12 Φεβρουαρίου 2013

Ο Θαν. Παφίλης στον ΣΚΑΙ (12/2/2013)



19 σχόλια:

  1. Όπως πάντα εξαιρετικός. Ηγετική εμφάνιση με απλό και κατανοητό λόγο που παρά τις προκλήσεις - κυρίως του Οικονόμου- δεν ξέφυγε στο ελάχιστο απο την ουσία όσων έπρεπε να πει με βάσει τις ερωτήσεις που του τίθενταν. Ξέρω οτι δεν θα αρέσει σε πολλούς αυτό που θα πω(εννοώ ως προς την προσωπολατρία του ΓΓ για να μην παρεξηγηθώ) αλλά είναι ο πλέον κατάλληλος για να διαδεχθεί την Άλεκα Παπαρήγα στην ηγεσία του Κόμματος.
    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε πάλιιιι .... πάλι τα ίδια! Κατάλληλος είναι ΥΠΟΘΕΤΩ, δίοτι και στα δικά μου τα μάτια ΦΑΙΝΕΤΑΙ άξιο στέλεχος. Από κει και πέρα.... από πού κι ως πού είναι ο "ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ" ? Δεν καταλαβα.... Και στο κάτω κάτω της γραφής... γιατί να "διαδεχθεί" την Αλέκα? Εξ όσων είμαι σε θέση να γνωρίζω, το Κόμμα έχει Γ.Γ της Κ.Ε και δεν έχει τεθεί ζήτημα αλλαγής, εκτός αν κάτι τέτοι προκύψει από το συνέδριο.
      Μη λέμε μονίμως τα ίδια....

      ΧΡΗΣΤΟΣ

      Διαγραφή
  2. Ο τίτλος είναι λάθος.
    Κανονικά θα έπρεπε να είναι: Η «Πρώτη ΓΡΑΜΜΗ». δίνει συνέντευξη στην «Πρώτη ΓΡΑΜΜΗ». με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ και θεατής ο Παφίλης. :P

    Μπράβο στο Παφίλη που παρόλο την διακοπή και διαστρέβλωση των θέσεων και της πραγματικότητας από τους "δημοσιογράφους" στάθηκε στο ύψος που πρέπει και μπόρεσε να ορθώσει αυτόν τον λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Ναι αλλα με τον καταλληλο χειρισμο γινεται προπαγανδιστικη επιτυχια σου που χτυπα κατευθειαν στο κεντρο ολους τους κουρκουτιασμενους απο την αντικομμουνιστικη προπαγανδα εγκεφαλους.
      Μπραβο στον Παφιλη!

      Διαγραφή
  4. Αφιερωμένο και αυτό στους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ.
    https://www.youtube.com/watch?v=PPNSWR-e_C0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στο VIDEO του redpower

      ( https://www.youtube.com/watch?v=PPNSWR-e_C0 )

      "Πείτε μου μία χώρα που δεν επιδοτούνται οι αγρότες;"
      ρωτά ο αγρότης

      "..δεν χρειάζεστε να έχετε όλοι να έχετε τρακτέρ" !!
      Απάντηση δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ σε αγρότη.

      " Δεν είπε τίποτα τόσες μέρες για εμάς τους απλήρωτους. Τι εξάντλησε;"
      "Πήγαινε εσύ με 600 ευρώ τη μέρα να γεμίσεις το ρεζερβουάρ να βγεις με το τρακτέρ να καλλιεργήσεις.Πλάκα μας κάνουν;" ρωτά ο αγρότης

      "Αυτός είναι υπουργός των αγροτών; Φύγετε παιδιά πάτε σπίτια σας και θα κατσουμε να τα συζητήσουμε" ξαναρωτά ο αγρότης.

      Ο αγρότης ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ στο VIDEO
      Ακούστε τα "έχει δίκιο σε αυτό που λέει" που λένε κάποιοι από τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ.

      Διαγραφή
  5. Πραγματικά αισχρός τρόπος αντιμετώπισης των δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ.

