πλιάτσικο έχει ξεκινήσει στα γραφεία της Δημόσιας Τηλεόρασης στην οδό Μεσογείων! Ο πολύς κόσμος που είναι συγκεντρωμένος από χθες και δεν έχει φύγει από τα γραφεία της ραδιοτηλεοράσης, έχει αρχίσει να παίρνει ...ενθύμια, όπως φορητούς υπολογιστές και άλλα αντικείμενα που μπορούν να φανούν χρήσιμα στο οικιακό νοικοκυριό. Εξάλλου κάποιοι το είπαν ευθέως. "Η ΕΡΤ είναι το σπίτι μας"

Οι πληροφορίες λένε πως τις αμέσως επόμενες ώρες υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μπει εισαγγελέας στα γραφεία...

3 σχόλια:

  1. ας τονιστεί οτι πισώ απο τα παραπολιτικά είναι ο μαρινάκης και πίσω απο το πρώτο θέμα ο ρέστης , οσό για την real news δεν θα 'πρέπε να έχει ανοίξει ποτε εφοσον ο κουρής χρωστάει μισθούς στους απολυμένους στα μετρόπολις
    άπιστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "πισώ απο τα παραπολιτικά είναι ο μαρινάκης"
      Συμπληρώθηκε

      Διαγραφή
  2. Και να μην ανοίξουν τα παραπολιτικά κρέας Κουρτάκη δεν θα μας λείψει η αντικειμενική πληροφόρηση καθώς φαίνεται από το λίνκ
    http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/602539/Archise-to-pliatsiko-sta-gafeia-tis-ERT.aspx

    Άντε και καλό ψόφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.