31 Μαρτίου 2011

Οταν οι ντόπιοι προδότες και δοσίλογοι αποδεικνύονται ανίκανοι ...

Σύμφωνα με παραπλανητικό δημοσίευμα των New York Times, πράκτορες της CIA έχουν αναπτυχθεί στη Λιβύη για να έρθουν σε επαφή με τους αντικαθεστωτικούς και να καθοδηγήσουν τις αεροπορικές επιδρομές του διεθνούς συνασπισμού. Το παραπλανητικό της υπόθεσης βέβαια είναι, πως οι πράκτορες που στάλθηκαν τώρα, αποτελούν ενίσχυση σε αυτούς που βρίσκονταν ήδη στην Λιβύη , πριν ακόμα την "εξέγερση" των οργανομένων απο αυτούς αντικαθεστωτικών.

Από την πλευρά του, το τηλεοπτικό δίκτυο ABC μετέδωσε ότι ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έχει δώσει μυστικά εξουσιοδότηση για την παροχή βοήθειας προς τις δυνάμεις της εξέγερσης τους οποίους ονομάζει (αναβαθμίζει) ως λιβυκή αντιπολίτευση !

Και το ABC με την σειρά του μιλά τάχα μου για "δεκάδες μέλη των ειδικών βρετανικών δυνάμεων και πρακτορες του MI6, οι οποίοι εργάζονται στη Λιβύη" με κύρια αποστολή τη συλλογή πληροφοριών για τις θέσεις των στρατιωτικών δυνάμεων του καθεστώτος Καντάφι.Ούτε η MI6, δεν ξέρει τίποτα για την οργάνωση και τον εξοπλισμό των αντικαθεστωτικών ....

Όλες αυτές οι ειδήσεις, κατευθύνονται φυσικά στο κοινό, την ίδια ώρα που οι αντικαθεστωτικοί βρίσκονται σε πλήρη και άτακτη υποχώρηση κάτω απο την πίεση των δυνάμων του Καντάφι. Ήδη οι αντικαθεστωτικοί, σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία έχασαν τον έλεγχο των πόλεων Ρας Λανούφ και τη γειτονική Μπιν Τζαουάντ, ενώ οπισθοχωρούν και από την Μπρέγκα. 

Ετοιμάζουν το έδαφος (στην κοινή γνώμη) για χερσαία επίθεση, μιας και απ'οτι φαίνεται οι ντόπιοι συνεργάτες τους, δεν τα καταφέρνουν !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.