    Έχουν σκυλιάσει που το ΚΚΕ που δεν συνεργάζεται με το ΣΥΡΙΖΑ.
    Δεν τον άφηναν να ολοκληρώσει μία πρόταση.
    Του έκαναν ερώτησεις πάνω στις ερωτήσεις.

    Ο Παφίλης τους "τάπωσε". "Να γίνουμε σαν την Δημαρ; Έχετε εμπειρία" τους είπε ειρωνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. http://902.gr/eidisi/politiki/9267/th-pafilis-ston-skai-oi-paragogoi-toy-ploytoy-na-ton-diekdikisoyn-na-palepsoyn

    Το ΚΚΕ «καλεί τον κόσμο που παράγει τον πλούτο - και δεν τον παράγουν ούτε οι βιομήχανοι, ούτε οι εφοπλιστές, ούτε οι τραπεζίτες, ούτε οι μεγαλέμποροι, τον παράγουν οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα - να διεκδικήσει το αυτονόητο, τον πλούτο αυτόν να τον έχει ο ίδιος και να τον διαχειριστεί ο ίδιος», τόνισε ο Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Πρώτη ΓΡΑΜΜΗ».

    Καλούμε, σημείωσε, «να συνενωθούν οι εργάτες, οι αγρότες, οι αυτοαπασχολούμενοι, όλοι σε ένα ενιαίο μέτωπο κινητοποίησης για να σταματήσουν τον κατήφορο. (…) Εμείς προσπαθούμε και θέλουμε να ενωθεί ο κόσμος, ανεξάρτητα τι ψηφίζει, σε βάση ταξική. Δηλαδή αυτοί που έχουν συμφέρον να ενωθούν και να παλέψουν να ανατρέψουν το ίδιο το σύστημα».

    Εξουσία - πρόσθεσε - δεν είναι η κυβέρνηση, «είναι ποιος κατέχει τα μέσα παραγωγής. Αυτός που παράγει τον πλούτο ή αυτός που εκμεταλλεύεται τους υπόλοιπους;».

    Το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα είναι πλέον σε αδιέξοδο και γίνεται πιο αντιδραστικό, επισήμανε ο Θ. Παφίλης και επισήμανε ότι «ο καπιταλισμός πέφτει σε βαθιά κρίση, η οποία είναι κρίση υπερσυσσώρευσης κεφαλαίου. Όλη αυτή η ανάπτυξη (σ.σ. τα προηγούμενα χρόνια) μάζεψε χρήματα σε λίγα χέρια και τα μάζεψε από την εκμετάλλευση των πολλών. (…) Έφτασε λοιπόν σε αδιέξοδο, θέλει να ξαναεπενδύσει τώρα και για να επενδύσει, θέλει σεληνιακό τοπίο, να ισοπεδώσει τους εργαζόμενους. Αλλά και πάλι, η όποια ανάπτυξη υπάρξει θα είναι αναιμική. Δεν γιατρεύεται πια. Και θα είναι σε βάρος των εργαζομένων».

    Αναφερόμενος στην αντιλαϊκή πολιτική, που είναι ενιαία σε ολόκληρη την ΕΕ, τόνισε πως «το Σύμφωνο για το Ευρώ λέει ότι οι μισθοί πρέπει να διαμορφωθούν με γνώμονα τους κατώτερους μισθούς στην Ευρώπη, δηλαδή Βουλγαρία, Ρουμανία και να πάρουμε υπόψη και τους μεγαλύτερους εμπορικούς εταίρους της ΕΕ. Ποιοι είναι αυτοί; Η Κίνα και η Ινδία. Δηλαδή 100-200-300 ευρώ».

    Το ΚΚΕ - υπογράμμισε - ήταν και είναι καθημερινά στην πρώτη γραμμή των αγώνων και έχει αντιμετωπίσει λυσσαλέα επίθεση για όλους τους αγώνες. Σχολιάζοντας την κυβερνητική επιχειρηματολογία περί υποκίνησης από το ΚΚΕ των αγροτικών κινητοποιήσεων, σημείωσε: «Εμείς δεν κρύψαμε ποτέ ότι υποστηρίζουμε τους αγώνες και των αγροτών και των εργαζομένων και όλων. Αλλά δεν είμαστε εμείς που πατάμε το κουμπί και βγαίνουν οι αγρότες στο δρόμο. Είναι τα προβλήματα, που είναι τόσο οξυμένα, τόσο αδιέξοδα, που δεν μπορούν να μπουν για να καλλιεργήσουν σήμερα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ομιλούντα σκατά είναι οι παρουσιαστές - "δημοσιογράφοι" του τηλεϋπόνομου, για λύπηση το κοινό τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολυ απλα ποιος τους γ$%#$@. Τι δουλεια μας και τη δουλεια τους, αλλα πλεον εχουν χασει την υπομονη τους και δε μπορουν να την κανουν καλα, οι μασκες πεφτουν και ο κοσμος τους παιρνει χαμπαρι...αρκει να μην τσιμπαμε
    για παραδειγμα μολις ο παφιλαρος ανεφερθηκε στις επιλογες του κοσμου ετοιμη πληρωμενη απαντηση ειχε ετοιμασει ο μουσατος, αλλα και ο παφιλης το εσωσε μετα...θελει προσοχη, εχουν ετοιμες ερωτησεις και απαντησεις και μεις πρεπει να ειμαστε ετοιμοι γι αυτες...δεν ειναι και πολλες οι παγιδα αλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ερωτηση προς το κοινο.
    ας υποθεσουμε οτι ερχεται η σοσιαλιστική επανασταση και βρισκετε στο δρομο σας τους παρακατω.Ποιον θα θελατε να φτυσετε περισσοτερο?(γιατι για ολους δε φτανει σαλιο)
    και γιατι?

    1. Τον μανεση
    2. Βαρδινογιαννη
    3. Πρετεντερη - Καψη - Ολγα κτλ
    4. Ενα χρυσο αυγο.
    5. Τον SIEMENS (xixi)
    6. Toν Παγκαλο
    7.Τον δεξιο εργατη γειτονα σας.
    8.Τον δεξιο επιχειρηματια γείτονά σας.
    9. Κανεναν, ειμαστε ανωτεροι, ειναι για λυπηση.
    10. Κανεναν, θα τους περιμενω στην αντεπανασταση
    νκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11. Κανέναν. Σεβόμαστε την εργατική δύναμη από όπου και αν προέρχεται (χαριτωμένο).

      Άλλωστε θα χρειαστούμε άτομα στο τοπικό σοσιαλιστικό πυρηνικό εργοστάσιο να κάνουν μπουρμπουλήθρες στο ουράνιο και θα ήταν αμαρτία όλο το παραπάνω συρφετό να πάει χαμένο...;)))

      - Άρης

      Διαγραφή
    2. Δεν βλέπω πουθενά τον Αλέξη και τους λοιπούς προδότες... (θα το είχαν σκάσει στο αμέρικα μάλλον)!!!
      Αυτούς θα τους πέρναγα ένα χέρι και μετά μαζί με τα αφεντικά τους στο πυρηνικό εργοστάσιο για τις μπουρμπουλήθρες που λέει ο συναγωνιστής από πάνω.... Αν δεν ξέφευγαν τα ποντίκια....


      Α.Τ.

      Διαγραφή
  10. στο 22:10, θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει......το ααδμ τους μαρανε που στο 15ο το λοιδωρουσαν. ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προφανως αν κατσει καποιος και ακουσει προσεκτικα, ο Παφιλης ειναι μια χαρα. Δεδομενης της ωρας που μεταδιδεται ομως, οποτε και του κοινου στο οποιο απευθυνεται, νομιζω οτι δεν τα πηγε και τοσο καλα.
    Την πρωτη φορα που το ακουσα ηταν ακριβως οπως πιστευω οτι παρακολουθουν οι περισσοτεροι αυτες τις εκπομπες, κυριως νοικοκυρες και συνταξιουχοι, κανοντας δουλειες στην κουζινα και ριχνοντας μια ματια.
    Ετσι nebenbei που το ακουσα λοιπον δεν νιωθω να κερδισε τις εντυπωσεις δυστυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.